הכנתם את המיקלטים??

שמאלני

New member
אני מעדיף שלא תהיה מלחמה....

ומשום כך לא צריך להגזים עם פעולת צה"ל בשטחים,כי אחרת אנחנו יכולים לאכול אותה. כבר היום קראתי בעיתון שירדן ומצרים שוקלות להחזיר את השגריר ההישראלי,ומצד ירדן להחזיר גם את השגריר הירני. זה ברור לכולם שערפאת הוא מחבל,בעצם זה ברור רק לנו אזרחי מדינת ישראל. אבל מה אתה חושב,ששרון לא אמר לבוש שערפאת הוא מחבל. הוא אמר לו,ובכל זאת בוש ממשיך להתייחס לערפאת כאל המנהיג הבלתי מעורר של הפלסטינים. זה משום שעכשיו ארה"ב רוצה לפתוח במתקפה נגד עירק,והוא צריך שיהיה שקט במזרח התיכון. אבל לאחר שצה"ל החל את הפעולה שלו,אני בספק אם ארה"ב תוכל לפתוח במתקפה. גם בעוד 10 שנים ההסברה ההישראלית לא תוכל להעביר את המסר לעולם,שבעצם ערפאת הוא מחבל. לך זה מובן מאליו,לראש הממשלה זה מובן מאליו,אבל לעולם זה בכלל לא מובן. הם מתייחסים אליו כאל המנהיג היחיד,ומשום כך אסור לנו לחסל אותו. וגירושו לא יועיל,כך לפחות אמרו אנשי המודיעין. שרון רצה לגרש את ערפאת,אבל אנשי המודיעין אמרו לו שאז המצב יהיה בהרבה יותר מסוכן ומסובך מעכשיו. צריכים פשוט להמשיך לבודד אותו עד שהוא יכנע,אבל לא לפגוע בו. גם אם יש מחבלים בתוך החדר שלו. נוכל לחסל או לגרש את ערפאת לאחר שנקבל אור ירוק מבוש,לאחר שנקבל לא תהיה לנו בכלל בעיה לגרש אותו.

ים ושמש

New member
האמת?-לא שואלים אותך!

במשך ההיסטוריה היהודית ,תמיד היו אנשים "רגישים ומבינים" אשר הבינו את הרוצים להרוג ולרצוח ביהודים. תמיד היו כאלה,גם במחנות ובגטאות אשר ביקשו למתן ולהרגיע ולהוריד ראש עד יעבור זעם. גם בהקמת המדינה היו כאלה שהתנגדו ל"לחומה ומגדל"פן נעצבן את הערבים.... תאר לך שהיו מקשיבים לכל הקולות התבוסתניים

שמאלני

New member
ים ושמש,תגיד אתה שיכור??

אתה לא יכול לענות לעניין,יותר טוב שאל תענה. מה קשור בין מה שכתבתי לבין מה שאתה עונה לי,שאלתי היא,האם שכתבת את ההודעה שלך היית שיכור.

ים ושמש

New member
ימנייםלא שותים בפאבים......../images/Emo48.gif

התשובה היתה לעצם העלאת רצונך

מי רוצה מלחמה ?

שמאלני מתחסד וצבוע. תפסיקו עם המונופול שלכם ...לשלום. אין אף אחד בכל הימין ואפילו הקיצוני ביותר שבימין, שרוצה ומעוניין במלחמה ושפיכות דמים. אנחנו רוצים שלום לא פחות מכם. אבל, אנחנו בימין מבקשים את השלום בתנאים שאנו נכתיב ולא ערפת או כל ערבי אחר יכתיב. שלום כמו באירופה, לא יתכן כאן. אני מקווה שאתה יודע למה ? אם לא אז תדע - דת. על פי האיסלם מלחמה ביהודים זו מצווה. אנו נדרשים להגן על עצמנו וזה אנו צריכים לעשות בצורה הטובה ביותר - לכן שרנו, ניצחנו ואנו היום עם חזק וננצח ונחיה כאן לתמיד. הגולה שלנו נגמרה ולא נחזור אליה. לצערי לשמאלני כמוך יש עדיין מאפייני התנהות גלותיים וכנועים ולכן זה סגנון כתיתבך המתחסדת. ההצעות שלך לבנות מקלטים, לחפש מקום אחר וכו´ - מטופשות ומצחיקות. במקום לבנות מקלט ולטמון את הראש בחול, זה להילחם והגן על עצמך, על עמך ועל מולדתך. ולגבי מדינה אחרת שאתה מחפש וממליץ, אצטט לך שיר ( ואני אוסיף מספר מילים, כדי שתבין מה היא מולדת שעליה מגינים ): כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדיי, כאן בניתי את ביתי בשתי ידי. לכאן גם שבו אבותי, כאן אחייה עד סוף ימי וגם אכלה את כוחותיי. אם יש צורך , כאן אני אמות ודי ( למתחסדים כמוך )

שמאלני

New member
מעניין... מאוד !!!

אתם רוצים שלום?? איזה שלום אתם רוצים,שהיה הסכם שלום אם הפלסטינים והיה שקט כמה שנים טובות של שקט עד שברוך גולדשטין לקח רובה וטבח בפלסטינים. ואז החלו ארגוני הטרור לרצוח יהודים חפים מפשע. בא אלינו ילד אחד חדש לבית ספר עולה חדש,אך הוא יודע עברית. הצטרף אלינו לשיער אקטואליה,הוא שאל את המורה מה ההבדל בין הימנים לשמאלנים. המורה התחילה להסביר לעולה החדש את ההיסטוריה של תהליך הסכם אוסלו,בסופו של דבר הוא הגיע למסקנה שהימנים לא רוצים שלום,והשמאלנים כן. תבין,הילד הזה לא היה בארץ 8 שנים כיום הוא בן 16,איך ילד שלא היה בתקופה הזאת מבין מסיפור היסטוריה כל כך קצר,מה הימנים רוצים,ומה השמאלנים רוצים. הרי זה ברור שהימנים לא רוצים שלום,אם אתם רוצים שלום,על מה אתם מוכנים לוותר בשביל השלום? למה שרבין היה באמצע משא ומתן הימין יצא בהפגנות נגדו,ובראשם עמד ביבי נתניהו. ומתוך ההסתה הזאת יצא אחד מהימין ורצח את רבין,לא סתם לאה רבין ז"ל,כעסה על ביבי ולא רצתה שהוא יבוא להלוויה של יצחק רבין ז"ל. אתם הימנים שמחים שיש עכשיו מלחמה,כי אז לא תצטרכו לוותר על "הארץ שלכם",הרי מה זה הארץ שלכם. אלא אדמות כבושות,כל הארץ הזאת כבושה. אבל העולם לא אומר לנו לוותר על הארץ לחלק חלקים ממנה,הוא רק מבקש שאנחנו נוותר על השטחים שכבשנו ב-67´. לא ב-48´,ולפי דעתי אנחנו יכולים לחיות טוב מאוד בלי שטחי 67´. הבעייה אצלכם בימין עשו לכם שטיפת מוח,לימדו אותכם שהשמאלנים הם עוכרי ישראל,ושאנחנו שונאים את הארץ שלנו. ומשטיפת המוח של הימין אתה כותב את זה בהודעות שלך,אם אנחנו עוכרי ישראל,למה שר הבטחון ושר החוץ הם מהשמאל?? חשבת על זה פעם,לפיכך רואים שאתם הימנים דפוקים,ושאין לכם מה לכתוב אתם מזיינים בשכל. אתה רוצה תלך למסעדות,אתה רוצה תמשיך לנסוע באוטובוסים,אתה רוצה תמשיך לחיות את חיך כאילו אין טרור,בקיצור תמשיך להשלות את עצמך. במקום לשמור על החיים שלך אתה שומר על סיסמא מפגרת,"לא להכנע לטרור". מה זה לא להכנע לטרור,חיים רק פעם אחת,איך אפשר לא להכנע לו. אני אישית לא יסכן את חיי בגלל סיסמא טיפשית,הגענו למצב כזה שאי אפשר לחיות את חינו,הטרור לצערנו מצליח לשבש לנו את אורך חינו היום יומי. אולי לא לכולנו,אבל בהחלט לרוב אזרחי מדינת ישראל כן.

ים ושמש

New member
תלוי איך המורה הסבירהאת ההיסוריה..

הכל תלוי באיך מתארים ואך מחנכים. ולעניניינו-הערבים חנכים להרג ורצח מקודשים באיסלאם לכן יש מתאבדים,לכן אן פשרה אצלם כל וג של פשרה =חולשה

שמאלני

New member
עם ושמש....

המורה הסבירה את מה שהיה בדיוק,והיא לא הוסיפה מעבר לכך שום דבר. להפך הייתי בטוח שהיא ימנית משום שהיא כל הזמן אמרה,"ובצד הימין יצאו להפגנות נגד רבין".

ים ושמש

New member
ובצד שמאל יצאו להפגנות נגד בגין....

האמת היא שהכל התחיל כאשר חבורת אוסלו החליטה שהיא הכי חכמה באזור- ועשתה מהלך מלוכלך ומסוכן[בדיאבד] מאחורי גבו של הציבור. הם סגרו [לכאורה]ענינים וחתמו הסכמים בשם עם ישראל,לדורותיו. הביאו הכל כחבילה לרבין[שכבר מותש,מבוגר וצמא לאהבה-כמושרון...] ו"מרחו"אותו שהכל סגור ויהיה בסדר...פטרוניות של אליטות בעני עצמם. הביאו את חבורת המרצחים מטוניס-והימליכו אותם על התושבים הפלשתינאים המסכנים. בעזרת התיקשורת המגוייסת,מכרו את המוצר המעוות לעם. נתנו להם נשק[כמו לתת לחתול לשמור ל השמנת] וקיבלו גם פרסי נובל לקינוח. הימין[שתמיד עירני וסקפטי ומחובר למציאות ולהיסטוריה] ראה כבר לאן זה מוביל.... החלו הפגנותנגד גיבוב החלומות וההסכמים שנעשו בניגוד לרצון הציבור- לא נעשה משאל עם! רבין[כמו ברק]נגרר לפעול בניגוד להבטחותיו לבוחר-בלא לשאול את הבוחר האם הוא מסכים לשינוי העמדות! דבר האסור במדינה דמוקרטית. אז בבקשה לא לשלול את זכות הציבור להפגין בזעם עז כאשר רואים את ראשי ממשלתם פועלים בדרך לא חוקית ובניגוד להבטחותיהם!

שמאלני

New member
ים ושמש...

האמת היא שרבין ז"ל ועוד כמה חבריו למפלגה החליטו ללכת על מעשה נועז,ללכת למשא ומתן שסופו של דבר היה אמור להיות שלום. רבין החליט ללכת על השלום משום שהוא כל חייו נלחם למען המדינה ונמאס לו כבר ממלחמות,והוא רצה שהדור העתידי של ישראל לא יסבול עוד ממלחמות,ולכן הלך לכיוון השלום. הייתה עושה סיבה שהוא רצה ללכת לכיוון השלום,שהוא ראה שהאינטפאדה הראשונה לא מפסיקה ושבועידת מדריד הפלסטינים לא רצו לשמוע לאף אחד חוץ מלאשר ערפאת,שהוא בעצם היה אז בטוניס. ואז רבין ראה שאין עם מי לדבר ושרק אם הוא יביא את ערפאת לשטחים הוא יוכל להקים מדינה ולשלוט על הפלסטינים,שיפסיקו את הלחימה שלהם. באמת תחילה היה שקט,ותהליך השלום הלך כמו שרבין רצה,אפילו הוא חתם על הסכם שלום עם הירדנים. אבל אז בא אדם מהימין הקיצוני,שלף רובה והחל לטבוח בפלסטינים,מאותו רגע הפסיק השקט שהיה. ארגוני הטרור החלו להתכונן למתקפה נגדנו,ומאז בעצם החלו את התקפת הטרור על ישראל,המחבלים המתאבדים מכוניות התופת,מטענים ועוד... רבין היה נחוש להמשיך בתהליך השלום כי הוא ידע שבסופו של דבר יהיה שקט,מהצד השני היו את ארגוני הטרור שלא רצו שלום,מהצד ההישראלי היו את הימין הקיצוני שלא רצו שלום. הם הפעילו טרור,הימין הקיצוני החל להסית נגד רבין,שכולם יודעים מה קרה בעקבות ההסתה של הימנים. אם רבין לא היה נרצח,היינו קרובים להסכם שלום לא רק עם הפלסטינים אלא גם עם הסורים,אבל כנראה שיגאל עמיר הצליח להרוס את תהליך השלום. יגאל עמיר וברוך גולדשטיין,שניהם הצליחו להרוס את הסכם השלום,ובעצם הם היחידים שהביאו אותנו למלחמה הזאת כיום. שכחתי לציין שרבין נבחר ב-92´ בעקבות זה שהוא הציע שלום לעומת שמיר שהציע להמשיך להלחם בפלסטינים,והעם כנראה רצה שלום,ולכן בחר ברבין. כיום גם העם רוצה שלום,לפי סקר של רשת ב´ 62% בעד ההצעה הסעודית,שלהזכיר לך זה כולל לחלק את ירושלים.

f10

New member
בולשיט!

ואחרי שנחזור לקווי 67 הם ירצו שנחזור לקווי 48 ואחר ירצו להשמיד אותנו - אתה לא מבין? זאת מצווה בשבילהם להרוג אותנו! הם ילחמו כל חייהם רק כדי להרוג אותנו ולהשמיד אותנו! ולא! אפשר לא להיכנע לו! אנחנו לא ניכנע לכל מחבל מזדיין שרוצה להתפוצץ! לא נהייה פודלים כמוכם שאם מחבל אומר משהו נגיד לו "אמן"! דם של הרבה חיילים לא נשפך סתם בשביל שאחר כך ניתן את האדמה לפלסטינים - הוא נשפך בשביל שהעם היהודי, שאין לו עוד מדינה, שיהיה לו מדינה ששם הוא יהיה בטוח!

שמאלני

New member
דעת הרוב של המשוגעים...

יש גוש משוגע בארץ הזאת,והוא מתרכז כאן. ואתה מייצג את הדעת הזאת,אני מסכים איתך בהחלט !! אתה הכי משוגע בפורום הזה,נראה לי היחיד שלא משוגע פה מכולם זה בגיניסט. כמובן שאני לא משייך למשוגעים את חברי לשמאל שהם מדברים בהגיון,לעומת "הרוב" שאתה מייצג,תמשיך לייצג את המשוגעים,אתה מוביל אותם מצוין. תאמין לי שאם ככה היית מתנהג בנוער הליכוד או בנוער מולדת,אני בספק אם היו מתייחסים אליך ברצינות שם.

אבל רוב הוא רוב,

ואתה נקרא לכבד את החלטתו - ולעוף לנו מהעיניים. ככה זה בדמוקרטיה

שמאלני

New member
נכון... אבל אצלכם אין דמוקרטיה...

לפי הדמוקרטיה כל אזרח יכול להביע את דעתו,לכן אני לא אשאל חולה נפש כמוך איפה לכתוב ומתי לכתוב.

למעלה