הכנתם את המיקלטים??

שמאלני

New member
הכנתם את המיקלטים??

עכשיו רק נותר לספור שעות עד שתפרוץ מלחמה כוללת,ולצערנו אנחנו נהיה לבד מול כמה וכמה מדינות ערב. כבר היום שמעתי בערוץ 22 על שמובהרכ נשיא מצרים איים על ישראל. התמונות שראינו היום היו תמונות של מלחמה,התחילו כבר לגייס אנשים למילואים. וכולם יודעים מתי מתחילים לגייס אנשים למילואים,שאנחנו לקראת מלחמה. אני זוכר שהיו את הבחירות ברק מול שרון,התעמולה של ברק הייתה תוקפנית בכדי להכפיש את שרון. וביום הבחירות היו שלטים בכל הארץ,ב-7.2 תפרוץ מלחמה,כולם להכין את המיקלטים. היה משהו כזה,אז אומנם הם לא צעקו בתאריך ובנתיים עברנו לשנה חדשה,אבל כיום בהחלט אפשר להגיד שאנחנו לקראת מלחמה כוללת. התמונות של היום זה שיא של כל המלחמה הזאת,אבל תסתכלו על מספר ההרוגים בחודש האחרון. 100 הרוגים בחודש האחרון,כמו שאמר היום בחדשות ערוץ 22,מתאם לפעולות בשטחים לשעבר. הוא אמר ואני מצטט,"מספר ההרוגים בחודש האחרון זה לא מספר של טרור,זה מספר של ממש מלחמה". והכן בחודש האחרון אני חושב שזה היה השיא של של כל מלחמת ההתשה הזאת,פיגוע רודף פיגוע,אי אפשר להרגיש ביטוחים בארץ הזאת. אתה יוצא לקנות משהו בסופר,אתה לא יודע אם אתה תחזור הביתה. והתמונות שכולנו ראינו היום בטלויזיה ממחישות יותר מכל את המלחמה הזאת,פעם ראשונה שצה"ל מעז להתקרב לערפאת. לפי מקורות פלסטינים,ממש צה"ל היה במרחק נגיעה מערפאת. עוזריו הורידו אותו למקלט מחשש לחיו. אבל אני לא מאמין שצה"ל יעז לגעת בו לאחר האיום של מובהרכ. כעת יש לשרון גב מהממשל האמריקאי,אבל לא לאורך זמן,לכן הוא צריך לנצל את הזמן שנותר לו. בנתיים מה שצה"ל עושה בשטחים זאת עבודה למופת,צה"ל נכנס למתחם של ערפאת ואתם יודעים מה צה"ל מצא שם? מצאו שם כלי נשק רבים,עצרו 70 מבוקשים שצה"ל חפש אחריהם חודשים. ובנוסף לזה מצאו חדש האזנות,אתם קולטים? ישבו שם מחבלים והאזינו לקודים של צה"ל,וכמה פעמים אפילו הם הצליחו לפצח אותם. לפיכך רואים שערפאת הוא מחבל,וטוב מאוד שהיום צה"ל הוכיח את זה לכל העולם. בוא נגיד שאם צה"ל ימשיך לפעול בשטחים,המלחמה תהיה קרובה יותר מאי פעם,ומזה אני חושש.

byron

New member
תנו לצה"ל לנצח! בבקשה?

ושוב חוזר הניגון אנשים שגרים בבטחה ברעננה וצפון גוש דן ולא מפחדים לצאת לבתי הקפה ולהביא את דעתם המורעלת פולטים שטויות. ערפאת החל במתקפה מתוכננת עלינו הוא שלח טילים אנושיים לחסל אותנו והילד המטומטם הזה פולט בהודעה שלו שטויות (כרגיל) כמו איזה יופי שצה"ל נכנס והראה שערפאת טרוריסט ומנגד כמה נורא שצה"ל נכנס ותיכף תהיה פה מלחמה די אין לי כח לדבר לילד הזה יפה אני מתנצל על השימוש המוגזם במילה מטומטם אבל תחליטו אתם אם זה לא מוצדק לרדת עליו קצת

שמאלני

New member
byron....

תראה אתה אפילו לא עונה לי לעניין,מה אני מצפה מימני דפוק שאין לך טיפת שכל. תענה לפחות לעניין,לא לזיין את השכל בשטויות. מה קשור רעננה?? תסביר לי מה קשור רעננה,איך הגעת לעזאזל לרעננה. 2. עכשיו אני אסביר לך מה שהמוח הדפוק שלך לא קלט בהודעה הראשונה שלי,צה"ל נכנס לשטחים וטוב מאוד. לחסל את תשתית הטרור,אבל מכיוון שהוא נכנס גם למתחם של ערפאת אנחנו בסיכון של מלחמה כוללת. אז כתבתי מצד אחד טוב שהוא נכנס,אבל מצד שני זה מסוכן כי יש סיכון למלחמה. לאחר שהסברתי לך כמו שאני תמיד עושה,כי המוח שלך לא קולט בפעם הראשונה. אני מקווה שעכשיו קלטת,כי אין לי כוח להסביר לך 100 פעמים.

תכין מדינה אחרת

בגלל הדעות משמאל אין ספק שנצטרך להכין מקלטים אבל לא רק כי בשלב מסוים נצטרך גם להכין מדינה אחרת כי מולדת כבר לא תהיה לנו אתה חושב שאני מעוניין במלחמה אבל אתה/ם טועה, הערבים גוררים אותנו כי הם יודעים שתמיד יקום שמאלני ויגיד שהם צודקים וכך הוא מחזק את הצד שלהם בוויכוח. לכן הירגעו משמאל ותנו לצהל שקט וחופש פעןלה ולחיילים שקט נפשי בלי זזיבולי מצפון ורגשי אשם,

לחזור לא מספיק

צריך גם להצטרף לפעילות כדי שהליכוד יחזור להיות מה שהיה (והכוונה לא רק למספר מנדטים).

זה נכון, אך מה הטעם בלהתנגח עכשיו?

אסור בבחינת הפרימאט המוסרי לחזק בכל דרך שהיא את האויב ! אך לצערי ולצער רבים מאתנו ישנם אנשים אשר מסיבות תמוהות מוכנים "למכור את האמא שלהם" תמורת מיקרופון ואו בשביל כל חשיפה בתקשורת. התנהלות שמאלנית מזיקה באופן ברור לבטחוננו והתופעה הזו מדירה שינה מעיני. אני מציעה שלא נתנגח כאן אלא באמת ובתום הכוונות ננסה לשכנע מי שמתבטאים וחושבים כ"שמאל". מי ייתן ויהיה כאן טוב. בת-ישראל

כמובן איזו שאלה...שתוק כבר יא פחדן

ברור שהכנו הרי עכשיו כל העולם כולל ארה"ב ואירופה יצאו למלחמה עלינו, כי אנחנו הכובשים...מה ברור... אני קורא לכולם לרדת למקלטים, הרי תיכף יהיו הפגזות גרעיניות על ישראל הגיע הזמן שהשמאלנים הפחדנים האלה ישתקו, ויפסיקו לחשוב שלכל מדינות ערב איכפת מהפלשתינאצים, כי לא איכפת להם ואם כ"כ איכפת להם, שיקחו אותם אליהם. חתיכת פחדן, אפס תשב בבית שלך ותשתוק!

שמאלני

New member
אדם הימיני....

כל מה שכתבתי חתיכת אידיוט מפגר וסתום,זה סיכום של מה שכתוב בעיתונים ומה שאומרים בטלויזיה. אבל מכיוון שאתה דפוק ומפגר,אתה לא קולט מה שאני כותב. תשמע היום חדשות ותבין מה שכתבתי,אבל מכיוון שאין לך שכל {כמו שאר הימנים בפורום} יקח לך זמן לקלוט.

smile2life

New member
אני לא

זו הסיבה שבעינה אני לא הרחבת פולמוסים בפורום מרצ - והרבה אנשים כאן לא מבינים זאת: זה מתחיל בקטן ואז מישהו באחד הצדדים (ואני לא מבין מדוע צריכים להיות קטבים)משתמש במסרים מעליבים ואז מישהו מחזיר ומהר מאוד ישנה מלחמת עולם עם נשק לא קונבנציונאלי בפורום. תחשבו חיוך. כולנו אחים - גם הישמעלים.

אחים של הישמעלים? אין לך גבול?

אחים של מי בדיוק? של מבצעי הלינץ´ ברמאללה? של הצלף שירה בשלהבת פס? של כל המתאבדים הנציונל פלשתינאים? הם אולי אחים שלך, לא שלי. למה שלא תפנה את המרצ שלך כדי להפסיק את הברברת של מנהיגיך במפלגה אשר מפילים בראיונות התבוסתניים שהם מעניקים את רוחם של חילי צה"ל?

smile2life

New member
תפתח ספר בראשית

ותראה שיצחק הוא אחיו של ישמעל זו עובדה ומול עובדות לא ניתן להתווכח. נכון?

smile2life

New member
ולכן נגזר עליו להיות נווד../images/Emo104.gif

כל ימי חייו. עם ישראל מצא את נחלתו כאן. למה שלא ינוח בה

אז אתה אח של יגאל עמיר

מבחינה אנתרופולוגית אין קשר בין הפלשתינאים לבין ישמעאל. וגם אם כן, הקשר הוא בני דודים ולא אחים, כי אנחנו בני יצחק ולא יצחק עצמו. יתרה מזאת: לפי המונחים שלך אני מבין שאתה אחיו של יגאל עמיר. ובכן, אני לא. אז לפי שיטתך אתה אח של מי שרצח את רבין. אשריך וטוב לך.

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג...

"הוא לא מסוגל",זה כמו שערפאת כל הזמן אומר,הנה תראו איך ההישראלים תוקפים אותי. אתה מקלל כמו זונה כל יום,ואחר כך אתה מעז להגיד בדיוק כמו ערפאת,"הוא לא מסוגל". רק שאתה לא מסוגל לשמור על הכתיבה שלך וערפאת לא מסוגל לשמור על שקט. הנה השוואה בין רוצח לבין ימני קיצוני שצריכים ל...
.

למעלה