הלהקות שאתם רוצים/ הלהקות שיבואו

t a o t a o

New member
מתיסהו הוא לא קומיקאי

הוא קומדיה שלמה בפני עצמו.
בכל אופן, לא... אפילו לא בתור בדיחה. לא.

lestatgirl

New member
אפשר להביא אותו למופע שחזור מיוחד

אני יודעת שרוב הזמן הוא אומר שטויות אבל..הציטוט הזה, החלק האחרון, אתה באמת חושב שזה קרה?.. I mean you look in the paper and you see the bodies of mutilated people, and that's controversy. Controversy isn't saying something like 'Oh I've fucked Noel Gallagher' or something. Which I have.

אוקיי..../images/Emo223.gif

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? 1. טייקינג באק סאנדי!! 2. ארקטיק מאנקיז 3. 30 סקנדס טו מארס 4. ביפי קלירו 5. מי כימיקל רומנס 6. הסמאשינג פאמפקינס 7. דה יוזד מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? אני רוצה לקוות לפחות.. 1. ארקטיק מאנקיז 2. ביפי קלירו 3. הסמאשינג פאמפקינס 4. פו פייטרס 5. מקסימו פארק 6. אואזיס 7. הקאלונקס מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות. 1. לוסטפרופטס 2. רדיוהד [מתי כבר יוצא להם הדיסק החדש?] 3. ההופעה המתוכננת של MCR עם TBS וNFG 4. רד הוט צ'ילי פפרס 5. אינקובוס! נו כן שיביאו אותם שוב

CitizenErased

New member
את ממש אופטימית לגבי האורנג' דיי חחחחח

אבל קצת יותר מדי
7. הקאלונקס? זה קלאקסונס כאילו? חח

חח כן.. אני אף פעם לא זוכרת את השם שלהם|מנעול

וזה לא כזה אופטימי יש שמועות ממזמן על לוסטפרופטס, רדיוהד אוהבים את המדינה שלנו, רד הוט שנים מתכננים לבוא, ואני רוצה את TBS ;[
במקום החמישי בעצם אני רוצה לשים את פול אאוט בוי, אני מאמינה שיום אחד הם יגיעו לפה

CitizenErased

New member
אבל את שוכחת שאורנג' דיי...

זה מתחיל מהחודש הבא ונמשך עד ספטמבר. באמת נראה לך שמעכשיו עד אז הם יצליחו להביא את רד הוט ורדיוהד וכדומה?... אורנג' דיי פעם שעברה היה בהאנגר 11.. 3500 איש מקסימום. רדיוהד בהופעה הקודמת שלהם בארץ הופיעו בפארק הירקון. 50,000 איש מקסימום. רד הוט היו אמורים להופיע בפארק הירקון ובכיף יכולים למלא את זה חח באמת נראה לך שהם יבואו לאורנג' דיי ?

נו מותר לחלום../images/Emo223.gif

אני אפילו לא יודעת מה זה האורנג דיי הזה רק עכשיו שמעתי על זה.. ויש עוד מלא להקות שהייתי רוצה שלא רשמתי העיקר שמיוז באים!

CitizenErased

New member
חח אורנג' דיי זה מה שהיה בפברואר-אפריל

שגם אינקובוס באו. ומלא להקות שבחיים לא שמעתי עליהן.

ואו הלוואי עליי ההופעה שאת חושבת שתיהיה

גם ארקטיק גם פו פייטרס גם אואזיס (!!! באמת חושבת שהם יבואו??? מה גורם לך לחשוב ככה?? אואזיס?) גם קלאקסונס.. פיי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ועכשיו לענות ../images/Emo9.gif

מי ה7 להקות שאתם רוצים שיבואו לפסטיבל הזה? 1. לוסטפרופטס
2. פיונרל פור אה פרינד. 3. דה אנאמי [אבל זה רק רצון.. וד"א אחרי 4 שבועות סוף סוף קיבלתי אימייל בחזרה! והודיעו לי שזה במגעים אבל זה לא יקרה בקיץ הקרוב
] 4. טאיקינג באק סאנדיי [שהזכירו אותם אז בקשר למכר] 5. ארקטיק מונקיז. 6. מכר. 7. פאניק? ועכשיו ניהיה ריאלים... כן! רציני מכל מה שכתבתי רק 1 עוד ניראה הגיוני XDD או שניים. מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל הזה? 1. לוסטפרופטס ~,~ 2. מיי כימיקל רומאנס [רק אם בא להם למשוך הרבה ילדים בני 14 ומטה חחחחחחח] 3. ארקטיק מונקיז. 4. דה קילרס
קשה לחשוב על משהו הגיוני כי אני דווקא שומעת דברים דיי לא מוכרים בארץ ודברים שלא ימשכו הרבה קהל XD 5. אולי רד הוט. אוך לא יודעת.. פשוט תחשבו על עוד 2 ואני אגיד בסדר XDD מי אתם חושבים יבוא לORANGE DAY הזה? תנו 5 להקות. לוסטפרופטס D: חחח דה אנאמי? למרות שאין להם מספיק קהל כאן ולמרות שאמרו לי כבר שהם לא יבואו בקיץ הקרוב. קייזר צ'יפס. דה קילרס. הוומ. לא יודעת מה עוד

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהמ כן.. חחח

פגשתי אותם באנגליה כי הם בדיוק חתמו באיזה חנות שהייתי שם והצתלמתי איתם וזה. אחרי שבועיים-שלושה שלחתי להם הודעה במייספיס ואת התמונה ואמרתי להם שאני הילדה מישראל D: ושאלתי אם הם רוצים לבוא והם אמרו שכן.. הראו לי איפה אני יכולה למצוא פרטים של האמרגן הופעות שלהם. לירון נתנה לי טלפונים ואימייל של אמרגן בארץ - שני אימיילים וטלפון וקיבלתי תשובה אחרי כמעט חודש שזה במגעים ולא יקרה בקיץ הקרוב :\ אני אמורה לספר את כל זה או שזה מידע סודי?? חחחחח סתם נוו. אני אומרת מראש שזה לא בטוח וכאלה וסתם דיבורים אבל כל עוד יש את המילה מגעים יש סיכוי של 1 ל365 כי זה בערץ מספר הימים בשנה, לא? ><"

למעלה