הי.

g a l4

New member
קרן../images/Emo24.gif

חחחחחח קרעת אותי עם הקטע של ההודעה הארוכה
ובאמת תכתבי בקרוב!
*הניחוש שלי- שמעון השכן

J o n i B

New member
מותק, את אלופה!!

דיברנו בעבר באיזה מסר או שניים, ולא הייתי פה כדי להצטרף לשאר חברי הפורום בברכה הקולקטיבית. אני קורא די סמוי, אבל הייתי בכל ההופעות שלך (כן, גם בזאת שהתארחת אצל מירי מסיקה בזאפה) ואיתך לאורך כל הדרך... אוהב אותך ומאמין בך! אה, ונתראה בשלישי אלא מה :)

Avishh

New member
ואוו!

כיף לראות שאמנית מוכרת וידועה כמוך שומרת על מגע עם אנשים שמייחסים לך מקום של כבוד בחייהם. בתור אחד שהולך המון להופעות ומוסיקה היא אבן היסוד הגדולה שעליה בנויים חייו, אני מאחל לך, לעצמי ולכולם שתמשיכי בדרך זו ותנהיגי מהפיכת יחס לקהל בארץ. שמעתי את האלבום חצי פעם ככה שאני צעיר
, אבל אין לי ספק שהחצי השני יהיה טוב לפחות כמו הראשון ויתנגן שוב ושוב ושוב. ובוודאי שבשלישי אבוא להופעה
(ביום שלישי, לא בחצי השלישי) לגבי גליה המרחפת עם רקדנים, ראיתי אותה לראשונה לפני שבועיים בהופעה של ריטה. חוץ מהעובדה שהיא נגנית מצויינת, בשניים-שלושה צעדים שהיא "רוקדת" ובמבט שלה רואים איך שמחת החיים והאהבה למה שהיא עושה פורצים ממנה באופן שמקשה לא לפול שבוי בקסמה. חזרתי הביתה נלהב וחיפשתי, ונדהמתי לגלות שהיא מנגנת בהרכב "פאניק" של מוסיקאים שאני מאוד מעריך וגם... איתך! אז הרווחתי כפליים!
רציתי לדעת אם נזכה לשוב לראותה איתך בהופעה הבאה, בסוף אוגוסט.

../images/Emo126.gif../images/Emo221.gifק.ר.ן../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

הרגת אותי עם הקטע של ההנחה
בא לי לראות את הפנים של המוכר במן שאמרת לו את זה
קיבלתי את הסינגל והפוסטררררר
הם מדהימים
וכתבת לי הקדשה אישית
זה היה ממש כיף לקרוא אותה
אני מקווה לראות אותך בקרוב, להופעה אני לא אגיע, בזמן האחרון כנראה אני לא אלך לשום מקום;-/ [אמא שלי בהריון
] סינגל שלישי לרדיו
מחכה לו... שמחתי לקרוא את ההודעה שלך
ו... אכלתי קרטיב
אבטיח שולט
ירדן

Shaaachar

New member
קרן../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

(לא משנה שלא תקראי
) האלבום שלך פשוט מדהים, התאהבתי והתחברתי לכל שיר, במיוחד ל"שמעון השכן" ו"אביתר" - שלא הפסקתי לשמוע. "עוד יום" גם מאוד חזק -
את ענקית
אני מקווה שאצא לי להגיע לאחת מהופעותייך
באהבה והערכה גדולה, שחר

gilishai

New member
רק רציתי לומר לך שכיף שיש דיסק

כי סוף כל סוף אפשר להתעמק במילים ולא רק בשירה, להתחבר לחלק מהם ולפעמים לא להאמין שכתבה אותן בחורה צעירה כל כך, כן לכתוב שיר עם מילים כמו שתואהב אותי גם אם אהיה שונה וכו' ואין סוף לדוגמאות, פשוט נהדר שיש לי את המילים ועכשיו אני יכולה לקנות מתנות לכולם הרי זוהי עונת המתנות והמסיבות לא? אז אקנה לכולם את הדיסק של קרן פלס גם לאורחים מהצפון וגם לאורחים מחו"ל........אז שיהיה בהצלחה ונתראה גם מחר למרות שכבר התראנו ביום שישי שעבר וגם ביוני וכו' וכו' כו'

NatiLola

New member
קרן, אני מתה עליך!../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif|חי

יש כל כך הרבה דברים טובים להגיד עליך.... כל כך הרבה מחמאות....אין מספיק מקום בהודעה הזאת לכתוב את כל מה שאני חושבת עליך... את פשוט מהממת... אני מתה עליך !.... תמשיכי לכתוב ולשיר תמיד, אל תפסיקי אף פעם... השירים שלך הן ההרפיה שלי ואני משערת של עוד הרבה...תבואי להופיע בכפר סבא, מחכים לך פה! נטלי ...xoxo

limors2

Active member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

נו, זה היה מתבקש

../images/Emo3.gif

עכשיו לא שווה
ההודעה עם האייקונים הכועסים הייתה אמורה להיות מהניק הזה. תפוזונה זרקו אותי ונכנסתי לאחד הלא נכון. ועכשיו הכל נהרס
אבל קרן, הרגת אותי

למעלה