הכתבה ב"הארץ"

עמית@

New member
הכתבה ב"הארץ"

טוב שהיתה, כל דבר עדיף על התעלמות מוחלטת אבל חבל לי על השיבוש ועל ה"מיקס" שהיא עשתה מכל מה שאמרו לה. ליקוט מילה משם ומפה ובניית משפט חדש לחלוטין היא בעייתית. (לקחת דיברו על שנתים של טיפולים ואישפוזים בשל *היפר סטימולציה* ולעשות מזה "דיס אינפורמציה".. נו שוין.. שלא נדבר על עניין הסיוטים שהיא תקעה לי, כל הראיון ניסיתי בכוח להתחמק מהזווית הפיוטית/רגשית ולנסות להסביר בהגיון, אבל כנראה שהגיון לא מספיק
אולי זה לא מוכר עיתונים. וחשוב לי להבהיר את זה) הכתבה אינפורמטיבית והרופאים תופסים בה חלק נכבד (וטוב לדעת שהם בתמונה ובשטח) עיקר חשיבותה בעצם קיומה, ועצבנה ההיא בסוף שאמרה "ניתן להם ילד אחד.. נהיה נדיבים, אבל שני ילדים? חגיגה.."אכן- אין כמו טיפ]ולי פוריות לשובב את הגוף והנפש
אבל טוב שהיה

קט קט

New member
ראיתי וראיתי ../images/Emo9.gif

עוד לא קראתי, רק נהניתי מהתמונות. אני מיד ניגשת למלאכה, ועוד לפני שאני קוראת - צריך לזכור שככה זה תמיד. אין מה לעשות, הכתבות סופשבוע האלה לא יכולות אף פעם להעביר את זה שרוצים להעביר בהן. צריך לקחת את זה בחשבון. נראה לי שעצם העלאת המודעות בציבור היא החשובה. כל הכבוד לכם.

לי מ ו ר

New member
הייתי שמחה לראות אותה

בתור זוג מהמרואיינים, היינו שמחים לראות מה ממה שאמרנו מופיע שם, ומה שונה

קט קט

New member
קיבלתי את המוסף הבקר הביתה!

הוא כבר יצא. אפשר לדעתי לרכוש אותו בקיוסקים.

רחל5

New member
נאמר לי לפני כמה רגעים

כי מוספי השבת מצורפים למנויים כבר ביום חמישי. בקיוסקים תהיה אפשרות לקנות את העיתון עם המוסף רק מחר.

גנדלפ1

New member
כל הכבוד למרואינים ...

שהתעלו מעל רובנו והסכימו להתראיין ולהיחשף. ועכשיו לביקורת (אי אפשר בלי) והכוונה שתהיה ביקורת בונה: כמו שכתבת הכתבה אכן אינה מופלאה ואינה עומדת בכל משאלותנו - אבל קשה לצפות שכך תהיה. כקורא הכתבה קצת מבלבלת, ואין מסקנה סופית (לפחות מדעתי): האם צריך או לא צריך לקצץ (ובנסיוני לדמות אדם מהישוב נראה היה לי כי היה אומר: ילד אחד, נו טוב, אבל לעבור את כל הסבל הזה שוב וגם שיעלה כל כך הרבה, בטח לא צריך, שלא לדבר על אישה בגיל 44) הרושם שנשאר הוא שהנה דפקו עוד קבוצה (די קטנה; חבורה מהאינטרנט? נו באמת, תעשו לי טובה - ביום טוב מאמין הקורא שמסתובבים שם 100 אנשים) של אנשים בנושא שאינו בקונצנסוס אפילו בין הרופאים. בכתבה יש גם רופאים שהם נגד מימון הטיפולים - בעיקר בגלל ה"סבל" שגורמים לנשים - ושכמובן בכסף יכולים לטפל בחולי סרטן וכד. כמו כן אל נשכח את פרופ דור האהוב שחוזר על ההצעה לסל של 15 טיפולים - ובשיטת השוק נרד ל12 בתקציב הזה (במקרה הטוב) ל8 בעוד שנה ובעוד שנתיים נחזור ל5 (וכמובן שמבחינתו גיל 45 זו הגזמה פרועה - גיל 44 מספיק ואולי גם יותר מיידי) חוץ מזה נראה לי שקצת פוספס ענין מטה המאבק ושאנו מקימים קבוצה רחבה בעלת כוח להילחם בקיצוץ. אנשי מקצוע מהאוצר שיקראו את הכתבה בטח לא יתרגשו ובטח לא יקדישו מחשבה רבה לזכות להורות, ותפקידה כשחקן במאבק הכוחות - לדעתי חייבים לתקן רושם זה מהר מאוד. לדעתי חבל גם שלא היה אזכור של גילה גמליאל, שפועלת בשבילנו רבות, איחוד הכוחות עם פועה וכד' - אבל מניח שזה יהיה כבר לכתבה הבאה. מענין לראות את תגובת משרד הבריאות שמתייחס דברי ביבי בנושא כ "הגיג" ואומר שאינו מאמין לדבר, וכי הגזירות בתוקף (כן, גם לאחר ישיבת סיעת הליכוד) בעוד אנו כאן בפורום כבר פירסמנו שילד ראשון זה ללא הגבלה. למי כדאי להאמין ? ישר כוח גיא

לי מ ו ר

New member
הראיון בוצע לפני שבועיים

בערך. אותנו ראיינו יום אחרי כיפור. אין לי מושג מה ממה שאמרנו נכנס, אישית אנחנו אמרנו שמדובר על אוכלוסייה גדולה מאוד. שוב הייתי שמחה אם מישהו היה סורק עבורי את הכתבה ושולח אפילו במייל

../images/Emo41.gif הנה הקישור ../images/Emo41.gif

עדיין לא קראתי. אחרי שאקרא אוכל להגיד מה דעתי.

מיכל @

New member
כתבה מעולה ../images/Emo45.gif...אבל

לא אהבתי את הסוף. הסוף היה צריך להיות שלנו (של הזכות להורות), לא של הרופא מוועדת האתיקה.

חשוב מאוד !!!

מרב העבירה את הקישור להורים אחרי טיפולים. צריך לשכנע את הלא משוכנעים, ולכן כדאי מאוד שתגיבו. הקישור ירד מהר מאוד לעמוד שלישי. חשוב שזה ישאר כי דווקא במקומות שאנשים לא יודעים ולא מבינים צריך להעביר את המידע

neta2

New member
בנזוגי הגיש לי את הכתבה למיטה

אני שמחה שפורסמה סופסופ כתבה כזאת! כל הכבוד למשתתפים!! מצטערת על המיקס שעשתה, באמת לא הבנתי מה העניין פה ל"דיסאינפורמציה"
העיקר שהתייחסו אלינו. אותי עצבן שדווקא בסוף הכתבה , יוצאת לטובת החוק הגברת כרמל שלו , חבל שזה הטעם שנשאר בסוף הכתבה
חוץ מזה, תודה לכם! הנה אני מצרפת למי שרוצה:

מעניין אותי לדעת כמה ילדים יש

לגברת כרמל שלו. תודות למתראיינים שחשפו עצמם קבל עם ומדינה. בסך הכל אני חושבת שהכתבה טובה, ואני סמוכה ובטוחה שהיא תעורר הדים. תתכוננו.

לי מ ו ר

New member
כן בהחלט מעצבו

שהטעם שנשאר מהכתבה זו הדעה של האשה הזו. אצלנו, קיצצו את רוב הדברים שאמרנו, אבל בגדול העבירו את המסר שלנו, חוץ מזה שאנחנו גרים בקיבוץ הלא נכון, אבל ניחא, בניר דוד בטח מנסים להבין על מי מדובר
ותודה על הקישור לכתבה

tglus

New member
כן, לפעמים הורים לילדים לא מטמיעים

את הכמיהה הכל כך חזקה לילד. להם יש, וזה מובן מאליו עבורם, ויש כאלה שגם שאלו בשביל מה אני צריכה את זה, והזהירו אותי שילד זה המון עבודה וזה נורא קשה. ו"למה אני צריכה את זה בכלל? את גומרת את יום העבודה והולכת הביתה לעשות כרצונך, אנחנו מתחילים משרה שניה בטיפול בילדים בבית". אבל מה, כשאמרתי שאשמח להתחלף איתם שאני אהיה הורה והם יהיו ללא ילדים - תגובתם כמובן היתה שלילית. כמו שנאמר: "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו".

למעלה