אותך. מוהאהא
L lions queen New member 13/11/06 #64 ../images/Emo118.gifמממ אני בבסיס וזה מה שיש לי.. היא ממש ישנה כשאגיע הביתה אשים יותר עדכנית.. ~בורחת מהעבודה~ =|
../images/Emo118.gifמממ אני בבסיס וזה מה שיש לי.. היא ממש ישנה כשאגיע הביתה אשים יותר עדכנית.. ~בורחת מהעבודה~ =|
S SNTQ New member 13/11/06 #71 כדי שתראי כ-מה אני אוהבת אותך אני אשים תמונה שלך (אוף נו,לא יודעת מה יש לי מהתמונה הזאת,אני אוהבת אותה:]) ~חכי עם המכות בפעם הבאה שאני רואה אותך~ בהמה מדהימה שלי, דברים מסתדרים אוהבתך הכי שיש!
כדי שתראי כ-מה אני אוהבת אותך אני אשים תמונה שלך (אוף נו,לא יודעת מה יש לי מהתמונה הזאת,אני אוהבת אותה:]) ~חכי עם המכות בפעם הבאה שאני רואה אותך~ בהמה מדהימה שלי, דברים מסתדרים אוהבתך הכי שיש!
L lions queen New member 14/11/06 #89 ../images/Emo118.gifדי עם התמונה המכוערת הזאת!! חחחחח סתם לב אני אוהבת אותך את יודעת.. הנה אחת קצת יותר עדכנית, וכן אני מודעת לכך שיש לי חיול גדול מידי ויצורי..
../images/Emo118.gifדי עם התמונה המכוערת הזאת!! חחחחח סתם לב אני אוהבת אותך את יודעת.. הנה אחת קצת יותר עדכנית, וכן אני מודעת לכך שיש לי חיול גדול מידי ויצורי..
• •°• Gil The King •°• New member 15/11/06 #118 חחח מאיפה זה? אני תמיד מצטערת על הרגע שהסכמתי להצטלם =P
L lions queen New member 16/11/06 #122 ../images/Emo118.gifכן... הם סוג של עלוקות.. הם גם תמיד איכשהו באים לצלם כשאת הפוכה ומפחידה..
H horse 1212 New member 13/11/06 #65 ~מחופשת לאלינור~ ולא, אין לי שיער חלק. אני עם פן ונשארת מכוערת :| עם דלקת ריאות P=
ע ענבריי 10 New member 13/11/06 #67 גמאניי=]] תמונה לא ממש יפה.... אבל זה מה שיש כרגע על המחשב מהבתמצווה(
ע ענבריי 10 New member 14/11/06 #85 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif אוהבתותךךךך במת ישן...חחח והתמונה שלך הכי יאפהההה=]] חח