הכתבה ב"הארץ"

קודם כל התרגשתי

דפדפתי בעיתון במסגרת הזמן הנדיר "הילדים יצאו לטייל ויש לך רבע שעה של קפה על הבוקר", ומה אני רואה... אני רוצה לתת לכל אחד מכם נשיקה אחת גדולה, כי עשיתם את זה מצוין. אני בטוחה שכתבה שפחות מתאמצת להיות מאוזנת בכוח היתה נשמעת טוב יותר, אבל להגיע לכתבה בהארץ זה הישג מרשים. אגב, אולי כדאי להפציץ את מערכת הארץ בתגובות אוהדות לכתבה (שמתפרסמות במוסף בשבוע אח"כ)?

גנדלפ1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרעיון ממש טוב...

אולי אפשר למצוא כמה אנשים חשובים שיכתבו משהו לטובתנו ... לדוגמא: אסא כשר ,יו"ר נעמת, הרב בורשטיין (מייסד מכון פועה) ועוד. לפחות חלקם תומך בנו באופן מובהק. אני בטוח שבמטה פועלים ברגעים אלו ממש לגבש תוכנית פעולה (אם אין כבר אחת מוכנה) כהמשך לכתבה (ולכתבות הבאות הצפויות בימים והשבועות הקרובים) על מנת שהאפקט שלהן לא יתבזבז... גיא.

שווערצה

New member
פועל יומיום, גם ברגעים אלו ממש ../images/Emo13.gif

אם כי אנחנו תמיד שמחים לשמוע רעיונות חדשים ומועילים... אז נא לא להפסיק להעלות רעיונות כאלו
כי תמיד יש מקום לשיפורים

באופן כללי אני מרוצה מהכתבה

חוץ מה "דיסאינפורמציה"
שאותי הצחיקה אבל במילא אף אחד מהקוראים שלא מבין בעניין לא יגלה את הטעות. חבל שהכתבה מסתיימת בדיעה המעצבנת של המתנגדת לטיפולים (ששוב שמה אותנו מול חולי סרטן ואיידס ולא מול מושחתים בשלטון) אבל באופן כללי היא אוהדת ומספר אי הדיוקים לא מוגזם (יחסית לעיתונות
)

מיהו קהל הקוראים של העיתון

כזה מפולח שיש בו בודאי אנשים ששמעו את המושג טיפולי הפרייה ולא מכירים עד הסוף את כל התהליך והיתר שאין להם שמץ. לאלה וגם לאלה הכתבה כן תתן תמונה מהימנה. אנחנו יודעים שעשו פה קצת עיסת אינפורמציה אבל זה עובד לטובתנו. אנחנו גם לא תמימים לזהות את החבירה של הרופאים אלינו מטעמם המובהק הם. כרגע זה מתאים לנו. כולל הדעה המסכמת וחבל שמופיעה בסוף (כדי שלא ישארו רק עם השרירותיות של דר' שלו בפה) . הייתי רוצה לשבת בשולחן עם כל המתנגדים והמצדדים ולהגיד את המילה האחרונה. בסה"כ הכתבה עושה לנו טוב בשלב זה של המאבק. והכי חשוב תודה ענקית לעמיתי וליוסי לחנה ולליאור ולהרשקוביצים -השארת עלי רושם גדול. עוד וי לעושים במלאכה.

אולה *

New member
../images/Emo45.gif

הכתבה ממש טובה. תודה לכל מי שהתראיין (והתאשפז בגלל דיסאינפורמציה
)

קראתי את הכתבה

וקשה לי מאוד להגדיר האם היא טובה או לא ולו רק בשל העובדה שהרבה דברים הרי נהירים לי ולכן איני קורא מן המניין העברתי את הכתבה לעיון כל העובדים בחברה (קרוב ל - 100 איש) ואני דרך התגובות שלהם אדע איך האדם מהרחוב שאינו בקיא בנושא רואה את הכתבה לגבי דברים שאני אמרתי - לא הרגשתי שהוצאו דברים מהקשרם או עוותו. מצד שני לא כל מה שאמרתי עלה על הנייר (הגיוני בסך הכל) תודה לכל שאר המשתתפים בכתבה זו ובכתבות וראיונות אחרים

קודם כל ../images/Emo24.gif לחברים שהתראיינו

אני חושבת שעשיתם את זה מצוין. זה שהכתבת לא מאוד חכמה זה לא אשמתכם. עצבנה אותי מאוד ד"ר כרמל שלו החצופה הזו - שימו לב איך לטובתנו היא מונעת מאיתנו ילד שני. כמה מתחשב מצידה!

כל הכבוד למרואיינים!

כבר כמה שבועות אני מחכה לכתבה הזו ושמחה שהגיעה. כמו שנאמר, טעויות הן דבר שבשיגרה בעיתונות... עלינו לשמוח שהעניין ממשיך להיות על סדר היום הציבורי.

כל הכבוד למתראיינים, יופי של כתבה

בשורה התחתונה, כתבה מצויינת גם עם אי הדיוקים ועם הדעה של ד"ר שלו. כל הכבוד לתמר, עמית ויוסי, לשיר, חנה וליאור וללימוד וצפריר, בפעם הראשונה זכיתי לראות איך הם נראים. חברים, נמשיך ככה! יש לנו כח, הרבה כח, ונשיג את כל מה שהצבנו כמטרותינו!

kasa

New member
הכתבה מתפרסמת במוסף סוף השבוע

הקרוב ?
כל הכבוד ע-נ-ק לעמית,יוסי ותמר, חנה,ליאור ושיר, וללימור וצפריר ! כל הכבוד על הנכונות להחשף, ועל הצגת עמדתנו באופן הטוב ביותר. מטבע הדברים, ניסתה הכתבת ליצור אובייקטיביות, ולהציג את שני צידי המטבע. אני חושבת שלמרות זאת ולמרות הסיומת הצורמת של דר' שלו - הוצגה עמדתנו בבהירות, והכתבה מציינת נקודות חשובות. מישהו יודע משהו לגבי ההצעה בדבר הקצבה של 15 טיפולים סה"כ - לילד ראשון ושני (שהועלתה ע"י פרופ' דור, לסינג ורונאל) ??

חן123

New member
כל הכבוד על הכתבה!

קודם כל כל הכבוד לנחשפים, זה מאוד לא קל! הכתבה טובה מאוד. הסוף שלה קצת בעייתי, אבל בהחלט מדובר בכתבה אוהדת לנו. והד"רית הזאת... מה אני אגיד לכם, אסור לקוות לדברים רעים על אנשים אחרים אבל... שוב, כל הכבוד לחנה, ליאור, עמית, יוסי, חימור וצפריר, וגם למי שעמד מאחורי הכתבה ודחף שתפורסם.

עידית ד

New member
תודה!

תודה לכל אחד מכם (במיוחד לתמר ולשיר
). נשארתי עם טעם רע בפה והרבה עצבים בגלל האישה הטובה מהסוף לצערנו יש שחושבים ככה...

הרמוניה

New member
אכן כל הכבוד למתראיינים

ובוז למעצבנת מהסוף שהשאירה עם קצת טעם חמוץ.... אני אנסה לתת לכולם לקרוא וללקט תגובות הרמוניה

קינמוני

New member
אכן, כל הכבוד למתראיינים ../images/Emo45.gif

סוף סוף כתבה שמייצגת אותנו כמו שצריך. גם אותי עצבן סוף הכתבה אבל בגדול, השגנו את המטרה.

מצורף לינק לכתבה בהארץ

טרם קראתי, אבל כל הכבוד למרואיינים ועל זה שהצלחתם לעורר את המודעות שיהיה לכולנו בהצלחה בהמשך

נתנאלה2

New member
כתבה טובה לדעתי

עם כל הדיס אינפורמציה..........והסוף הקצת מעצבן וצורם אין מה לעשות למרות שזה עיתון הארץ אנשים מבינים יותר רגש מהגיון ורגש היה בכתבה כל הכבוד חנה, לימור, עמית והבנים

למעלה