הי.

N o E i T

New member
לקרן.

אף פעם לא כתבתי פה הודעה, נכנסתי בשביל להסתכל מה התגובות על האלבום החדש שלך.. וראיתי את ההודעה שלך. שמעתי את כל הדיסק החדש שלך, ורציתי להגיד לך שממש התרשמתי, הוא ממש טוב ומוצלח, אני מרוצה. אהבתי במיוחד את השיר 'זמנים משוגעים',שיר מרגש שכ"כ מתאים לתקופה שלנו עכשיו, אני ממש מקווה שזה יהיה הסינגל השלישי שדיברת עליו. להוציא דיסק זה לא פשוט,ועצם העובדה שאת כתבת והלחנת הכל ממש גורמת לי להעריך אותך יותר. מאחלת לך המון הצלחה. נעה.

חחחחחחח קרעת אותי...../images/Emo105.gif

למרות שאת כל הדיסק לא אהבתי אני מצפה ל "לרוץ לרוץ" אותו הכי אהבתי...

MissPop

New member
תודה שכתבת ../images/Emo24.gif

אני מהמרת (ורוצה מאוד) על סינגל הבא את "רכבת באירופה" או את "על שפת הכנרת", בא לי משהו קצבי. ואם לא את שניהם אז "שמעון השכן".

BLACKit

New member
קרן!!

אוף כל כך רציתי לבוא להופעה, ואין לי שום אפשרות. אם אני אמשיך להפסיד ככה הופעות אני אאלץ להרביץ לעצמי באיזושהי דרך מכאיבה ביותר. קניתי את הדיסק, הוא מדהים ברמות שאי אפשר לתאר.. הוא כבר תפס את מקום הדיסק האהוב עלי.. פשוט דבר נדיר השמעתי לאמא שלי אותו והיא גם נורא התלהבה [למרות שאין לנו כל כך אותו טעם במוזיקה] ובאביתר היא ממש בכתה מהתרגשות.. וגם אני כמובן איך, איך אפשר לשנוא אותך תגידי?! כל מי שרואה\שומע אותך מתאהב מיד[: קיץ קריר שיהיה לך [ראיתי בצ'אט שאת שונאת את הקיץ כמוני אז זה איחול טוב, לא?] וכמובן שקט ורגוע אוהבת המון המון המון- יוני

ג ב ש ו ש

New member
קרןן../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

חחח איזו מצחיקה
האלבום שלך מדהים..המון מזל טוב
אוהב המון, גבי.

קרן../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

דיי איזה קרועה
כשקראתי את ההודעה כ"כ צחקתי!! [היו צריכים לגרד אותי עם שפכטל מהריצפה
] אני אישית כבר מתה לפגוש אותך... אני אהיה בקרוב בלהקה... ואני חוסכת להופעה באוגוסט
יש כבר 50
חחחחחח אוהבת המונהמון, נועה

Dark chocolate

New member
קרןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

כמה חבל שאני לא יכולה לבוא לת"א להופעה שלך ביולי..
אבל אני אופטימית בקשר לאוגוסט
בכל מקרה, את יוצרת וזמרת מדהימה- אין עלייך
מיכל.

adir555

New member
איזה חמודה את!../images/Emo99.gif

והניחוש שלי--> זאת שבמקומי. לא בטוח- כי כל השירים בדיסק יפים! יום נעים.

adir555

New member
בעצם יותר הגיוני

שיהיה שיר קצבי אחרי שני סינגלים שקטים לכן--> רכבת באירופה

noki222

New member
היי קרן!!../images/Emo168.gif(דיוח מהצפון+סיפור)

אז ככה, במקרה ותיראי את ההודעה, אני רוצה להגיד לך שאת מדהימה! שמעתי כבר שתי ראיונות שלך ברדיו+(ממש במקרה..)ראיתי אותך בערוץ 24 שהתארחת ב'אולפן פתוח', אני גרה ליד טבריה..(וכמו שכבר הבנתם אני שומעת טוב טוב את המלחמה... ובאותה הזדמנות יש לי סיפור: אני ומשפחתי החלטנו לצאת קצת מהמתח(ישבנו איזה 5 ימים בבית בלי לצאת מהבית לדקה אחת...), נסענו אני שתי אחיותי(פלוס החבר של אחותי הגדולה..)וכמובן הוריי, נסענו לכנרת,והגענו לחוף שקרוב לכפר נחום... וזה היה בדיוק באותו היום שנפלו בטבריה.. ורק אחרי שלושת רבע שעה של שחייה כיפית ורטובה..שמענו בום,והבנו שנפל בטבריה..ובדיוק אחרי 5-6 דקות הטלפון לא הפסיק לצלצל, ראינו ת'עשן.. (ועוד משו שקרה...-בדרך לכנרת,ראינו מקום שכנראה נפלה קטיושה או טיל או מה שזה לא יהיה...וראינו מלאא משטרות וכאלה באות..) אני ממש מקווה שזה ייגמר בקרוב...ושנחזור לשגרה..וסוף כל סוף אני אצא לאיזה בילוי כייפי כמו שאני אוהבת!! אוהבת ומקווה לטוב,נועה(מי שרצה לדעת..אני בת 13 עולה לכיתה ח'..)

תודה על השיתוף...

אני מתה על הכנרת... עוד חודש אני נוסעת לשם.. הפצצות או לא הפצצות...

hilali1

New member
../images/Emo135.gif זמנים משוגעים...

מיה באמת מדהימה. תהני בהופעה. תודה שבאת לכתוב. באמת חשוב לנו לשמוע ממך אם את קוראית כאן מדי פעם נשמח לראות אותך כותבת יותר...

lobodek

New member
היי קרן רציתי להגיד לך ש...

את מדהימה!!! ומזל טוב על הדיסק החדש =]=] את מכירה אותי אני שיר ולימדת אותי שנתיים פיתוח קול בתאטרון אורנה פורת. את לא יודעת כמה אני מודה לך על זה כי פתחת לי דלת לעוד תחום שעכשיו אני רוצה להתעסק בו - שירה. לימדת אותי המון ואת מוכשרת בטירוף. ובאמת לא בשביל להתחנף - את המורה שהכי אהבתי שם....וגם בכללי...=]=] אוהבת אותך מאודדדד 3> שיר

למעלה