הכינו את הארנקים

אם ישארו לך עוד אנרגיות

מצרפת המלצה קלה: תותים טבולים בשוקולד - יאמי. סחתיין על היצרתיות.
סקרנית בעיקר לחוות דעת של הנכדים לקציצות עוף עם שוקולד

רונה 2346

New member
תותים בשוקולד כבר עברנו -

יום אחד באתי לקחת את הנכד מהגן - לא ראיתי תותים בשוקולד.... ראיתי י ל ד י ם עשויים שוקולד.. ומה שהיה כך היה.... הגננת השכירה מ ז ר קה של שוקולד - חתכה ריבועי פירות - תפוחי עץ, בננות, תותים.... הילדים טבלו בשוקולד ו..... חגיגה כזאת של אושר לא ראיתי מזמן - כל הורה שבא לקחת את הילד - נמרח בשוקולד - הרי את מצפה בכניסה לחיבוק ונשיקה - תארו לעצמכן איך נכנסתי ואיך נראייתי לאחר כמה דקות - כולי נוטפת שוקולד יאמי.... כל החגיגה התקיימה בחצר הגן - טוב ויפה, איך נכנסים למונית אחרי כן............ הורדתי את הז'קט מעלי , הפכתי אותו, כיסיתי את הילד שנהג המונית לא יראה - אחרת לא היה מרשה לי להכניסו למונית - על בטוח - צחקנו כל הדרך.

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif איזו יצירתיות ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

ספרי לנו כיצד הגיב?. כיצד הגיבו חבריו לגן? כשהיינו בראש פינה נכנסנו לבית קפה שנקרא "שוקולדה" היו שם הרבה מנות ששוקולד מעורב בהם. אנחנו אכלנו מרק שוקולד חריף. זה שוקולד מומס עם צ'ילי. ותמרים ותפוחים מוקפצים עם רוטב שמנת ושוקולד. היה נחמד. המקום מאוד נעים. מעוצב כמו מערה. עם מוסיקה חרישית. חלק ספות ישיבה חלק שולחנות. ממליצה בחום. יש גם מנות נטולות שוקולד.

w o m a n 10

New member
מעניין ../images/Emo51.gif

אני חשבתי בכוון של חיקוי. הם ראו התלהבות מוגזמת מקניות ופרשו זאת כאושר. לא פיזור הכסף הוא זה שעושה להם 'את זה' אלא הקנייה עצמה. בעצם זה עושה לכולנו במידה זו או אחרת. הבעיה היא ה"בלמים". אנשים כאלה נוטים להתמכר גם לדברים אחרים?

שנפתח את הנושא ../images/Emo35.gif

בגדול התמכרות מכל סוג...באה לתת מענה על איזה שהוא צורך.
מלבד שגעגעתי
נהניית מהאנרגיות שהבאת לפורום

w o m a n 10

New member
נכון מאוד!!

ברור שרוצה שנפתח אותו
עכשיו אני עם רגל אחת בחוץ. כבר משחררת ת'רגל השניה. אחח היא תקועה...
הולכת להסניף ת'נכד הקטנצ'יק שלי
| חיבוק לך יקירתי, אנחנו נתראה בקרוב.

רונה 2346

New member
אחרי האכזבה מהבוקר - הנה הודעה משמחת

קמנו עם ההודעה על אי הזכייה באוסקר - והנה הזכיה הנהדרת בענף הספורט - כל הכבוד - החלקה על הקרח: האחים הישראלים, רומן ואלכסנדרה, הקדימו ב-7 נקודות את סגני אלופי רוסיה בדרך למדליה הזרצקים עושים היסטוריה האחים רומן ואלכסנדרה זרצקי זכו היום (שני) במדליית הזהב במשחקי החורף האולימפיים לסטודנטים (האוניברסיאדה) בחארבין שבסין, בהשתתפות הישראלית הראשונה בהיסטוריה במפעל, כך שבאיחור של מספר חודשים "התקווה" תנוגן בסין. אחרי שספורטאינו האולימפיים והפראלימפיים לא הצליחו להשמיע את ההמנון הישראלי בבייג'ין, עשו זאת צמד מחליקי הקרח הבכירים של ישראל. הזרצקים שמרו על המקום הראשון גם אחרי התרגיל החופשי והמסכם של התחרות וסיימו עם 177.43 נק' כשהם מקדימים ב-7 נק' בדיוק את סגני אלופי רוסיה, רובלבה ושפר. הצמד, שכאמור ייצגו לראשונה את ישראל בהופעה היסטורית במשחקי החורף לסטודנטים, הפגינו שליטה לכל אורך התחרות וניצחו בכל שלושת התרגילים.

מסכימה מאד - התמכרות באה תמיד

בגלל חסר כלשהו.אני שוקוהולית מוצהרת - מודעת לכך ומקפידה שלא לאכול הרבה שוקולד אבל - אפילו אם אני לוקחת משהו מתוק אחר, כגון תאנה מיובשת או משהו - לא יעזור כלום מוכרחה לאכול חתיכת שוקולד. אז יש לי כנראה איזה חסר מילדות
אפילו התמכרות לספרים - אני חושבת שזו בריחה מהמציאות לפחות לזמן מה. וכך גם סרטים. פשוט בריחה.

רונה 2346

New member
ועוד בחדשות,תחליטו אתם אם טובה או לא

מפעל הפיס מקטין ב-35% את סיכויי הזכייה בלוטו חדש: מעתה יש לנחש 6 מספרים מ-37 אפשרויות........ והמחיר לקמפיין החדש - 9 מיליון שח - יש מכורים/מגרדים............

למעלה