הלהקות שאתם רוצים/ הלהקות שיבואו

הלהקות שאתם רוצים/ הלהקות שיבואו ../images/Emo41.gif

ע"פ ידיעות אחרונות ווואלה, מתוכן בנוסף לפסטיבל שכולנו כבר יודעים עליו (שיהיה ב30לספטמבר-2באוקטובר) גם משהו שנקרא ORANGE DAY שאמור להביא 5 להקות מחו"ל בין יולי-אוגוסט-ספטמבר. בפסטיבל שבפארק הירקון מתוכננים לבוא בערך 10 להקות. מי שכבר חתום: מיוז, פלאסיבו ודה ראפטצ'ר. נשארו עוד 7. מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? ועכשיו ניהיה ריאלים... מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות. יאללה תנו בראש.

נמנמ.... סטקדש

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? ארקטיק מאנקיז פו פייטרס אואזיס קאסאביאן דה קילרס דה ויו מיי כמיקל רומנס מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? מיי כמיקל רומנס סוניק יות' פיקסיז רד הוט צ'ילי פפרז טייקינג באק סאנדיי ניו פאונד גלורי לוסטפרופטס (הכל כאן זה הימור אחד גדול כמובן... חלק זה דברים שבאים מרכילות וכאלה... אין לי ממש מקורות כמו לירון חח
) מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות. האמת לאו דווקא להקות. ואני גם לא ממש מאמין שזה ייצא לפועל כלכך. אבל שיהיה לוסטפרופטס ואממ... אין לי עוד רעיונות
פשוט הבנתי שלוסטפרופטס אמורים לבוא לפה בסביבות ספטמבר מחברים (ומלירון נראה לי מתישהו חח) אז זה משתלב יפה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יוו הזכרת את לוסטפרופטס יותר מפעם אחת

הכל כלכך מתחבר והרבה דברים מתאימים ;; עכשיו אני רק מקווה שלוסטפרופטס באמת יהיו אחת הלהקהות שיבואו לארץ! יותר מידי אנשים אומרים לי את זה.. אנשים שאין להם שום קשר אחד לשני ואנשים מכל הארץ וכאלה שפתאום באים לי ביציאה "לוסטפרופטס אמרו שהם באים בסתיו" וכאילו.. הא? מאיפה הבאתם את זה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif שוב אורנג' דיי?? אפשר הסבר חחח

איפה היה כתוב על זה? האא.. ותכף אני יענה על השאלות XD

ידיעות אחרונות.

בכתבה שלהם על כל הכוכבים שבאים לארץ. אמרו שאורנג' דיי מתכננים 5 הופעות של הרכבים מחו"ל. בסביבות יולי-אוגוסט-ספטמבר. האמת שאני לא ממש סומך על זה... זה נשמע לי מופשט מדי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוו נחמד.

אם זה באמת קורה נקווה שהפעם יהיו להקות נורמליות XDD

CitizenErased

New member
אני אענה על חלק ../images/Emo3.gif

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? (כל קשר בין איזה להקות יש סיכוי שיבואו ואיזה לא הוא מקרי בהחלט. אני כותבת מה שאני באמת רוצה בלי קשר למה אולי בא, אז אל תתלהבו) טוב, מיוז כמובן, אז מה אם זה סגור. הם מקום ראשון. שיבואו פעמיים לאותו הפסטיבל מצידי
חחחחח עכשיו: 2. רייג' אגיינסט דה משין 3. מארס וולטה 4. רדיוהד 5. ביפי קליירו 6. בלר (דירבעלאק, שיתאחדו כבר סופית ויבואו) 7. פרנז פרדיננד 8. מטאליקה - כתבתי 8 בגלל שמיוז היו ראשונים והם כבר באים חח לאורנג' דיי... אם לא הכריזו על אף להקה עד עכשיו סביר להניח שלא תהיה אף להקה ב-א-מ-ת גדולה. על אינקובוס הכריזו לפני שאמרו על האורנג' דיי עצמו והם בעיקרון לא ענקיים אז... מי כן יבוא? ארמ.. ניחושים, או יותר נכון לומר - להקות שאני רוצה שיבואו שיכולות להיות ריאליות אם לאורנג'ים האלה יהיה קצת שכל. 1. קייזר צ'יפס 2. קולד וור קידס 3. ביפי (כן, שוב) 4. פרנז (שובX2) 5. הטוב הרע והמלכה (למקרה ואין התאחדות בלר!)

אוי אם קייזר באים....

שיבואו בספטמבר!!!!! עם המזל שלי הם יבואו ביולי-אוגוסט.. כשאני לא פה
.

Brianstorm

New member
אוי אם קייזר באים....

אני יהיה הבן אדם המאושר ביותר ביקום
אבל יולי אוגוסט הם בטוח לא יבואו,יש להם כבר תאריכים להופעות, אוליאוליאוליאוליאוליאוליאולי בספטמר.

litaf1

New member
זה באמת?? ../images/Emo2.gif

הלהקות שיביאו מיי כמיקל רומנס (מותר להיות אופטימית) הקילרז פלסיבו ארטיקט מאנקיז אואסיס גרין דיי (בלעעע) אינקבוס (אוף לא יודעתת) להקות שאני רוצה שיביאו מיי כמיקל רומנס לינקין פארק דיוזד הקילרז סמשינג פאפיקנס סטון סאוור 30 שניות אולי יש עוד סיכוי..?

lestatgirl

New member
אני אני!!

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? בלוק פארטי מ.. האדוקן? לא סתם אמ..קווינס אוף דה סטון אייג' בייבישמבלס דפט הוויו אידילווילד רייזורלייט!! ועכשיו ניהיה ריאלים... מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? בטח להקות שאני לא אוהבת או שהם ישנות מידי או שזה פשוט ז'אנרים שאני לא אוהבת או שזה מהלהקות האלה שאני אמורה לאהוב אבל לא.. אז אין לי מושג בעצם אני לא חושבת שיביאו אינדי, אם כבר יותר רוק יותר אמריקאים ויותר אלטרנטיב ואימו קצת כי זה נורא פופלרי בארצנו הקטנטונת מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות. בטח דינוזאורי רוק שנגמר להם הכסף לשלם לבית אבות.. מישהו אמר עוד איחוד של ניו אורדר? LOL לא סתם נראה לי זה יהיה יותר פופ נשכח כזה סטייל ריקי מרטין ושון פול בטח יביאו את אנריקה איגלסיאס או משו כזה אולי שאיקסה

lestatgirl

New member
רגע יש לי עוד אבל זה לא להקות

שיעשו כמו יום טוב רק עם אמנים בריטים. שיבואו את נואל פילדינג עם ג'וליאן בארט כחלק מהמייטי בוש [ושיביאו גם את מייקי ודייב וכולם] ואת נואל שום כחלק מהגוף דיטקטיבס ואת רסל לבד ואת אלכס זיין ואת סיימון אמסטיל [הוא יהודי הוא ירצה לבוא, שיחמם תהופעה של בריטני LOL
] ואת אוו שיביאו אפילו את ג'ונתן רוס מצידי ובליימי יש כ"כ הרבה..

למעלה