הכר את הפורום

OhBaby

New member
אני מצרפת רשימה של פורומים

חוזרים בתשובה-תמיכה חוכמת הקבלה חופש חטיבת בני המושבים חידות חיי לילה וקלאברים חינוך ובעלי חיים חינוך לגיל הרך חיפה והקריות חיפושיות חלומות חלומות צלולים חלונות חלל ולווינים חמותי ואני חסידות ברסלב חקירות פרטיות והצצות חרדים חשמל ותאורה חתולים חתונות טארות טולקין ושר הטבעות טורדנות כפייתית OCD טיולי תרמילאים טיולים וחופשות בחו``ל טיסנאות טיפול בילוד טיפול מיני ומיניות טיפים קטנים לחיים טלוויזיה בריטית טלנובלות טרשת נפוצה טרשת נפוצה -תמיכה יואל גבע-תנאי קבלה ל BA יוני בלוך ולהקתו יוצאים מהבית יזהר אשדות יזמות וניהול עסק יידיש ייעוץ פסיכולוגי ילדים במשפחות אומנה ימי הולדת ומתנות יפן - שפה ותרבות ישעיהו ליבוביץ-הגותו ישראל ברוסית יתומי צה``ל כבאות ומניעת דליקות כוכב נולד כותבי מד``ב ופנטזיה כירורגיה פלסטית כירורגיית ילדים כנסיית השכל להיות הורים להיות הורים בחו``ל להקת nova להקת בלו להקת טראוויס לחיות בהרמוניה לימודי נהיגה ותיאוריה לימודים ושיעורי בית ליצנות רפואית-ג`לולוגיה לסביות - גאווה נשית לקויות למידה לקראת הריון לרזות בראש אחר לשאול את הרב מאחורי התמודדויות בחיים מאטריקס וקונספירציות מגרש ביתי מודיעין מודעות פנימית מוזיקה אלטרנטיבית מוזיקה אלקטרונית מוזיקה חסידית מוזיקה יוונית מוזיקה לטינית מוזיקה מזרחית מוזיקה עברית ישנה וחדשה מוזיקה קלאסית ואופרה מוזיקת Fאנק מולדת מיסודו של גנדי מומלצים בתפוז מופע שנות השבעים מורים מוש בן ארי ולהקת שבע מזכירות מחזות זמר מחלה גופנית-תמיכה רגשית מחלות זיהומיות מחלות כבד ודרכי העיכול מחלות ריאה תעסוקתיות מיכא``ל מינהל עסקים והבראתם מיניות נשית מיץ תפוזים מירוץ לאתמול-טרו קולינג מיתולוגיות מכבי נתניה מכבי תל אביב מכוניות מכושפות מכתב שלא נשלח מלחמת הכוכבים מלחמת המינים מניות ואופציות מעו``ף מסחר והשקעות בוול-סטריט מערכת החינוך מפלגת העבודה מפלגת שינוי מפקד צבאות מצנחי רחיפה מצעדים וביקורת מוזיקה מקצועות הרפואה י-ם משחקי מחשב ורשת משחקי תפקידים משפחות אנשים עם פיגור משפחות ברוכות ילדים משפחות חד הוריות משפחות מורכבות משפחות פגועי נפש מתגייסים מתופפים מתים במשרה חלקית מתכונים מתכונים להרזיה ודיאטות מתמטיקה נוירוכירורגית ילדים נוער בחו``ל נוער מסורתי נוער תל``ם נותני שירות נטליה אוריירו ניקול קידמן ניתוח ופרשנויות שירה ניתוחי לב וחזה ניתוחי קיצור קיבה נערי החוף אילת נפגעי פעולות האיבה נפגעי/ות תקיפה מינית נשואים נשואות נשים לאחר לידה - תמיכה נשים שלא רוצות ילדים נשים, גברים ומה שביניהם סאב הצל ומשפ` תאקט סאות`פארק סבים וסבתות סדרות הרכש של HOT3 סדרות מצוירות סדרות מציאות סוכרת בהצלחה
ביי

OhBaby

New member
אםםםםםםם.

לפני שאני עונה למה הפרצוף ה
?? זה מהו רע??
. ככה: למעלה בתפוז יש בלוגים, קומונות ו פורומים תיכנסי לפורומין, ותילחצי על אות אם זה מעניין אותך!

purple rain2

New member
זה לא רע../images/Emo3.gif

אני פשוט חולה על החמודי הזה
ואני יודעת שאפשר ללחוץ על האותיות, אבל שמות הפורומים הם בתור קישורים אז איך העתקת את השמות?

OhBaby

New member
למדתי את זה הרבה

שנים באונ'...
. אני לא יודעת איך להסביר. !practice makes perfect

OhBaby

New member
.........../images/Emo26.gif

עוד הפעם
. די אני בוכה......במה פשעתי במה חטאתי
איך לענות לך?? אני עושה גזור הדבק אבל מנסה לא על הקו של הקישור כך שהמחשב לא קולט קישור. תנסי
ביי ,הילית'וש ( במה חטאתי במה פשעתי??)

OhBaby

New member
מה רע ב ../images/Emo26.gif

או
או
או
או
או
או
. השפם הזה לא מחמיא לי.

purple rain2

New member
הם מדי נחמדים

וחוץ מזה שבהסמיילי השני ששמת (המחייך הרגיל)- אני מעולם לא משתמשת
אני מתעבת אותו

OhBaby

New member
| לא מוצאת קשר בין הדבר הזה למלך|

בכל מקרה : דונט
טו מי

purple rain2

New member
אל תתעסקי איתי ../images/Emo11.gif

זה האייקון הכי שווה בתפוז, אחרי

OhBaby

New member
אוו מאיימת!!../images/Emo8.gif

חשבתי שהאייקונים של שבועות הם הכי שווים בתפוז!

purple rain2

New member
יש להבחין ../images/Emo11.gif

הוא הכי שווה מהקבועים, האיקונים של שבועות הם זמניים

למעלה