הכר את הפורום

OhBaby

New member
הכר את הפורום ../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif../images/Emo168.gif

והפעם טלי הלוא היא niranat האדומה כל כמה ימים אני בוחרת מישהו ואתם שואלים אותו שאלות. הערה חשובה מאוד: זה לא סקר, טלי עונה ולא אף אחד אחר. גם תורכם יגיע...
אני אתחיל
עיר
שם אהוב לבן
שם אהוב לבת
ים או בריכה
ידועות אחרונות או מעריב
עדה
תבתבי נאום של לפחות 5 שורות לרגל זכייתך למיס באר שבע והנגב 93

OhBaby

New member
לא כדאי לך לדעת../images/Emo7.gif

קשה, קשה
הם מעתיקים חלקים משירים על ספרות שקשורה להומואים לסבים...
הקופת חולים לא מסכימה לממן טיפול פסיכולוגי

niranat

New member
אכן, סיפור קשה לעיכול ../images/Emo186.gif

אבל שמעתי על דבר או שניים שהם גרועים מזה

OhBaby

New member
../images/Emo23.gif. תודה על העידוד.

כמו שאמרתי הקופת חולים לא מממנת טיפול פסיכולוגי. קמצנים.....

שאלות...

תוכניות טלוויזיה אהובות! תחביבים! ים או בריכה? וניל או שוקו? יטבתה או קרלו? סוג מוזיקה אהוב! זמרים אהובים! להקות אהובות! שיר אהוב! החלום שלך! טוב נראה לי שזהו.. חח..

niranat

New member
../images/Emo27.gif

תוכניות טלוויזיה אהובות - הטופ מודל הבאה, חלום אמריקאי תחביבים - חברים, ים.. שומדבר מיוחד ים או בריכה - כבר אמרתי, ים
וניל או שוקו - שוקו!
יטבתה או קרלו - רק יטבתה... שונאת קרלו
סוג מוזיקה אהוב - הכל חוץ ממזרחית על סוגיה.. באמת באמת הכל זמרים אהובים - אין מישהו מיוחד... להקות אהובות - greenday, within temptation שיר אהוב - Greenday - Holiday החלום שלך - שכל החיים שלי יהיו מלאים באקסטרים ספורט... זה הדבר האהוב עליי

purple rain2

New member
העיתונות חוקרת ../images/Emo123.gif

1. איפה את גרה? 2. את אוהבת את העיר שלך? 3. איזה מספר כיתה את? 3. אוהבת את הכיתה שלך? 4. איך קוראים למחנכת שלך? 5. יש לך אחים / אחיות? 6. אם כן- כמה ואיך קוראים להם? 7. מי הפייבוריטית שלך העונה? 8. מי הכי הצטערת שעפה? 9. רואה כוכב נולד? 10. איך האביב יודע שהגיע הסתו? 11. ולאן האוניות מפליגות, לאן?

niranat

New member
../images/Emo27.gif

1. איפה את גרה? מה זה השאלות החודרניות האלה?!
2. את אוהבת את העיר שלך? ממש לא, אני צריכה עיר גדולה ומלאת תעסוקה 3. איזה מספר כיתה את? 5 3. אוהבת את הכיתה שלך? ממש ממש אבל ממש לא.. זה סיפור ארוך 4. איך קוראים למחנכת שלך? שושנה 5. יש לך אחים / אחיות? יאפ 6. אם כן- כמה ואיך קוראים להם? 2 אחיות, ענת וסיגל 7. מי הפייבוריטית שלך העונה? הייתה יה-יה, עכשיו נראה לי שניקול 8. מי הכי הצטערת שעפה? ליה
9. רואה כוכב נולד?
לא!!!!!!!!!!! מתעבת ת'תוכנית הזאת 10. איך האביב יודע שהגיע הסתו? אוקיי, אז ככה - כשמגיע הסתיו מגיעה איתו שלכת, העצים מנשירים את עליהם ומזג האוויר מתקרר, האביב חש בקור ויודע שהנה הגיע הסתיו
11. ולאן האוניות מפליגות, לאן? לקפריסין, בעיקר, אבל גם לטורקיה, אפגניסטן, קזחסטן, אוזבקיסטן וטורקמניסטן

Pink Angel1

New member
אוקיי

באיזה פורומים עוד את נמצאת?
מנהלת איזה שהו פורום?
היית במפגש פורום מתי שהו?
בצפר\צבא?
עובדת בקיץ?
מטוס\אניה?
מתכננת להרשם לאוניברסיטה? זהו

niranat

New member
../images/Emo27.gif

לא נמצאת באף פורום חוץ מזה
לא, לא מנהלת אף פורום
אף פעם לא הייתי במפגש פורום ואני גם לא מתכננת להיות...
ביצפר, עדיין
מחפשת עבודה.. לא הולך לי בינתיים
מטוס ורק מטוס!
מקווה שלא, אבל אולי יום אחד כן...

niranat

New member
../images/Emo27.gif

עיר - רחובות גיל - 16 מאכל אהוב - שאלה קשה.. אממ בטטות יאםם
טוסטים.. שם אהוב לבן - יובל שם אהוב לבת - יובל ים או בריכה - ים ידיעות אחרונות או מעריב - מי קורא עיתון?!.. עדה - אשכנזיה מהמון צבעים
והנאום שלי: תודה לאמא ואבא ולכל העץ המשפחתי שלי על זה שהולידו אותי כל כך יפה ונהדרת שזכיתי בתחרות החשובה הזאת, תודה לחברים ולחברות שהביאוני עד הלום ועזרו לי לשרוד את שנות התיכון האכזריות עם הביצפר האכזרי שלי שהתנכל לי בכל אשר הלכתי, תודה לאמרגן הנפלא שלי מר ג'ורג' פינקוס ואחרונים חביבים תודה לכם הצופים בבית!

למעלה