הכל פונקציה של זמן?

27חומד

New member
נכון

ולכן את כנראה יכולה באמת לוותר על גלולות. ניסיתי לשאול אם יש לך מושג אם לי יש אופציה אחרת במסגרת החיפושים שלך אחרי אמצעים שונים מגלולות. אני ממש לא מתה על זה אבל כנראה שאין לי ברירה

עמית@

New member
בגלל זה אני כ"כ מתלבטת..

לעת עתה החלטתי לא להחליט (בטח לא כל עוד אני מניקה מסביב לשעון)

27חומד

New member
ובהנקה את לא לוקחת כלום?

אני כבר עם סרזט וכמובן הנקה מלאה. הפחד מאיבוד האיזון ואובדן שליטה בגלל מצבי הרוח והירידה בכל המצב הגופני חזק ממני. זה מניסיון מר מאד של הפסקה בגלולות ומחזור שהלך לבלי שוב לכמעט שנה ופשוט ירדתי מהפסים ועד שהפסקתי כדי להכנס להריון לא העזתי להפסיק ליטול שוב. חוץ מזה כמובן שלא הגבתי על ההודעה הראשונה - זו נשמעה שבת נפלאה כזו שמטעינה מצברים להרבה זמן. וגם אני מאד הופתעתי לגלות שאת רק בת 26...

lulyK

New member
ותוסיפי על כל זה את העובדה שאת

מניקה. נראה לי שהסיכוי להריון לא גבוה מדי, יותר נכון לא גבוה מספיק בשביל לקחת הורמונים.

למה לא קונדומים?

גם בנזוגי היה נגד,אבל במערכת השיקולים שהייתה,זה היה או לא בכלל או עם קונדומים...הוא בחר בקונדומים......

ואת הברירות האחרות את אוהבת?

גם אני חשבתי שהם פיכס,אבל יש היום דקיקונים כמעט בלתי מורגשים.(ועוד אח"כ לא צריך לנגב כלום...
)

yaelia

New member
בטח שלא בוגדת שפלה

הגיוני שאחרי כל כך הרבה זמן של טיפולים + פעוטה ותינוקת בבית לא תרצי עוד תינוק עכשיו מיד. אנחנו כבר הרבה זמן בשיטת הכלום ואם יהיה הריון ברוך הבא ואם לא יהיה אז לא. כשהשתמשנו בקונדומים זה ממש לא היה נוראי (יש כיום אפילו כאלה שטובים למי שאלרגי ללטקס). אולי המחשבה על קונדומים מבאסת אבל בפועל הם שיטה סבירה עד מאוד. לא מתמצאת בכלל באמצעים אחרים, כבר שנים אני לא לוקחת גלולות ובהתקנים למיניהם אני לא מבינה בכלל.

ענתש

New member
יש רק פתרון אחד - התקן בלי הורמונים

זה גם הפתרון היחיד שלי אחרי ההריון הזה כי בגלל סרטן שד במשפחה אני עם הורמונים סיימתי וגם אני לא מוכנה לקונדומים (אני רק רואה את העטיפה של הדבר הדוחה הזה ויוצא לי החשק). ה"סיכון" לכאורה בהתקנים האלו הוא הריון מחוץ לרחם והוא מאד קטן מראש וקטן עוד יותר אם מקפידים על להחליף התקן כל שנתיים - כך הסבירה לי הרופאה שלי (אני בעוד קצת סיכון כי היה לי פעם הריון מחוץ לרחם מה שמעלה את הסיכון שלי שזה יקרה שוב). זה לא אמור לגרום לשום נזקים מלבד מחזור יותר כבד (לא בהכרח) וברגע שמוציאים אותו מייד ניתן להכנס שוב להריון.

אדר שלי

New member
אם מותר לך - התקן בלי הורמונים../images/Emo45.gif

כרגע עושה בשבילי את העבודה ואני מתנקה לאטי מההורמונים שלקחתי כל השנים.

אל תכעסי/ו, אבל אני קצת מקנאה../images/Emo4.gif

אולי "מקנאה" זו לא בדיוק ההגדרה כי אני מבינה את הקשיים שמלווים את היעדר הביוץ וכו'.., אבל הייתי רוצה להיות לפעמים במקום של שקילת האפשרות לוותר על גלולות. אין לי אפשרות כזו כי בכל אחת מהפעמים שהפסקתי נכנסתי במהירות הבזק להריון, כך שעכשיו אני ממש לא לוקחת סיכונים. לדעתי הגלולות לא מוסיפות לבריאותי, בעיקר לבריאות הנפשית. שמתי לב לזה רק בזמן האחרון וזה מטריד אותי.

עמית@

New member
לא יודעת איך להתייחס למה

שכתבת, בעיות פוריות הן כל כך איומות, כל כך מטלטלות וכל כך הורסות, שקצת קשה לי להתמלא אמפתיה ל"צרה הצרורה" של כניסה כל כך מהירה וחלקה להריון.. איך שלא יהיה: יש עוד אמצעים (יש עכשיו מדבקה יעילה מאוד נגד הריון, או התקן)

אביטלתל

New member
כל אחת והצרות שלה

לפעמים כשיש מישהו במצב של קיצוניות הפוכה רואים רק את היתרונות ולא החסרונות בשני ההריונות שלי גם אנחנו נכנסנו להריון מייד, לא קיבלתי מחזור אחרי שהתחלנו לקיים יחסי מים ללא אמצעי מניעה אנחנו משתמשים בקונדומים אני מפוזרת מדי מכדי לקחת גלולות (במיוחד עכשיו כשאני מניקה, הגלולות המתאימות דורשות דיוק) ובשנים האחרונות אני גם משוכנעת שאני לא רוצה לקחת תוספת הורמונים

lulyK

New member
במקום לקנא במאותגרות הפוריות,

את יכהול לנסות ללמוד להכיר את הגוף שלך. גם הנשים הפוריות ביותר בד"כ מבייצות רק פעם בחודש.

לא מוכנה להתמודד עם פספוסים

יודעת שיש נשים שמשתמשות בשיטות של מדידת חום ו"צפייה" בהפרשות. לא מתאים להתנהלות שלי ורק המחשבה על פספוס באמצעות השיטה הזו גורם לי לחרדות נוראיות.

lulyK

New member
אם מקפידים לא אמורים להיות פיספוסים

אבל זה באמת לא מתאים לאורח החיים של כל אחת.

רות י

New member
עמית, במקרה שלכם הסיכוי להריון

ספונטני הוא עד כדי כך קלוש ואפסי, שהייתי "מסתכנת" באי נטילת אמצעי מניעה לחלוטין. את גם מניקה מלא. אז אין בכלל סיבה לדאגה.

למעלה