הכנתם את המיקלטים??

alonpaz

New member
שמאלני - כאילו שזה יכול להימנע....

מלחמה תהיה באיזה יום - אם תרצה ואם לא - לערבים יש מטרה אחת בלבד!!! לגרש ולחסל אותי הימני הקיצוני ואותך השמאלני הטיפש! הם מנצלים את תמיכתך בם בכל העולם אך מאוד ששים לחסל גם אותי וגם אותך. מלחמה לא צריכה להפחיד אותך - ננצח בכל מחיר כי עם ישראל חי, וימשיך לחיות לעולם. שום אומה לא תמחוק אותנו. הקם להרגך השקם והרגהו. אם אתה פוחד לך אל הגולה.

שמאלני

New member
מה אתה כל כך בטוח??

מה אתה כל כך בטוח שישראל תשרוד במלחמה,אתה מדבר כאילו זה מובן מאליו. תפסיק להתרפס על מלחמות עבר,נצחנו כל הכבוד לנו,אבל במלחמת יום כיפור חטפנו על הראש. וגם במלחמה הזאת אנחנו יכולים לחטוף,צריכים לנסות ולא להגיע למלחמה כי אני חושש להשמדת מדינת ישראל. הימני הקיצוני מנסה בכוח שתהיה מלחמה,ואסור לנו לתת להם זאת. זה שאתה מפגר ונאיבי זה משהו אחד,אבל למה אתה חושב שהם רוצים להשמיד אותך? משום שצה"ל תוקף אותם כל הזמן. שצה"ל יפסיק לכבוש את השטחים שלהם,שצה"ל יפסיק להתעלל בהם,אתה תראה פעולות הטרור יפסיקו לחלוטין. אם לא יפסיקו בטוח תהיה ירידה משמעותית.

alonpaz

New member
שמאלני!!!

אנחנו כובשים אותם? תגיד לי מה כאן כבוש? ירושלים? חיפה? תל אביב? כפר סבא? יפו? מה? אתה פחדן כמו מפלגות השמאל - לתת ולתת ולתת כשהם מתפוצצים לך במקום לקום ולתת מכה אחת אפיים כדי שיכאב להם - לא עוזר? תילחם עד שיבינו ביד חזקה ובזרוע נטויה!!! הם הרי לא רוצים שלום הם רוצים לגרש אותנו אתה די פתי לכל מה שהם ממלים אותך - שקרים ואמונות שווא. תתפקח! עם צהל נלחם , תעודד, תתמוך כי זה הצבא שלך במדינה שלך ואל תצא נגד כי זה טורם לאוייב ולא לנו. תחשוב על זה!!!

שמאלני

New member
אנחנו לא כובשים אותם??

תראה מה קורה עכשיו בשטחים,אנחנו כובשים אותם. לא יעזור לך,אתה יכול להיות יהודי ציוני אבל לא צבוע !! אני יהודי ציוני אבל מודה ואומר את האמת,וגם לא מתבייש לכתוב זאת. הצביעות שלך ממש מגעילה אותי,לפני הפעולה הזאת אנחנו גם כבשנו אותם,למה בגין החזיר למצרים את סיני? כי כבשנו את השטח הזה במלחמת יום ששת הימים,והוא הבין שיותר חשוב שלום ובטחון מאשר אדמה מזורגגת שאנחנו לא צריכים. צה"ל לא יוכל לנצח בלחימה,אין במלחמה הזאת מנצחים יש רק מפסידים. אולי בעצם אפשר להגיד שיש מנצחים,אבל לצערנו אלא הפלסטינים. תראה מה קורה כיום,אנשים לא מסתובבים ברחובות לא יושבים בבתי קפה ומסעדות,ובכדי להכנס לקניון מסכן,צריך לעבור בדיקה יסודית. וגם אז אתה נכנס לקניון ואתה רואה הקניון ריק,אי אפשר להמשיך לחיות ככה. ואם אתם מהימין תמשיכו אם הסיסמאות המפגרות שלכם כגון,"אסור לנו להכנע לטרור","תנו לצה"ל לנצח". מה זה אסור לנו להכנע לטרור,החיים יותר חשובים מאשר להסתובב ברחוב או ללכת לאיזה מסעדה. כיום אני שומר על חיי אני מעדיף כך כי אני יודע שמתישהו המצב הזה יגמר,מאשר ללכת ולהסתובב ברחובות. אתה יוצא היום לרחוב אתה לא יכול לדעת אם אתה תחזור או לא,אתה צריך לקחת סיכון. הדרך היחידה להגיע לשקט זה רק דרך הסכם שלום,והסכם שלום יהיה רק מתי שלא יהיה טרור.

שמאלני

New member
אחנת הת הויזא,יםני?

הני מםליצ לחמ אל צארפת,עין לי שפכ שטרגישו סם בביט.

שמאלני

New member
עכברושי,לפחות אתה מודה שאתה כזה...

נבהלתי פשוט איך שכתבת,"סמולנים",במקום שמאלנים. אז חשבתי שאני אכתוב כמוך ואולי תבין מה שאני כותב
.

שמאלני

New member
עכברושי_טוברוק...

אתה צודק 100%,אני בחיים לא אלמד ממך איך לכתוב
. תגיד לי אתה עושה את זה בכוונה או שאתה דפוק בשכל. כותבים שמאלני ולא סמולני,יא טיפש !!

עדיף שאתה תעוף לשם...

כי פה אני רואה שאתה לא נלחם!! אולי תבוא איתי למילואים - עוד 14 יום - מי מצטרף?

אולי ניתן לך פרס ישראל?

בגלל שאתה עושה מילואים? הזכרת את זה 3 פעמים היום.... אתה ממש גיבור... יחיד בדורו... חביבי, החכמה זה לעשות בלי לדבר. וכתבת גם שאתה יודע לפרק ולהרכיב מא"ג!!! (דבר שלומדים בשבוע השלישי של הטירונות, אבל אתה עושה מזה עניין כאילו זה מבצע יונתן. זה קצת מראה עליך משהו...) איזה גבר!! חלומה של כל נערה (או נער?) פלשתינאי/ת.

g i l i

New member
קצת היגיון ועובדות

1. האם אתה לא שומע מה שערפאת וחבריו אומרים שהסכמי השלום היו רק אסטרטגיה וטקטיקה לכבוש את כל מדינת ישראל. 2. האם אתה חושב שאיזה מנהיג פלשטינאי יסכים לביטול זכות השיבה . ואם יהיה איזה מנהיג ישראלי שיסכים לזכות השיבה מה יהיה מצבנו אז. 3. האם אתה חושב שבזמן ימי השקט הפלשטינאים יושבים בשקט או מתכוננים למלחמה. 4. לצערי אין פתרון בדור הזה נאלץ להלחם ולכן חשוב שאנחנו נתחזק נתאחד ולשם שינוי נדבק במטרות שלנו ולא שלהם. מלחמה זה לא דבר קל ואין להתייחס אליו בשיוויון נפש אבל הדאגה שלנו צריכה להיות למען הדורות הבאים. כדי שילדנו ונכדינו יחיו בארץ שטוב לחיות בה ארץ ישראל היהודית.

שמאלני

New member
אני מעדיף שלא תהיה מלחמה....

ומשום כך לא צריך להגזים עם פעולת צה"ל בשטחים,כי אחרת אנחנו יכולים לאכול אותה. כבר היום קראתי בעיתון שירדן ומצרים שוקלות להחזיר את השגריר ההישראלי,ומצד ירדן להחזיר גם את השגריר הירני. זה ברור לכולם שערפאת הוא מחבל,בעצם זה ברור רק לנו אזרחי מדינת ישראל. אבל מה אתה חושב,ששרון לא אמר לבוש שערפאת הוא מחבל. הוא אמר לו,ובכל זאת בוש ממשיך להתייחס לערפאת כאל המנהיג הבלתי מעורר של הפלסטינים. זה משום שעכשיו ארה"ב רוצה לפתוח במתקפה נגד עירק,והוא צריך שיהיה שקט במזרח התיכון. אבל לאחר שצה"ל החל את הפעולה שלו,אני בספק אם ארה"ב תוכל לפתוח במתקפה. גם בעוד 10 שנים ההסברה ההישראלית לא תוכל להעביר את המסר לעולם,שבעצם ערפאת הוא מחבל. לך זה מובן מאליו,לראש הממשלה זה מובן מאליו,אבל לעולם זה בכלל לא מובן. הם מתייחסים אליו כאל המנהיג היחיד,ומשום כך אסור לנו לחסל אותו. וגירושו לא יועיל,כך לפחות אמרו אנשי המודיעין. שרון רצה לגרש את ערפאת,אבל אנשי המודיעין אמרו לו שאז המצב יהיה בהרבה יותר מסוכן ומסובך מעכשיו. צריכים פשוט להמשיך לבודד אותו עד שהוא יכנע,אבל לא לפגוע בו. גם אם יש מחבלים בתוך החדר שלו. נוכל לחסל או לגרש את ערפאת לאחר שנקבל אור ירוק מבוש,לאחר שנקבל לא תהיה לנו בכלל בעיה לגרש אותו.

למעלה