הכל התפרק וגם אני...

esp8266

New member
הכל התפרק וגם אני...

היי ,
כתבתי כאן כמה פעמים על הזוגיות שלנו, בני 32 ,מכירים 5 חודשים. הכל התחיל כלכך מדהים וקסום, והלך והתדרדר .
במהלך ה-5 חודשים האלו, היו כלכך הרבה גבהים, אבל גם כלכך הרבה בורות . אני בחרתי בחיים כרגע בדרך של הקמת
חברה טכנולוגית. אני כמה חודשים לא עובד כשכיר, אפילו עברתי לתקופה אצל ההורים כדי שנוכל להרים את הפרויקט .

הבחורה שכירה, וכל המפגשים כמובן בבית שלה או בחוץ. בהתחלה זה לא הפריע לה, אבל עם הזמן היא התחילה להפוך להיות
נורא קשוחה וכעוסה לגבי הנושא, היא טוענת שאני מפיל עליה את כל הסטארטאפ שלי, כשאני לא יכול עוד לארח אותה אצלי, אני
לא מזמין אותה למסעדות , לא משלם עליה בחופשות זוגיות, ובגדול נראה שמפריע לה מאוד שאני לא נותן לה מספיק , פיזית .
מפריע לה שאנחנו לפעמים מתחלקים בחשבון , ושאני לא משלם עליה תמיד . אלא רק לפעמים.

אני גבר ממש רומנטי, במהלך 5 חודשים , אירגנתי לה מספר פעמים פיקניקים(קניתי כל מה שהיא אוהבת,הכנתי ואירגנתי) , הזמנתי אותה
אינספור פעמים כשיצאנו (לא מסעדות, אבל הרבה יציאות קטנות ששילמתי) ,קניתי לה פרחים, מתנות, סרטים, הכנתי לה בעבודת יד מספר פריטים
נורא יפים שהשקעתי בהם ימים של עבודה .קניתי אוכל והבאתי אליה, בכל המקרים האלו היא מאוד התרגשה , ואמרה שאין גברים כאלו היום וכו וכו .
רוב הנסיעות גם היו עם הרכב שלי כמובן . ובכל זאת. בכל זאת ,כל פעם שרבנו-היא הגיעה לזה שאני לא משקיע. אבל שהיא מעריכה את העובדה
שאני מנסה להקים חברה. שאני מקסים, ושאני משקיע, אבל זה לא מספיק.

בקיצור-עשיתי כל מה שאני יכול כדי לפצות על המצב הנוכחי שלי בחיים, ואפילו מעבר ליכולתי כרגע . חשבתי לעצמי שהיא תהיה איתי
גם כשקשה-עכשיו, ואולי אולי גם כשאצליח ( זו החוכמה לא? לא מופיעים רק שמצליחים אם אוהבים ? )

אבל כשרבים-כל פעם זה עולה מחדש . איכשהו היא תמיד מגיע לזה שאני לא מפנק אותה מספיק, ואני מרגיש שנתתי לה כלכך הרבה .
היא לעומת זאת , לא קנתה לי , אפילו לא פעם אחת, בודדת, ב5 חודשים, שום מתנה,מחווה,ארוחה בשבילי. כלום . ממש כלום.
כן כשאני אצלה אוכלים מדי פעם וכו, אבל מעולם לא נעשתה מחווה מכוונת בשבילי. שהוצהרה כמכוונת אליי.
והיא אפילו אמרה שזה בכוונה ככה. כי לא מגיע לי או משהו .

לא היה לי ספק שהיא אוהבת אותי ,כי היא אהבה אותי ואני אותה, והיו לנו רגעי קסם מעולם אחר . אבל לאחרונה היא נהיית פשוט
כלכך חומרית , וכל פעם שרבים עולה עניין הכסף , וההשקעה, שאני מרגיש שנתתי כלכך הרבה .
לא אומרים שהעיקר הכוונה ? אני מחזר אחריה באינספור דרכים קטנות,הדרכים שלי, ונראה שזה פשוט לא עוזר.

עד היום, כל פעם שרבנו , היא תמיד, תמיד היתה זו שפירקה את החבילה, ואמרה מהר מאוד- ״אז לא צריך בוא ניפרד״
איכשהו , אני תמיד נלחמתי ונלחמתי. והיא, ביקשה כל פעם שאפסיק להלחם עליה . ואני המשכתי וניסיתי .
אמרה שהיא מעריכה שאני נלחם עליה, אבל במקביל ביקשה כל פעם שאשחרר אותה,ואחרי יום שוב אמרה כמה היא אוהבת.

המריבה האחרונה היתה על ידידים ( יש לה מלא ידידים) והיא טענה שוב, שאין סיבה לקנא, ולגרום לה לוותר על דברים שכיף לה איתם.
כמו לדוגמא, לבלות אצל ידיד בערב לבד, לרקוד עם גבר, לפלרטט עם השכן , היא טוענת שהיא נהנית מזה, ואני צריך לתת לה להנות.
אני טענתי שאם לי זה עושה כלכך רע, אז הוויתור שלה הוא כלכך קטן, ולמה שלא תעשה אותו ? בשבילי ? האהבה שלה ?
היא אמרה שהוויתור לא כלכך קטן ,וזה לא רק הפלירט, זה החופש שלה שאני לוקח לה . וכו .

אתמול לפנות בוקר הוויכוח הזה התלהט והיא שוב חזרה לנושא הכסף, אני כעסתי ונפגעתי עמוקות, ופעם ראשונה בחיי, צעקתי עליה .
(לרוב היא צועקת עלי כמעט תמיד, ואני מדבר בשקט) , צעקתי וכעסתי נורא, היא שתקה,ואמרה שלא צריך שנמשיך את הזוגיות , והפעם
לקחתי את ההצעה , והלכתי הביתה באמצע הלילה . שבור. מרוסק. כמה ניסיתי וכמה נתתי, וזה פשוט לא עזר.

יש לי הרגשה שלא משנה מה הייתי עושה, היא תמיד היתה דורשת יותר. כי יש לה המון בעיות עם עצמה. אבל הפעם זה הספיק לי ,
וכל האיברים שלי אמרו לי שהגיע הזמן באמת לוותר . כמו שהיא ביקשה תמיד. שאוותר.
ואני מרוסק לגמרי. כתבתי לה ש״היא לא חברה אמיתית!״ . אני מרוסק וכל מה שבא לי זה להמשיך לצעוק עליה, להאשים אותה בהכל.

ברור לי שהיא לא תרד מהעץ לעולם, כי האגו שלה...אוי ...הוא כלכך גבוה, והיא מעולם לא הסכימה לחזור, זה תמיד אני שחוזר.
אני עצוב, וכלכך לא בא לי לבד . כלכך לא . בא לי לכעוס עליה עוד, ועוד .

A לוןA

New member
קח 2 כללים, גם לחברה שלך וגם לחיים-

לא זורקים כסף טוב אחרי כסף רע
וכשמישהו מדבר- תקשיב למה שהוא אומר, לא למה שאתה רוצה לשמוע.
&nbsp
ובשורה תחתונה- שחרר, זה לא ילך.

esp8266

New member
אני אכן צריך לשחרר..

וזה נורא קשה, כמעט חצי שנה ..
אבל אני מאוד מנסה להבין עם עצמי , אם יש לי אשמה כלשהיא בזה, ואם יכלתי לנהוג אחרת. זה חשוב לי .
רוב החברים אומרים לי שמדובר בדבר הזוי, דרישות הזויות , ובחורה שרוצה קצת יותר מדי ולא אוהבת.
לי נראה שמדובר בבחורה עם שריטה די עמוקה, שאני ראיתי מהתחלה, וניסיתי לעבוד ביחד כדי להתמודד איתה.
היא נורא לא רצתה לעבוד יחד, אלא שישחררו אותה ללבד שלה. לעשות מה שהיא רוצה ,ושאקבל את זה .

היא נהגה לומר לי שזה או אני, או שהיא תשאר לבד-כי היא לא בנויה לזוגיות ורוצה לבד.

קשה. לא יודע כבר אם אמצא את מה שאני מחפש . אבל נראה לי שיש לי הרבה מה לתת .

A לוןA

New member
יש ביטוי באנגלית שאומר

if someone says you are too good for him- you probably are
הבחורה באופן הברור ביותר אומרת לך- אני לא בנויה לזוגיות, לא מעוניינת, מוותרת עליך שוב ושוב- ואתה, בכוח האהבה/יצר הכיבוש/חרדת נטישה/פחד מלהיות לבד/ההשקעה שכבר השקעת (אל תמחק את המיותר, כנראה שאין מיותר). זה מה שאתה רוצה להיות במערכת היחסים שלך, מישהו שאפשר לוותר עליו?
&nbsp
אז נכון, אחר כך היא מתחרטת, ובגלל שאתה בחור נהדר/משקיען/מעביר לה את הזמן בכיף/אחלה סקס/מפנק (שוב, אין צורך למחוק את המיותר)- היא מקבלת את הזחילה שלך אליה בחזרה אחרי הבעיטה (הנוספת) שבעטה בך, ועוד אתה מוקיר לה תודה על כך שברוב טובה הסכימה, הפרינססה, לקבל אותך חזרה לזרועותיה. ואתה מרוצה מהפירורים שהיא זורקת אליך ומשכנע את עצמך שזו ארוחת גורמה.
&nbsp
השקעת, נתת את הנשמה, לא הלך? לא זורקים כסף טוב אחרי כסף רע. חותכים וזהו. היא לא במקום שאתה נמצא בו, והיא לא תהיה במקום שאתה רוצה אותה.
&nbsp
אתה שואל אם יש לך על מה לחשוב? בוודאי!
איך לא להיות עלה נידף
איך להקשיב למה שאומרים, גם אם ישנם מסרים סותרים- ולא למה שאתה רוצה לשמוע.
והכי חשוב- לדעת שמגיע לך. מגיע לך מישהי אוהבת, מפרגנת, מפנקת, מחבקת ושתשים אותך במקום הראשון בסדר העדיפויות שלה.
&nbsp
(מצטער אם יצא טיפה בוטה- באמת באהבה
)

esp8266

New member
תודה רבה ,האמת יש לי דמעות

כשאני קורא את מה שכתבת , כי זה כלכך מדוייק... באמת ... ועצוב .
לא יודע למה יש לי את התכונה המטופשת הזו לרצות להאמין שיהיה טוב ומישהו ישתנה בשבילי .
אולי הפחד מנטישה,להיות לבד,לכבוש, וכו .

רציתי להאמין שאני ממש לא הייתי בסדר, כדי להרגיש טוב עם עצמי כשאחזור אליה-לדעת שלא עשו איתי עוול-אלא
שאני צריך לשנות משהו פגום אצלי . ואני כנראה צריך, אבל זה לא קשור לעובדה שהיא מאוד מזלזלת בי כאדם .

לא היה חבר אחד שלא טען- שאני טוב מדי בשביל זה. (והם בדרך כלל לוקחים את הצד הנגדי)

פאק, למרות כל אלו, אני מוצא עצמי מתגעגע, וכולי תקווה שאצליח לא לחייג או לסמס ,ולהיות סמרטוט שוב.

esp8266

New member
תודה..אני פשוט שבור

ומת לדבר איתה . ראיתי במקרה תמונה, ופשוט התחילה לכאוב לי הבטן מרוב צער .
לא יודע למה תמיד שזה קורה אני צריך להניח שהיא בחיים לא תוותר על האגו ותדבר איתי מיוזמתה.
זה בחיים לא קרה, בחיים לא קיבלתי הוכחה שהיא אשכרה רוצה לחזור אליי אחרי פרידה. והיו המון.
ואני יודע שהיא רוצה..אבל יש לה אגו שבחיים לא פגשתי . וזה כשלעצמו מרסק אותי .

כואב לי. וכל יום שעובר זה מתגבר ולא פוחת משום מה .

dana3334

New member
אם הבנתי נכון, היא מצפה שתשלם עליה?

לא מבינה את זה.
כשבעלי ואני היינו חברים תמיד שילמתי על עצמי. לא עשיתי מלחמה אם הוא שילם קצת יותר פעם, אבל לפעמים גם אני שילמתי קצת יותר... איך שיצא.
שנינו היינו די עניים אז (סטודנטים).
אם היא ממורמרת שאתה לא משלם עליה על הנופש, המסעדה והבילויים - האמת שזה מראה על נצלנות בעיני. לא אוהבת בכלל.
אלא אם כן אתה עשיר והיא ענייה, וגם אז זה לא אומר שאתה צריך לשלם עליה כל הזמן, אלא- שאם למשל אתה עשיר ורוצה נופש במלון מצפה הימים במקום בהארחה קיבוצית, אז אתה תשלם על זה. או אם אתה רוצה ארוחה במול ים במקום בנאפיס, אז תשלם על זה.
אבל לא נראה לי שזה המצב אצלכם (שאתה עשיר ודוחף לבילויים יקרים, והיא ענייה).
כשמוסיפים את הבעיה של הנצלנות לשאר הבעיות הקשות והרבות, המסקנה היא די ברורה. ניצלת בכך שלא הגעתם להתחתן וללדת ילדים, ולחיות ברע או להתגרש.

esp8266

New member
זה לא בדיוק ככה.

אני לא בטוח שהבהרתי דברים לגמרי נכון . ואני די שבור מהעובדה שאולי אני באמת לא בסדר .
אני, כבר 5 חודשים , לא מרוויח משכורת, ונמצא אצל ההורים . זאת בשל קידום סטארטאפ שלי, שמתקדם די טוב ואני מאמין בו.(גם היא!)

בזמן הזה, כל פגישה ביתית שלנו , היא תמיד אצלה בבית . תמיד . במיוחד כל סופש .
יציאות אין יותר מדי, וכשיש זה לדברים בסיסיים יותר כגון ארוחת ג'אנק פה ושם .(שלרוב אני משלם) . נסיעות-לרוב עם הרכב שלי.

היא טוענת ,שהיא מרגישה שאנחנו כמו זוג בתיכון, אני בא אליה הביתה,רואים טלויזיה,שוכבים,ואז אני הולך הביתה.
היא לא מכירה את הבית שלי(אין לי) ,אנחנו לא יוצאים הרבה,אני לא ישן אצלה כל יום ,אני לא מזמין אותה ליותר מדי סרטים, וכו .
זה ככה 5 חודשים,והבטחתי שזה יהיה פחות מזה, אבל זה מתעכב ,והיא סוג של איבדה אמון בי . לא בא לה לחכות. אמרה-כשתתקדם-דבר איתי.

אבל,אני כן משתדל להעניק לה המון בדרך שלי( פרחים,יציאות קטנות,דברים שאני מכין לה בעבודת יד,פיקניק, תמונות והודעות מרגשות,מביא יין,וכו).
המון תמיכה נפשית שקשה, המון. (כשלי קשה היא מעדיפה לא לדבר איתי,כשקשה לה-אני מעודד ומרים)
אמרתי לה שזה זמני, ושזה למען עתיד טוב יותר- והיא טוענת שהיא לא יודעת אם בעתיד אצליח,ואם כן-האם זה ישתנה, והיא לא יכולה להיות
בטוחה ורוצה לחיות עכשיו חיים נורמליים - שבהן היא מרגישה שותפות שלי איתה ועזרה ביום יום ״כמו מבוגרים״. (במשק בית,בחיים יותר משותפים, וכו )

אם אני בודק את כרטיס האשראי שלי(ובדקתי) , אני מוציא על שנינו כמה מאות שקלים בחודש, רק שזה נעלם לה כי זה פה קצת, ושם קצת,
ולא באופן מניפולטיבי (במקום- ״הערב הולכים למסעדה״, 10 פעמים לקנות לנו פיצה והמבורגר- שזה נשכח בקלות)
אני לא יודע כבר אם אכן גרמתי לה ״להחנק״ , או שהיא פשוט רואה אותי כמישהו שאמור לספק צרכים חומריים בלבד .
יש לי הרגשה שריבוי הידידים שלה-הם לאותה מטרה- מכל אחד יש סיפור איך הוא עוזר לה בחיים .

מהצד השני היא צודקת- יחסים זוגיים בגיל 30 הם לא כמו בתיכון, צריך גם שותפות כלכלית-לא רק פגישות סודיות. מה לעשות החיים קשים .

esp8266

New member
וואו , אני דקה מלכתוב לה..

אני יודע שזה נשמע כבר ילדותי, אבל היא סוג של כישפה אותי, ולמרות הכל אני מאוד רוצה לדבר איתה.
קשה!

A לוןA

New member
זה לא ילדותי- זה מאוד טיבעי

ובעיקר- זה גם הכי קל.
כי מה יותר קל מלחזור עכשיו למקום ההוא, מה צריך לסבול עכשיו את יסורי הפרידה האלו, ואחר כך עוד להיות תקופה לבד ואז עוד פעם דייטים...
&nbsp
אבל בחיים, ככלל אצבע- מה שקל לך הוא כנראה הפיתרון הלא נכון עבורך. הפיתרון הנכון לטווח הארוך (כמעט) תמיד יהיה קשה יותר.
&nbsp
או כמו שאמר לי חבר טוב- בחיים, כמו באופניים- אם קל לך, אתה בירידה.

esp8266

New member
אתה לא מאמין..

בלהתחיל מחדש ? ז״א , אני יודע שהכל נשמע לא טוב , אבל זה כי תארתי את הצדדים הקשים . להציע שנפתח דף נפשי חדש ?
היו לנו רגעי קסם מאוד מיוחדים שלא היו במקומות אחרים . עברנו המון יחד. מהצד השני , בכל קשר יש קשיים, תמיד , לכן איפשהו בפנים
אני תמיד תומך בלנסות לתקן -לא משנה מה. כי הרי בקשר הבא יהיו קשיים אחרים. אז למה באמת לעבור הכל שוב באמת ?
הרי הצדדים הפחות טובים שלי, כנראה יצוצו גם בקשר הבא, כך גם שלה . אז מה ההבדל בעצם ? פה כבר התחיל משהו, שם לא.

אני קצת פוחד מגישת האינסטנס- שכמעט כל בעיה שלא מתארים - אנשים נוטים לומר- תעזוב את הקשר מהר! כאילו שבקשר הבא הכל הולך להיות
שוקולד והמושלמת שלי מחכה מעבר לפינה.
לדעתי אגב, הרבה יותר קל לעזוב למצוא משהו רענן ולהנות מההתחלה שוב . להשאר ולהתמודד ולדבר- לא דבר כזה פשוט .

A לוןA

New member
מה שאתה מתאר פה זה לא קשיים

זה חוסר התאמה בסיסי מחד, ומישהי שלא ממש סופרת אותך מאידך.
&nbsp
קודם כל, אין דבר כזה להתחיל מחדש. להתחיל אפשר רק פעם אחת. בהתחלה. החל מהדקה הראשונה מתחילים להצטבר דברים- טובים ורעים- על בן הזוג. אי אפשר למחוק את זה, כמה שלא תנסה.
שנית, אם היו לכם 3 ילדים היסטוריה משותפת וחיובית ומשכנתא- כן. תילחם. תנסה. אל תוותר.
אבל עכשיו? זה פאקינג התקופה שחוץ מסקס ופרפרים בבטן לא אמור להיות שם כלום. עכשיו לא "נלחמים" ו"מתקנים"- עכשיו מאוהבים. אם כבר עכשיו יש לכם מה "לתקן" "לעבוד" ו"לתחזק"- זה כנראה לא זה.
&nbsp
מעבר לזה, שמע, הבחורה אומרת חד וחלק- לא רוצה זוגיות. לא מעוניינת בך. בועטת- ואתה חוזר. בועטת- ואתה חוזר. כמה טוב יכול לצאת מזה כבר?
&nbsp
אם אתה רוצה לדעת מה לשפר לקשר הבא שלך- קרא את ההודעה שכתבתי לך למעלה בשרשור. מגיע לך יותר.

dana3334

New member
זה דומה לניתוח הכרחי. הוא כואב, התקופה הראשונה קשה,

אבל הוא ישפר בהרבה את החיים שלך בעתיד. אתה צריך לסבול עכשיו בשביל המשך החיים שלך.
באמת שהבחורה הזו לא נשמעת מה שהייתי מאחלת לאנשים שיקרים לי.

Chikkko

New member
תגיד תודה שאין לך דיור משלך

מה שאתה מתאר למעשה, זה לא אי התאמה מקרי בין אישה מסוימת לבין גבר מסוים.
אתה בעצם מתאר אי התאמה בסיסי שבין נשים, לבין גברים. והוא אוניברסאלי.
הבנתי שהיו בינך לבין בת הזוג שלך כמה רגעי קסם, ורגעי הקסם האלה כנראה ימשיכו להכות על הלב שלך עוד שנים ארוכות, גם לאחר גמר הקשר הזה בינך לבין בת הזוג שלך. זה בעיה... בעיה קשה...

אבל זה חשוב שבתור גבר, תבין שגם מול כל רגעי הקסם והרומנטיקה, אתה נמדד כמו אובייקט, כמו עבד נרצע, כמו מכשיר, כמו חפץ.
בת הזוג שלך לא באמת מתעניינת במצוקות שלך, לא בשאיפות שלך, ולא בכישורים שלך, ואפילו לא במידת התענוגות המיניים שהיא מקבלת ממך.
מה שבאמת מעניין אותה כאישה, זה "כאן ועכשיו".
כך הם הנשים בכל תבל. "כאן ועכשיו".
היכולת שלך לשלם עליה, להסיע אותה ממקום למקום. לקנות לה כל מיני שטויות של נשים שעולים הון.

הבנתי שאין לך דיור משלך, ואתה צריך לברך על כך, לברך ולהודות על כך.
כי אז היא הייתה נכנסת לגור אצלך, ולא משלמת לך גרוש. ככה זה...
סקס תמורת משאבים.
"אם אתה רוצה שאני אשלם, אתה לא באמת אוהב אותי".
כולן עושות את זה ככה. והגברים תמיד מסכימים להיסחט.
עד שיום אחד משהו משתבש...ואז.... היא אומרת לך שהקשר כבר לא עובד בשבילה.
"כן. אבל למה? מה קרה?".
ואתה לא תקבל תשובות ברורות.
קלטת בצורה נכונה להפליא, מידת אי שביעות הרצון של האישה מבן זוג שלה, זו תכונה נצחית ואוניברסאלית לכל הנשים. זה משהו שעל הגבר לסבול עד שהמוות מפריד בין השניים.

אתה שובר את הראש בשאלות של "האם אני אשם? האם בי האשם?".
אבל היא לא. נשים לא מתעניינות באשמה...
תעבור פעם על שרשורים של נשים. הן תמיד רושמות " אני שלמה עם ההחלטה שלי" ואני לגמרי מאמין להן.
אין להן שום בעיה עם פירוד או נטישה כשהקשר לא מקדם את ענייניהן האישיים.

esp8266

New member
נפלתי, ושלחתי,

שלחתי הודעה ,רציתי לסיים יפה ולא ככה. לא היתה תגובה להודעה וגם לא לשיחה ביום אחרי . נתק מוחלט .
אני יודע שזה לא נכון עבורי , אבל עשיתי את זה.
עכשיו אני מרגיש רע עוד יותר, שאין אפילו תגובה, כאילו ואני פגעתי בה או משהו כזה.

לא מאמין שיצאתי חצי שנה עם אדם כלכך קר וקשה,כמעט חסר לב כלפיי, שגרם לי משום מה להקשר אליו באופן חולני .

Chikkko

New member
ברוך הבא אל עולם הגברים

הנטישה הזאת שמאחוריה יש לב של אבן, קרירות מוחלטת, חוסר אמפתיה, ושלמות נפשית עם ה"פירוד" שהוא בדר"כ נטישה מצד האישה ( ולא פירוד ), הוא שיא המקצועיות מאחורי כל העניין הזה שקרוי "זוגיות, רומנטיקה".
כל יתר העניינים של האישה, עשויים להיות חובבניים.
כשזה מגיע לפירוד / נטישה, אז האישה מוציאה לאור את שיא המקצועיות שלה.
נתק מוחלט.
היעלמות.
אי זיהוי שלך. לא מזהה אותך יותר. לא מכירה אותך בכלל.
יש לה מן סוויצ' של הרגשות שלה, והיא מפעילה את הסוויצ', כיבוי מוחלט של הרגשות, של הלב. וזאת לא הצגה, זה אמתי. הסוויצ' הזה הוא אמתי.
&nbsp
ככל שתמשיך לצאת עם נשים, תכיר באוניברסאליות של המאפיינים האלה.
&nbsp
היא בן אדם הכי כנה ואמתי שהכרת בכל החיים שלך, אבל כשהמשאבים שלך מצומצמים, וכשאתה צועק עליה מתוך מצוקה ותסכול- היא נעלמת לך, מתפוגגת.
ברוך הבא אל עולם הגברים, עולם הגברים האמתי שאיננו מוצג בסרטים הוליוודיים.

esp8266

New member
אז מה אתה מציע-לא לצאת יותר עם נשים?

לשנות העדפות מיניות ? להשאר לבד לתמיד ?

Chikkko

New member
רק שתבין איפה אתה נמצא

מעבר לזה, לא מציע לך שום דבר מעשי לחיים.
תעשה מה שאתה רואה לנכון, רק אל תחשוב שעם הבחורה הבאה, זה יהיה כמו בסרטים.
בקולנוע וכן בפורומים, אף אחד לא מדבר ברור על "הטיב הנשי" האמתי, זה שמסתתר מאחורי העיניים היפות והנוצצות.

מה אתה בעצמך מציע?
להמשיך הלאה אל הבחורה הבאה ולקוות לטוב?
מציע לשנות את הטעם הרומנטי שלך, אולי לבחורה עם ערכים מוצקים יותר, בחורה מוסלמית, יפנית, אולי סינית או פיליפינית... ?

אבל מה שתיארת, איננו אי התאמה בין אישי...לא יעזור לך.
זה קולע בדיוק אל המשבצת של אי התאמה בין גברים לבין נשים, כששני הצדדים בריאים בנפשם, וסטרייטים במאה אחוז.

מה שבאמת נתן לך הגנה, זה היעדר המשאבים שלך ולא התבונה הפרטית שלך. כל האשליות שלך התנפצו באופן זריז, יחדיו עם הקשר עצמו. מבלי שאיבדת שום דבר של ממש.

Chikkko

New member
סינדרלה, חייבת נסיך

אתה מבין, סינדרלה, הוא לא רק סיפור לילדים.
זה מן ארכיטיפ של האישה.
מן שבלונה קשיחה, שבלונה שדוחה צורות אחרות של זוגיות.
&nbsp
סינדרלה היא "קורבן", והיא חייבת "נסיך".
אתה, חייב לכהן כ"נסיך מושיע", בין אם זה נראה לך, ובין אם לא.
בין אם יש לך משאבים, ובין אם לא.
בין אם יש לך השגות, הסתייגויות, ובין אם לא.
אתה "נסיך" גם אם חשבון הבנק שלך מוגבל.
סינדרלה, היא "מלכה" שעדיין לא קיבלה את הכתר שלה, אבל היא נחושה להשיג אותו, וזה לא מעניין מיהו בדיוק הנסיך שיכתיר אותה למלכה.
&nbsp
אתה הרי בחור נבון, אתה מכיר ברוח החברה הפמיניסטית ששוררת כיום.
בו נחשוב ביחד, מה היה קורה, אם היה בחור סינדרל שפוגש נסיכה עשירה.
ממש חידה....
כמה אפשרויות בדיוק אתה מזהה ?
בחור סינדרל, שמגיע לנשף מחופש לנסיך, ואין לו רכוש.... אין לו כסף... יש לו דלעת בדמות מכונית.
תענה לי אתה. אל תשאל מה אני מציע.

למעלה