הכתבה ב"הארץ"

../images/Emo70.gif יופי! אינפורמטיבי, חזק ושובה לב

ואפילו אם פה ושם יש אי דיוקים. כל הכבוד למרואיינים, על החשיפה, העבודה הקשה והשקעת הזמן.

קינמוני

New member
../images/Emo41.gifשימו לב ללינק הנוסף בכתבה../images/Emo46.gif

שמופיע תחת הכותרת "אז נתניהו אמר". מכעיס ביותר ומלחיץ עוד יותר.

שוב - כל הכבוד למארואיינים...

ושוב תודה על האומץ להיחשף....אני לצערי עדיין לא מוכנה נפשית (ובאמת חבל ורע לי) להחשף... תודה ענקית לכולכם.... ובאמת חבל שהכתבה מסתיימת ככה רע..

babywishing

New member
תודה רבה למרואיינים

כתבה טובה, אני חושבת שהעברתם את המסר בצורה טובה מאוד וזה שהם בחרו לשים את התגובה המעצבנת הזו בסוף, זה סתם בחירה חסרת טעם ממישהי שנראה שלא מבינה בכלל על מה היא מדברת.

יעלה31

New member
תודה!!

תודה לכל אלו שהסכימו להחשף ולדבר על הבעיות שכולנו כל כך מסתירים, תודה שהעלתם את הנושא על סדר היום הציבורי ולא רק על סדר היום הפרטי שלנו, לא עברתי IVF כך שאיני מכירה את הפרטים שהועלו כאן בתגובות לכתבה, אני רק יכולה לומר מה היא השאירה אצלי: הרגשתי שמי שקרה את הכתבה מבין קצת יותר מה עוברות משפחות במצב שלנו ומבין קצת יותר מה המשמעויות שעלול להביא שינוי החקיקה. פרסום הכתבה דווקא בהארץ - עיתון שנקרא ע"י מקבלי ההחלטות, ונחשב אמין ומכובד מהווה במה מצוינת להעלאת הנושא (גם אם הוא הוצג כפי שהוצג). שוב - תודה לכם, יעלה.

venus13

New member
טוב שהנושא על סדר היום ../images/Emo70.gif

גם אם היו מספר אי דיוקים ותודה למרואיינים - שמייצגים אותנו נאמנה מקווה שרק לא תבקשו במתנה את הבן הבכור
ונוס

למעלה