נו אז מה רוצה , תפסיקי לאכול .
ק קושקושית מתולתלת New member 14/9/07 #16 נו טובבבבבבבבבבבבבב אחרי אוכל בלי סוף מאתמול לא תזיק לי עוגה לקינוח
D danush danush no1 New member 14/9/07 #17 סורי על הניצלוש../images/Emo3.gif למישהו יש פה מסנג'ר 7.5 ?? ואם כן אתם מצליחים להתחבר בלי לעשות שידרוג בכפייה ??
סורי על הניצלוש../images/Emo3.gif למישהו יש פה מסנג'ר 7.5 ?? ואם כן אתם מצליחים להתחבר בלי לעשות שידרוג בכפייה ??
ק קושקושית מתולתלת New member 14/9/07 #19 כן כן כל דבר בכוח!!!!!! והחדש בכלל עושה ים בעיות בהתחברות...
D danush danush no1 New member 14/9/07 #20 אני יודעת.. ניסיתי להסיר את המסנג'ר ולהתקין שוב את 7.5 אבל את החרא הזה אי איפשר לרמות
D danush danush no1 New member 14/9/07 #110 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
D danush danush no1 New member 14/9/07 #36 טוב נו בסוף שידרגתי ../images/Emo4.gif אז תגידו איך רואים את התמונות של כולם במסנג'ר? כי רק כשאני פותחת שיחה אני רואה את התמונה
טוב נו בסוף שידרגתי ../images/Emo4.gif אז תגידו איך רואים את התמונות של כולם במסנג'ר? כי רק כשאני פותחת שיחה אני רואה את התמונה