הלהקות שאתם רוצים/ הלהקות שיבואו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif בדיוק נוו הם חמודים וטובים :]]

אפילו בלייב. ואפילו שמה שראיתי לא הייתה בדיוק הופעה אלא שלושה סינגלים על במה באמצע חנות דיסקים ענקית XD

דאמ, הולך להיות לנו קיץ טוב, בעזרת השם.

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? מיי כמיקל רומנס. בילי טאלנט. דה יוזד. ארקטיק מאנקיז. 30 סטמ. פיונרל פור אה פרינד. מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסיטבל הזה? ואללה אין לי מושג. נקווה שלהקות טובות. מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות? לא יודעת, אבל אלה שאני הכי מקווה שיבואו: מיי כמיקל רומנס. בילי טאלנט. 30 סטמ. דה יוזד. ארקטיק מאנקיז.

orw93

New member
...../images/Emo205.gif

7 להקות שיבואו לפסטיבל: 1.בילי טלנט! 2. אינקובס (עוד פעם
) 3. מי כמיכל רומנס (כי אי עוד מחכה להופעה שהיתה אמורה להיות במאי
) 4.ג'יימי טי (למרות שהוא לא להקה
) 5.קייזר צ'יפס 6.דה אוטומטיק 7.מקסימו פארק 5 להקות לאורנג' דיי: 1. סאם 41 2.פאניק 3.גוד שרלוט 4.אול אמריקן ריג'קטס 5.בויז לייק גירלז

Incubus Creep

New member
תשובות לשאלון:)

ולא ראיתי שכבר נתנו כתובת, חפיףXD מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? -מיוז -אינקיובס עוד פעם
-שיחזירו מהמתים את ג'ף באקלי ויביאו אותו לכאן -30סטמ -סטינדD: -Sick Puppies למרות שהם לא מוכרים כ"כXD -רד הוט צ'ילי פפרז -ביפיD: -Foo Fighters -ועוד אחד כי אני חייבת, גו גו דולז:) חוץ מזה שיבואו 10 אז למה רק 7?
ועכשיו ניהיה ריאלים... מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? -MCR -לוסטפרופטס -RHCP -גרין דיי, כי מישהי אמרה לי שכתוב באתר שלהם שהם באים לארץ או משהו כזה
ועוד כל הלהקות שאמרו שכנראה באים מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות. אין לי מושג.. אבל שיביאו את אינקיובס לסיבוב שני במקום יותר מוצלח מההאנגר הקטן והמסריח ההוא.

חח 7 כי 3 כבר סגרו..

מיוז, פלאסיבו ודה ראפטצ'ר כבר סגרו... אז נשאר עוד 7 מקומות בתיאוריה.

oshriti123

New member
מממ אוקיי

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? 1.לוסטפרופטס P: 2. ארקטיק מאנקיז 3.דה יוזד 4. TBS 5. קייזר צ'יפס 6. אבנגד סבנפולד [נו, איך שלא קוראים להם] 7. ברייקינג בנג'מין [כיגםככהאיןסיכוי]8. ג'יימי טי! P: חח כ"כ לא הולך לקרות ): ועכשיו ניהיה ריאלים... מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? 1.MCR 2.פוב 3. לוסטפרופטס D: נו תנו לדמיין קצת... 4.קייזר צ'יפס[:)] 5. ארקטיק מאנקיז[:)] 6.גוד שארלוט 7. גרין דיי מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות. המ לפי מה שאתם אומרים אורנג' דיי זה להקות פחות מוכרות שיכולות למלא בארץ אולמות קטנים יחסית, נכון? אז.. 1. ג'ימי איט וורלד [לא יודעת למהXD] 2. הלוגודביי 3. קיין 4.הובאסטאנק D:::: למרות שאני חושבת שםה יכולים למלא יותר.. 5. הויו/הקוקס/פרנץ/סנואו פטרול דווקא יהיה אחלה אורנג' דיי כזה.

oshriti123

New member
רגע, יש מצב שההופעה של נייטוויש

קשורה איכשהו לאורנג' דיי הזה?

PATD

New member
איזה עייפותתתתתתת

7 להקות שאני רוצה שיבואו
קודם כל להקות שאני לא אראה בפסטיבל
1.30STM 2.הקילרז 3.דה פריי 4.MCR ועכשיו ללהקות שאני ארצה לראות שוב
5.פאניק. 6.לוסטפרופטס. 7.פוב.

מי אני רוצה?

פלסיבו אואזיס המאנקיז דה ויו קייזר איחוד לליברטינז! דפש מוד מי אני חושבת שיבואו? פאייר? אף אחת. לא יודעת, ניראה לי שגם השנה נתאכזב. :(

למעלה