אני חושבת שבכללי..
כימיה עם הקהל וחברי הלהקה זה יותר הולך אצל להקות אינדי. זה מן חלק מהקטע בהופעות מסוג זה, לא? אני יודעת שכשראיתי הופעה של הפרטליס בטלויזיה אז גם שמתי לב לזה. ואני מניחה שזה בדרך כלל ככה. עם זאת אני חייבת לציין שאולם לא רואים את זה בוידאוים ששמתי אבל יש כימיה מדהימה בהופעות של מיוז בין חברי הלהקה. האמת שבסיבוב הופעות האחרון שהייתי זה היה פחות עם כריס, כי הוא היה חולה. אבל דום ומאט לעיתים אפילו נותנים את הרושם שהם קצת יותר מחברים טובים (נו הייתי חייבת להכניס את זה חח) בהופעה בLA מאט אפילו סידר לעצמו את.. ארמ... משהו במכנסיים מקדימה.. כן תוך כדי ההופעה בין השירים.. והדבר הראשון שהוא עשה היה להסתכל על דומיניק לבדוק שהוא מאשר. הם שניהם צחקו ואז מאט אמר "זה תמיד קורה בזמן ובמקום הכי לא טוב" חיח
בכל מקרה, בעיקרון קל לשים לב שמיוז לא מדברים הרבה לקהל (וגם כשמאט כבר מדבר אז אי אפשר להבין כלום אז זה לא משנה), אבל איכשהו יש כימיה, ברוב ההופעות. זה תלוי בקהל, אם הקהל נכנס למוסיקה אז זה מדהים. כמובן שהייתי ב1-2 הופעות שהקהל לא נכנס לזה מספיק ומרגישים את זה. בהופעות של להקות שכן מדברות לקהל, כביכול יותר קל להכנס לקטע של הכימיה, אצל מיוז זה קשה כי הם מסתמכים על המוסיקה שתעשה את זה. אני אישית אוהבת את זה (כשהקהל נכנס לזה כמובן
.. למרות שזה עלול להיות כואב if you know what i mean)