הכי טובים בלייב

SainTonix

New member
כן אני הולך לזה =]

והיום הסתבר שגם ידידה וחברה של חברה שלי באים, אז עד אז אני אספיק להכיר אותם ונלך יחד, חח אני כל כך מחכה לזה

Rose131

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי זמן לתת דוגמאות

Rose131

New member
בעצם כן.XD

כשברט צורח את המילים(הוא כבר לא מקיא אם אני לא טועה, אז כל הנגעלים למיניהן- שיתקו.) זה פשוט כלכך מדהים וכלכך רוצים להיות שם איתו. וגם מה שהוא אומר לפני השירים- למשל בברט' לפני דה טייסט אוף אינק הוא צרח לקהל how many of you are from here?! How many of you don't give a f*ck where you came from? we are the used, and this song is about going and making your dreams come true, no matter who you are or where you came from ולמשל הייתה הופעה, לא בטוחה איפה ראיתי, שהוא אמר לפני Blue and Yellow משהו כמו Now I want everyone to look at the person standing next to him, and give him a big big hug ובעוד הופעה אאלט באותו השיר הוא אמר How many of you are here with a friend? If you're next to him I want you to give him a hug and tell them how much they mean to you and kiss them והוא כלכך מנצל את זה שהקהל עושה מה שהוא אומר וזה כלכך יפה
ובהופעה של BOX בברט' הוא אמר להם לעשות מעגל גדול גדול גדול גדול גדול ואז כשהתחיל השיר כולם קפצו אליו והיה פוגו מטורף- http://youtube.com/watch?v=vgr0W88gLjY&mode=related&search= למרות שפה זה מתחיל אחרי שהם כבר קופצים למעגל. בטח מישהו מת שם. בכל מקרה, הוא פשוט ממש מדהים והוא מפעיל את הקהל והוא ממש צורח את המילים וצורחים אותן איתו ופשוט..

Shot To Pieces

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

השבוע הבנתי שאני אוהבת אותם (מוזיקלית) יותר ממה שאני אוהבת את מיי כמיקל. חחחחח אני נשבעת לכם שהייתי ערה לילה שלם וחשבתי על זה XDD

GaIi4697

New member
אבל יש המון

דרך אגב, את לא הילדה המעצבנת מפאניק? [אני יודעת שזה היה חסר טאקט]

GaIi4697

New member
לאיודעת, הייתה שם קרציה בשם ספיר

והכינוי שלך נראה לי מוכר וזה ><

Djerry

New member
מיוז כמובן

מאותן סיבות שלירון ציינה ובנוסף, בהופעות חיות הם משנים את השירים, מתיו הרבה פעמים מוסיף אילתורים על הגיטרה, הם מנגנים כל מני ריפים מגניבים. זה בעצם מה שטוב בהם - הם לא נשמעים בדיוק כמו באלבום (שזה מה ש sapir lee כתבה על לינקין). אם היו נשמעים כמו באלבום זה היה פשוט משעמם, כבר היה עדיף לחסוך את הכסף, להישאר בבית ולשמוע את הדיסק במערכת.

BabyShambles

New member
אוקיי אני לא מתאפקת><

אומנם להקה שלא קיימת- QUEEN כל ביצוע שלהם בלייב נשמע בול כמו בדיסק, והקול של פרדי... לא היה ולא יהיה עוד אחד כמוהו [ולא משנה כמה מיקות יקמו במשך הזמןXD] שלושת הקליפים הם מההופעה בוומבלי [86']. Who Wants To Live Forever [וזה עוד הביצוע הכי פחות טוב שלהם מאותה הופעה. לדעתי] Love of My Life [החולצה
] וכמובן- We Are The Champions [+בונוס של גאד סייב דה קוויןXD]

SainTonix

New member
וואי שאלה טובה..

אבל לי יש שלוש תשובות של שלושת הלהקות האהובות עלי ממש במקרה. קודם כל, מבחינתי הכי טוב בהופעה זה אלה שיודיעם הכי טוב להקפיץ את הקהל ולעשות שמח - לאו דווקא לנגן כמו במקור, כי כולם יכולים להראות את הכישורים שלהם בהקלטות באולפן, בלייב מה שחשוב זה לדפוק הופעה, מצד אחד מלהיבה והכל ומצד שני שמן הסתם ינגנו כמו שצריך. נתחיל עם MCR וההופעות שלהם בעבר, עכשיו ההופעות קצת פחות מלהיבות כי זה באמת יותר נגינה וקטעים קצת יותר מסובכים מפעם, אבל עדיין, הם יודעים לתת להופעה . http://www.youtube.com/watch?v=BwDko2QkEv8 - Im Not Okay LIVE חחח הופעות כאלה בעיניי זה MCR ..
נעבור אל גוד שארלוט של פעם, שלפני כמה שנים עוד קפצו מהבמה וכאלה , עכשיו הם קצת יותר רציניים ופחות עושים שטויות לצערי, אבל עדיין, הם יותר לתת הופעה מהבחינה שהשירים ממש ממש דומים למקור, גם כשהם משתוללים והכל. מה שכן הדבר האהוב עלי אצלהם זה ההופעות האקוסטיות שלהם, בנג'י פשוט כל כך מיומן בזה כבר, הם נשמעים כל כך אמיתיים ומרגשים כאלה.. (תלוי בשיר כמובן) פשוט תראו לבד.. http://www.youtube.com/watch?v=N4rQjcRll_c - וואי כמה הייתי נותן כדי להיות שם.. The Anthem & Festival ובאקוסטי - http://www.youtube.com/watch?v=Ks-NN0rYcDI עם השיר March On ואחרונים חביבים, דה יוזד שנתנו את אחת ההופעות החזקות שלהם בדיוידי של Berth , ראיתי שכבר העלו קישורים, אז אין צורך שוב. בכל אופן, אלה שלושת הלהקות האהובות עלי =]

Rose131

New member
...

Benji is lazy, and he's crazy! סתםנו
בשירשור טעויות בשירים שהיה פעם מישהי כתבה את זה במוטיביישן פרוקלימיישן ומאז אני שרה ככה
אבל בנג'י פשוט

למעלה