אתה צודק, אבל זה הטבע האנושי..
בני האדם רוצים להבין הכל, לחלק הכל לקבוצות ולמצוא שייכות (לאיזה מהקבוצות האלה אני שייך?). זה הטבע שלנו.. ואח"כ גם דואגים להתאים לנורמה כדי לא להיות חריגים, כדי "להתקבל" בחברה. אני לא יודעת מה הסיפור שלך. אני מסכימה איתך שיצירת סטיגמות ויחס כלפי בנאדם לפי הקבוצה שבוחרים לשייך אותו אליה זה דבר שאל לנו לתמוך בו. ובכל זאת, אני חושבת שאתה יכול גם להבין שבד בבד, הוא דבר טבעי, ושלא תמיד מטרות הסטטיסטיקה אינן טהורות ולא תמיד סטטיסטיקות הן דבר מזיק. אתה יוצא מתוך נקודה קיצונית אחת ומשליך אותה על המציאות כולה, וברור מהיכן זה מגיע.. אני מבינה אותך עד כמה שאני מסוגלת להבין, ואני חושבת שאם תפתח למציאות כפי שהיא באמת ולא כפי שהיא נראית מבעד לרגש החזק שדרכו אתה שופט אותה- אתה תמצא שאף-על-פי-כן היא לא גרועה כ"כ, ואפילו סטטיסטיקות הן לא דבר רע בהכרח, והמילה "חבר'ה" נועדה באיזשהו מקום לגבש ולא להיפך! אתה צודק. אנחנו לא בוחרים נתונים פיזיולוגיים שאנחנו נולדים איתם או נעשים בניגוד לרצוננו, ויש אנשים שמסוגלים להבין זאת. אז להפך. בוא נגרום שיותר אנשים יבינו זאת. תן להם ייצוג במקום להתמרמר! תן לאישיות שלך להתבטא, תן לנו אפשרות לאהוב אותך, ואנחנו יכולים.