הכי טובים בלייב

CitizenErased

New member
אבל אבל.. יש לך אותי במסן... ../images/Emo2.gif

ויש דברים על מיוז שלא ידעת?! *שוק* חח כנראה שאני לא חופרת מספיק
תזהר

sapir lee

New member
../images/Emo45.gif כל להקה מופיעה באופן שונה

וזה נחמד לגלות צדדים אחרים של להקות שראית רק קליפים שלהם עד עכשיו...

MoonyAvFreak

New member
לא ממש XD

כאילו...אני כתבתי את דה יוזד. הם לא הלהקה האהובה עליי..ואני פשוט אוהבת אותם בלייב כי אני יודעת שהם טובים בזה. ושוב..לא האהובים עליי אבל מדהימים. חח ויש לי עוד להקות שאני יותר אוהבת..אבל הם לדעתי הכי בלייב.

GaIi4697

New member
אבל מיוז גרועים

[להוסיף 'לדעתי' כדי שלא תתנפלו עליי?]

sha na na revol

New member
בחיים לא הבנתי את זה,

כלומר, איזה מין סיוג זה 'לדעתי' או לענות למישהו 'הוא רק הביע דעה', ברור שכל מה שאנשים אומרים זה דעה.
אני תמיד שם את האשמה באובר-שינון של כללי הדמוקרטיה ע"י פקאצות בחינוך ותקשורת.
כל אחד מביע דעה, אין שום צורך להכריז על זה בריש גלי.

GaIi4697

New member
אבל

אתה עוד מהקומונה אתה יודע איזה תוקפניים כולם יכולים להיות פה~_~

lestatgirl

New member
זה תלוי באיזה מובן..

נגיד אין על מיוז בלתת שואו אבל אין על הליבס בכימיה בין חברי הלהקה [נו אפילו לירון חייבת להסכים שפה הם עולים על מיוז] ואמ.. בתקופה הישנה של הליבס כמובן האינטראקציה בין הקהל ללהקה עצמה היה דבר מדהים, במיוחד שרוב ההופעות הראשונות נעשו בדירה של פיט וקרלוס.. ואין לי כוח לחפש הוכחות, אבל אני חושבת שהסרטון של דרים אה ליטל דרים שלהם אומר הכל ומעבר לכך..

lestatgirl

New member
אה כן רגע שכחתי

את ההורורז באחת ההופעות פאריס פרץ תמחסום בין הבמה להקהל והתחיל לעשות פוגו עם הקהל.. ובכלל מלא שטויות כמו לצרוח לאנשים מבוהלים בפרצוף. כאילו באמת אי אפשר לדעת מה יהיה הצעד הבא שלו בהופעות.. כל זה לפני שאני עוד בכלל מדברת על הריקוד המדהיםםםםם של ספיידר ובב

sha na na revol

New member
ו- The Others

מבחינת אחנטראקציות קהל-להקה אין על מה לדבר בכלל...
החלום שלי זה היה פעם לראותותם.

CitizenErased

New member
אני חושבת שבכללי..

כימיה עם הקהל וחברי הלהקה זה יותר הולך אצל להקות אינדי. זה מן חלק מהקטע בהופעות מסוג זה, לא? אני יודעת שכשראיתי הופעה של הפרטליס בטלויזיה אז גם שמתי לב לזה. ואני מניחה שזה בדרך כלל ככה. עם זאת אני חייבת לציין שאולם לא רואים את זה בוידאוים ששמתי אבל יש כימיה מדהימה בהופעות של מיוז בין חברי הלהקה. האמת שבסיבוב הופעות האחרון שהייתי זה היה פחות עם כריס, כי הוא היה חולה. אבל דום ומאט לעיתים אפילו נותנים את הרושם שהם קצת יותר מחברים טובים (נו הייתי חייבת להכניס את זה חח) בהופעה בLA מאט אפילו סידר לעצמו את.. ארמ... משהו במכנסיים מקדימה.. כן תוך כדי ההופעה בין השירים.. והדבר הראשון שהוא עשה היה להסתכל על דומיניק לבדוק שהוא מאשר. הם שניהם צחקו ואז מאט אמר "זה תמיד קורה בזמן ובמקום הכי לא טוב" חיח
בכל מקרה, בעיקרון קל לשים לב שמיוז לא מדברים הרבה לקהל (וגם כשמאט כבר מדבר אז אי אפשר להבין כלום אז זה לא משנה), אבל איכשהו יש כימיה, ברוב ההופעות. זה תלוי בקהל, אם הקהל נכנס למוסיקה אז זה מדהים. כמובן שהייתי ב1-2 הופעות שהקהל לא נכנס לזה מספיק ומרגישים את זה. בהופעות של להקות שכן מדברות לקהל, כביכול יותר קל להכנס לקטע של הכימיה, אצל מיוז זה קשה כי הם מסתמכים על המוסיקה שתעשה את זה. אני אישית אוהבת את זה (כשהקהל נכנס לזה כמובן
.. למרות שזה עלול להיות כואב if you know what i mean)

lestatgirl

New member
כן אני מבינה

בגלל זה זה ממש מבאס אותי שגם אם אני אראה את מיוז בלייב זה יהיה עם מלא אנשים ונורא לא אינטימי. אני ממש רוצה לראות למשל את מת'יו עושה סטייג' דייוינג אבל אני יודעת שזה בטח כבר לא יקרה יותר. והאמת שאני צריכה לראות יותר הופעות של מיוז כי באמת לא שמתי לב לזה אצלם וזה תמיד נראה שמאט ודום יותר קרובים אחד לשני וכריס נשאר לבד עם ההאדבנגינג שלו..[רק אותי זה ממש משגע, אני פשוט יודעת שיום אחד יעוף לו הראש מהמקום, ובכלל זה לא עושה לו מלא בעיות גב?] ובהחלט אני יודעת כמה כואב זה. ואמ.. אני מניחה שהם התרגלו לקהל הבריטי שהוא נורא מפרגן ונורא נכנס לעיניין מהר לעומת שאר הקהל האירופאי..

CitizenErased

New member
חחחחחחח מאט סטייג' דיווינג...

אוקי, ראית את הוידאו השני ששמתי? של סטוקהולם? שכריס יורד לקהל בסוף? (זה נשמע ממש רע.. *יורד לקהל* פחח) באתי לכתוב קודם שהסיבה שלא תראו את מאט ודום עושים את זה היא בגלל שהם פשוט קטנים. פיזית! אם מאט יקפוץ לקהל, הוא ימות. ואני רצינית. אין מצב שהוא ישרוד את זה! אני בקושי שורדת את הקהל הזה ואני לא בלאמי ואני גדולה פיזית! אז כן... לטובתו האישית, שלא יעשה את זה. אני חייבת לציין שהשניה שמאט נתן לי צומי לבד בהופעה האחרונה שראיתי אותם (בטוח כתבתי על זה כי כל כך התלהבתי חח) הייתי בשוק, הוא לא עושה את זה בדרך כלל. הם מתייחסים לקהל מאוד ככללי ולא כיחידים. שבהתחשב בעובדה שהם להקה של הופעות עצומות, זה עדיף בשבילם ובשביל הקהל. אז הייתי לגמרי
יש עוד סיכויים קטנים לתפוס את מוז בהופעות אינטמיות. לא רבים אבל יש סיכויים. לפני ההופעה הגדולה שלהם בארל'ס קורט ב2005 הם עשו הופעה סודית כביכול של 2000 איש בלונדון.. שזה כלום. מעריצים זכו בכרטיסים דרך האתר הרשמי. בלוקסמבורג עוד חודש הם מופיעים מול קהל של 5000. אני מאמינה שגם אם הם יבואו לארץ זה יהיה 5000 בערך. שזה באמת יחסית אינטימי בשביל מיוז. ואיכשהו אתה באמת יכול להתחבר לזה. בעיקר אם אתה בשורות הראשונות והקהל מתחרפן.. זה ממש מכניס אותך לקטע חח וואי אני מתארת את זה כמו חוויה רוחנית אבל פייר, אין אין אין דרך להסביר את ההרגשה בזמן הופעה של מיוז. זה משהו לא מהעולם הזה. בהופעות בצרפת שהייתי הם שלושתם היו מאוד ביחד בהופעה חח זה לא קשה לראות שכריס קצת פחות קשור כי הוא הבוגר כביכול מהשלושה חח אבל עדיין. הם מתים אחד על השני

Sweet Calamity

New member
גם אצל AFI יש כימיה. ../images/Emo115.gif

כי אם זה לא כימיה בין חברים הלהקה, אני לא יודעת מה כן

Sweet Calamity

New member
וזה../images/Emo70.gif ../images/Emo115.gif

נו.כל פוזה שניה אצל דייבי זה "בואודוק אותי, ג'ייד"

sha na na revol

New member
But it's wrong

לא יודע, משום מה אני נורא מכבד את העובדה שיש לו מישהו...
החבר שלו גם יפה.

Sweet Calamity

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

הם לא באמת ביחד. הם רק אוהבים לגרות את הצופים. נמ.לג'ייד יש בחורה.והיא דומה לחתול=\

sha na na revol

New member
אפשר לראות../images/Emo35.gif...

אני סקרן... והרי את החבר של דייבי כבר ראיתי אז מגיע לי.

למעלה