הכל פונקציה של זמן?

ציף שלי

New member
נשמע כמו אחלה יום זוגי ומשפחתי

ואני למדתי ש...זמן אף פעם אין, זמן עושים!!! נשמע קיטשי אבל כל כך נכון! מאחלת לכם הרבה ימים משפחתיים וזוגיים

אמאאור

New member
וואו, איזה יופי של יום../images/Emo42.gif

כמה טוב לשמוע על ימים כל כך חיוביים. הלוואי ויהיו לכם עוד הרבה ימים מאושרים
. מגיבה גם להודעה שאחרי: את רק בת 26? הרגתותי. ואני, באופן אישי, בעזרת "בלי כלום". קצת שמ"פ, הרבה חיבור לתחושות גוף ותשומת לב לתחושות של לפני ביוץ, והרבה התנזרות

lulyK

New member
שיטת מודעות לפריון,

מזהים את הביוץ בעזרת מעקב אחרי הפרשות ומדידת חום וכך יודעים מתי אפשר להכנס להריון

אז הימים הכמעט בטוחים ../images/Emo3.gif

גם אנחנו עובדים ככה. אבל בלי מחזור (בינתיים) לא רואה איך זה עובד

lulyK

New member
זה לא עובד בלי זיהוי של הביוץ, לא.

אם אני לא טועה שי באתר "באופן" הוראות איך לבדוק גם כשמניקים, אבל אני לא בקיאה בחומר.

משוש30

New member
נשמע כל כך רגוע ושליו

ילדים לוקחים פחות או יותר את כל הזמן החופשי שלנו ויחד איתו נעלמים כל מיני דברים קטנים או גדולים שבשילים צריך רוגע ופרטיות. מזל שבכל זאת יש רגעים כאלה

T noki

New member
בהחלט נשמע שהיה לכם יום טוב

האמת, נראה לי שככל שהם גדלים יש יותר ימים כאלה שבהם יש קצת זמן לעצמנו. לפעמים צריך לקחת את הזמן הזה, גם אם זה דורש לקחת יום חופש מהעבודה. בדיוק כדי למזער את השחיקה ולתת זריקת מרץ ועידוד לזוגיות. פשוט היתה לכם תקופה כל כך קשה ולחוצה, בטח שלא היה לכם זמן לחשוב, לדבר על שטויות, וסתם לבלות קצת זמן איכות ביחד. טוב שעכשיו יש, אני מקווה שככל שהזמן יעבור יהיו יותר ויותר רגעים כאלו.

נשמע כמו יום מקסים!

אני חושבת שזה יותר שילוב של מצב רוח טוב, נסיבות מוצלחות ומשהו חיובי באויר. לפעמים יש זמן ואין כוח, אז מורחים אותו. בכל מקרה, שמחה בשבילכם שאתם מתחילים להנות מדורון ומהמשפחה ומלהיות ביחד. אחרי כל-כך הרבה תלאות - מגיע לכם! לגבי אמצעי מניעה - קראת פעם על LAM? (נדמה לי שזה ראשי תיבות של Lactational Ammenorhea Method). זו שיטה בטוחה ב-98% הצלחה, כך שזה נראה לי לא רע לגביכם. אני לא מצליחה לפתוח קבצים עכשיו, אבל אם תעשי חיפוש על ראשי התיבות ותוסיפי LACTATION בכל מנוע חיפוש באנגלית, תמצאי הרבה חומר, בעיקר ב-PDF, בנושא.

../images/Emo42.gif איזה יום מקסים

איזה כייף שהן מסוכרנות וישנו ביחד - המעבר הזה מזוג עם ילד למשפחה אצלינו היה מעבר לא קל בכלל. ואחת הבעיות שהיו לנו זה שלא הצלחנו לגרום להם לישון ביחד. בנושא האמצעי מניעה אני ממליצה על התקן בלי הורמונים - אני איתו כבר אוטוטו שנה. מחזקתא ת מה שכתבו למעלה בנושא גיל 16, החרמנות, הספונטניות והסיכוי האפסי להריון. שבוע טוב

daldan

New member
איזה כיף של יום ../images/Emo42.gif

לפעמים במירוץ המטורף שוכחים שיש גם רגעים מופלאים כאלה

מאז

New member
דווקא ההודעה שלך

קצת ייאשה אותי.. בשבת הפשוש נתן לנו לישון צהרים ככה טובטוב. וכשקמנו מהשינה, שמחים ורעננים כמו שמזמן לא היינו, שאלנו את עצמנו מה יהיה עוד כמה חודשים, כשהבא בתור יצא. ואני מבינה שאופטימיות היא נאיביות, הא? ולגבי שאלת אמצעי המניעה, נראה לי שהשאלה הגדולה היא כמה גרוע זה יהיה אם תפלו בדיוק על החלקיק אחוז של כניסה להריון למרות כל "הוראות הנגד". ועד כמה חלקיק האחוז הזה משתק אותך עכשיו.

אמברון

New member
איזה יום נפלא

וכמה מתחשק לי יום כזה גם
. אולי זה יזכיר לי למה צריך להיות לי טוב עכשיו...

mummy

New member
אין לך מושג כמה אני שמחה לקרוא

את ההודעה שלך. אחרי התקופה הקשה שעברתם ואני הסתכלתי מרחוק - כמו כולם - וקיוויתי שתגמר כבר ויגיעו ימים יפים יותר. והנה הם הגיעו. נותן המון כוח ותקווה, כי כמובן שאני לא יכולה לנתק את זה מהחרדות האישיות שלי. שוקלת ממש ברצינות לשמור את ההודעה הזו במועדפים ולחזור אליה בעוד חודשיים, כשכאן יהיו שני זאטוטים והכאוס בעיצומו... ובעניין אמצעי המניעה - הייתי רוצה להוסיף דברי חוכמה אבל אין לי. ממש לא יודעת מה הייתי עושה לו הייתי במקומך.

עמית@

New member
תשמרי במועדפים לצד הודעות

התשישות שלי על ההורות לשתיים..

למעלה