בורה שכמותי הגנגסטר הזה יותר טוב מהשפם וה"חמודי" בכל מקרה, האייקונים של שבועות כועסים עליך!
O OhBaby New member 8/7/05 #49 בורה שכמותי../images/Emo151.gif הגנגסטר הזה יותר טוב מהשפם וה"חמודי" בכל מקרה, האייקונים של שבועות כועסים עליך!
בורה שכמותי../images/Emo151.gif הגנגסטר הזה יותר טוב מהשפם וה"חמודי" בכל מקרה, האייקונים של שבועות כועסים עליך!
N niranat New member 8/7/05 #50 הייתי אומרת שמיציתם ../images/Emo67.gif לא שאני ברת-סמכות או משהו כזה
O OhBaby New member 8/7/05 #51 מיצינו???../images/Emo163.gif רגע, הילית קודם תעני על התגובה שטלי שרשרה עליה., טוב, זה חשוב לי!
N niranat New member 8/7/05 #23 דובים גאים ../images/Emo6.gif במקרה נתקלתי בו היום - זה פורום של הומואים שמנים ושעירים שלא מצליחים למצוא מישהו שיהיה איתם. כולם נגעלים מהם ולא מבינים שגם הם רוצים חום ואהבה פחח האמת, אולי אני אכנס לפורום הזה פשוט כי זה כל כך מגוחף ומשעשע.
דובים גאים ../images/Emo6.gif במקרה נתקלתי בו היום - זה פורום של הומואים שמנים ושעירים שלא מצליחים למצוא מישהו שיהיה איתם. כולם נגעלים מהם ולא מבינים שגם הם רוצים חום ואהבה פחח האמת, אולי אני אכנס לפורום הזה פשוט כי זה כל כך מגוחף ומשעשע.
N niranat New member 8/7/05 #26 טורדנות כפייתית OCD חחחחחחחחחחחחח זה נשמע לי כמו הפורום הכי עמוס בעולם.. בטח כזה אנשים שולחים הודעה ואז עוד 100 הודעות בדקה עד ששאר האנשים הטורדנים עונים להם... חחחחחחחחחחח
טורדנות כפייתית OCD חחחחחחחחחחחחח זה נשמע לי כמו הפורום הכי עמוס בעולם.. בטח כזה אנשים שולחים הודעה ואז עוד 100 הודעות בדקה עד ששאר האנשים הטורדנים עונים להם... חחחחחחחחחחח
P purple rain2 New member 8/7/05 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היום נכנסתי גם לפורום "מטעויות לומדים" (קישור בהודעת ה"פורומים חדשים")- פשוט הייתי חייבת להיכנס מי נגד מי שם
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היום נכנסתי גם לפורום "מטעויות לומדים" (קישור בהודעת ה"פורומים חדשים")- פשוט הייתי חייבת להיכנס מי נגד מי שם