הכל פונקציה של זמן?

עמית@

New member
הכל פונקציה של זמן?

היום, פורים. אבא אחד ואמא אחת ושתי ילדות מטיילים ברחוב, ילדה אחת בת שנתיים צוהלת ושמחה, ילדה אחת בת חודשיים וחצי חורפת במנשא, צוחקים, מדברים, יושבים יחד לשתות קפה ועושים העוויות ופרצופים בראי של הקפה. בבית שתי הילדות נרדמות וישנות שעתיים רצופות, פתאום יש זמן, פתאום יש זמן לסקס, פתאום יש זמן לדבר ולצחוק ולעשות שטויות, אחר כך כשהן מתעוררות הולכים שוב לטייל, חוזרים מאושרים וחוגגים באמבטיה ולמיטות. למה פתאום כשיש יותר מדקה כשלא סחוטים והרוגים פתאום נזכרים שקיימת גם תשוקה וקיים גם שיח שטויות (דווקא דיבורים רציניים מעולם לא חסרו לנו, דיבורי אקדמיה ומקצוע) אם היה לנו (לכולנו) זמן, הדברים יכלו להראות אחרת? השחיקה היתה מתמתנת? או שסתם נדמה לי עכשיו כי היה לי יום טוב?
ויוסי אמר, ואמר נכון: "זה היום הכי טוב מאז שהיא נולדה"

עמית@

New member
(ואני רושמת לעצמי להסתכל על

ההודעה הזו שוב מחר בבוקר ולהגיד לעצמי, "השתגעת? בטח שזה לא רק פונקציה של זמן"..)

רות י

New member
הכל פונקציה של תזמון, לא של זמן.

נשמע כמו יום מהנה, מענג ומשובב נפש. כזה שמטעין את המצברים ועושה כיף וטוב בלב. לא נותר לי אלא לקנא בכם על האידיליה המשפחתית. (אמרה רותי שהיא חד-הורית עד יום ג' בבוקר).

עמית@

New member
לא נעים בכלל, לאן נעלם האב?

נראה לי שההרדמות הסימולטנית נדירה כמו האורגזמות הסימולטניות בספרים..

רות י

New member
האב בצרפת - נסיעה בענייני עבודה.

התגברתם על מכשול ההרדמות הסימולטנית. כעת יש "לעבוד" על עניין האביונה.

lulyK

New member
נשמע יום מושלם.

כמה טוב שמדי פעם יש ימים כאלה.

עמית,שמחה לשמוע שהכל מסתדר לכם!

.לא יוצא לי להיכנס לפה הרבה ובכ"ז מאז המקרה חושבת עליכם לא מעט ושמחה עם כל חדשה טובה!

עמית@

New member
../images/Emo111.gif מנצלש"ת את עצמי: אמצעי

מניעה.. אני אחרי שנים של טיפולי פוריות, גם לתמר, גם לדורון. הסיכויים להריון ספונטני מזעריים, מאוד מזעריים. עם זאת, כבר ראיתי בפורום מקרים מאוד קשים שנכנסו להריון ספונטני, אז אני מתלבטת נורא, מצד אחד, *עוד* הורמונים? (קונדומים לא בא בחשבון) לא דחפתי מספיק לגוף בזמן הטיפולים? והסיכוי כ"כ קטן, ואני רוצה עוד ילדים. מצד שני, אני לא רוצה עוד הריון כעת, אני מרגישה כמו בוגדת שפלה להגיד את זה, אבל זה ככה, אני חייבת זמן לנשום, להעמיק בעבודה, ללמוד, אני רק בת 26, מה יקרה אם הילד הבא יבוא בגיל 30?? אם אכנס להריון בפתאומיות כעת, אני לא יודעת מה אעשה, לא מתאים לי עכשיו. מצד שלישי (שדי מזכיר את הצד הראשון..) הורמונים? זה לא פאתטי אחרי שנים של טיפולים? מאוד קשה לי עם הדילמות האלו. רעיונות? עצות?

מעיןבר

New member
תזכירי לי מה הבעיות אצליכם?

אני מאוד נגד הורמונים כאמצעי מניעה. אנחנו מצליחים יפה מאוד להימנע מהריון באמצעות שילוב של שמ"פ +
(שאגב, לא ברורה לי הרתיעה הגדולה ממנו, כשמתרגלים זה ממש לא נורא ואפילו יש לזה יתרונות
). ניסית להתייעץ עם הרופא? שקלתם דיאפרגמה? ואחרי ילדה שניה את יכולה גם לחשוב על התקן לא הורמונלי, זאת עדיין אופציה
. שייה בכיף במה שתבחרו

עמית@

New member
תבחרי בעייה...

בעיית זרע חמורה מאוד+ בעיית רירית+ שחלות פוליציסטיות+ צוואר רחם בעייתי..

מעיןבר

New member
מכל הבעיות שהזכרת

הכי מפריעה לי בעיית הפוליציסטיות, כי אם אני זוכרת נכון אז המחזור שלך אינו סדיר וזה מקשה מאוד על השימוש בשמ"פ כאמצעי מניעה. זה אפשרי אבל הרבה יותר מנג'ס
אגב, ניסו פעם לבדוק האם מטפורמין מסייע לפוליציסטיות שלך?

עמית@

New member
הפוליציסטיות שלי מתבטאת רק

בתמונת US ובתגובת יתר לטיפולים, ההורמונים תקינים ואין תופעות לוואי של פוליציזם, אבל בפירוש אין מצב לשמ"פ, אין דרך לעקוב, המחזורים לא סדירים עד לא קיימים..

1אורניתה

New member
תגלית בעניין אמצעי מניעה

פחדתי לשים התקן והתלבטתי שנה בינתיים סתם נזהרנו אצלנו
לא בא בחשבון,לאחר התלבטות רבה שמתי התקן רגיל ומאז אני ממש כמו בת 16 אין דימום מוגבר באופן משמעותי שכזה שמשפיע על איכות החיים,וידידתי הכי חשוב... החשק השתדרג כמו שלא היה מגיל 16 -כנראה אחרי כ"כ הרבה שנים של גלולות כמה מוקטנות הורמונים שתהינה,לא ידעתי עד כמה הגלולות עצרו אותי,שלא לדבר על היפטרות מהתלות בלזכור לקנות גלולות.

ענתש

New member
עם הורמונים אן בלי ?

כי המירנה (עם הורמונים) הוא באמת לא משנה את המחזור אבל מצד שני, הוא מפריש הורמונים (יותר טוב מגלולות כי הם משפיעים מקומית והם מועטים יותר... אבל אצלי גם זה אסור לי...)

1אורניתה

New member
הכי רגיל ופוט בעולם

שום הורמונים,אני פשוט חוגגת או יותר נכון חוזזת,כמו בת 16,מדהים בדיעבד מה הגלולות גרמו לי,אגב בהנקה לקחתי את הגלולות פמולן שה עשה לי תופעות ממש גרועות מבחינת חשק והתנפחות,כך שמירנה ההתקן עם ההורמונים לא היה ממש בשבילי כי הוא מכיל פרוגסטרון כמו הגלולות.

27חומד

New member
אז מה נשאר?

גם אני פוליציסטית ואצלי אין ביוצים, מחזור יכול ללכת לאיבוד למשך חודשים אבל מצד שני גם אי אפשר לסמוך על זה כדי להמנע מהריון וזה גם עושה לי בלאגן (פצעים, מצבי רוח, נשירת שיער וכו') החוסר איזון הורמונלי. אז מה נשאר לי חוץ מגלולות שמסדרות הכל? יש אופציות אחרות?

עמית@

New member
אבל השילוב עם בעיית הזרע של

יוסי מוריד את הסיכויים כמעט לאפס.

למעלה