אנחנו לא כובשים אותם??
תראה מה קורה עכשיו בשטחים,אנחנו כובשים אותם. לא יעזור לך,אתה יכול להיות יהודי ציוני אבל לא צבוע !! אני יהודי ציוני אבל מודה ואומר את האמת,וגם לא מתבייש לכתוב זאת. הצביעות שלך ממש מגעילה אותי,לפני הפעולה הזאת אנחנו גם כבשנו אותם,למה בגין החזיר למצרים את סיני? כי כבשנו את השטח הזה במלחמת יום ששת הימים,והוא הבין שיותר חשוב שלום ובטחון מאשר אדמה מזורגגת שאנחנו לא צריכים. צה"ל לא יוכל לנצח בלחימה,אין במלחמה הזאת מנצחים יש רק מפסידים. אולי בעצם אפשר להגיד שיש מנצחים,אבל לצערנו אלא הפלסטינים. תראה מה קורה כיום,אנשים לא מסתובבים ברחובות לא יושבים בבתי קפה ומסעדות,ובכדי להכנס לקניון מסכן,צריך לעבור בדיקה יסודית. וגם אז אתה נכנס לקניון ואתה רואה הקניון ריק,אי אפשר להמשיך לחיות ככה. ואם אתם מהימין תמשיכו אם הסיסמאות המפגרות שלכם כגון,"אסור לנו להכנע לטרור","תנו לצה"ל לנצח". מה זה אסור לנו להכנע לטרור,החיים יותר חשובים מאשר להסתובב ברחוב או ללכת לאיזה מסעדה. כיום אני שומר על חיי אני מעדיף כך כי אני יודע שמתישהו המצב הזה יגמר,מאשר ללכת ולהסתובב ברחובות. אתה יוצא היום לרחוב אתה לא יכול לדעת אם אתה תחזור או לא,אתה צריך לקחת סיכון. הדרך היחידה להגיע לשקט זה רק דרך הסכם שלום,והסכם שלום יהיה רק מתי שלא יהיה טרור.