הלוז המתהווה של התוכנית

tapuzo

New member
הלוז המתהווה של התוכנית ../images/Emo6.gif

09:00-10:00 מתעוררים
11:00 מופע השירה בחצר הבנות
12:00 ארוחת בוקר 13:00 הכנות לארוחת צהריים / טייק אווי 14:00 ארוחת צהריים 15:00 פעילות ספורט בבריכה / דייטים / שינה 16:00 בישולים ונשנושים / פסיכולוגית 17:00 בישולים לערב / פסיכולוגית 18:00 מסדרים בגדים / סשן דכאון עם איילת 19:00 ארוחת ערב ראשונה / סשן דכאון עם איילת 20:00 ארוחת ערב שנייה - ארוחת המרק 21:00 תוכנית הלייב / ארוחת ערב שלישית 22:00 סיגריות רכילות עם הבנים בחצר הבנות 23:00 מופע מזמוזים עם דניאל בחצר הבנים
/ סיגריות רכילות עם הבנים 24:00 דניאל הסיגריה שאחרי 01:00 שיחות קבוצות - רכילות בנות
02:00 שיחות לחשושים במיטות - רכילות על סלט הביצים היומי בבית 03:00 מנשנשים את הלילה בחצר - רכילות בנות הארד-קור . האקשן
המעניין מתחיל ב-23:00 ומסתיים ב03:00 לנוחיותכם.

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תפוזו אתה ממש מתאמץ ללכלך

על ליהיא וקרן בסוף אני אחשוב שהיה לך משהו איתן

tapuzo

New member
ואת ממש מתאמצת לגונן עליהן.. ../images/Emo8.gif

בכל אופן אני מנסה לדלות קצת עניין מתוך השעמומון הזה... ללא ספק אין שם רומנים, ללא ספק אין שם התאהבות וללא ספק אין שם כח לבנות להדיח או להתחרות באמת.. אז מה נשאר לנו תגידי לי?? פורמט מעצבן, בנים מעצבנים.. מה נשאר מלבד הרכילות של הבנות זו על זו?

didush100

New member
אהה אז אתה מודה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מגוננת על מי שצריך כמו שאתמול גם הסכמתי עם משהו שאיילת אמרה וכשיש כזה עליהום על שום דבר זה בהחלט מרגיז אותי אנשים מחפשים בכח את מי לאהוב ואת מי לשנוא במקום לראות את התמונה בצורה אובייקטיבית חומר למחשבה

tapuzo

New member
חבר טוב שלי יצא עם אחת המשתתפות שם

לא אגלה עם מי :) אבל תקופה ארוכה.. ונכווה ממנה קשה.

tapuzo

New member
הכי אובייקטיבי

היא כבר הודחה :) אוקיי? מי שלא אובייקטיבית זאת את שמגוננת על הצמד הרכלני הצפונבוני הזה, קרן-ליהי.. לא אוהב את הטיפוסים האלו של חבורת המקובלות בכיתה שתופסות תחת על כל היתר..

didush100

New member
אם לא תקטלג אותן יהיה לך יותר קל

הן לא תל אביביות בכלל במקור והן ממש מתוקות למה אתה לא מדבר על הריכולים של ענת ענבר איילת ולינוי? תהיה פיר עד הסוף הן הרבה יותר צפונבוניות קרן מאוד עממית היא פשוט לא פראיירית אף אחת שם לא יכולה עליה היא מבינה עניין יותר מכולן שם חוץ מאתי כמובן ?

tapuzo

New member
לא יודע זה מוזר

אני יודע בודאות רק שהוא ביקש לצאת לפני כמה ימים. יכול להיות שמאז שכמה בנות מנסות דרכו להשאר בבית, הוא מרגיש מחוזר ודברים השתנו. אני יודע שבהפקה כבר חיפשו מישהו בסטנד ביי שיחליף את אורן. אני אמרתי את דעתי שהייתי מכניס עוד גבירם ליצור עניין ומעיף את החברים המעצבנים של איתן.

didush100

New member
איזה מוזר

רואים עליו שהוא נהנה מהחיזורים הוא כזה פתטי וילדותי איזה באסה כבר קיוויתי שיעוף משם קלטת שהוא ואיתן ישנו במיטה זוגית הלילה?

didush100

New member
אפרופו ריכולים

איילת וענבר ריכלו על ענת אתמול בלילה ועל זה שאיתן לא נהנה איתה בכלל בדייט כי היא קרה לו מדי ועכשיו ענבר מדברתאיתה למה אתה לא מזכיר את זה?

SHELGIA21

New member
תפוזו../images/Emo6.gif אתה לא יכול לגרות ולעורר את התיאבון

ולא להביא טעימה בחייאת
ספר קטעים, אני ישנה מוקדם כדי לשמור על היופי שלי אז עשה טובה וכתוב בערך מה היה

SHELGIA21

New member
היי דידוש כן ראיתי בהמשך השירשור את

מה שאת כתבת ואני סומכת עליך אני קצת מאוכזבת שדווקא את דניאל הוא בחר היא לא לטעמי משום בחינה לא חיצונית ולא התנהגותית, תתארי לך שכבר קרן הייתה עדיפה עבורי
כמובן שאני עדיין מאד מחבבת את עדי ומקווה שהיא תחזיק מעמד גם אם לא עם איתן כי היא טובה מדי עבורו אבל אני רוצה אותה בתכנית היא בחורה על רמה לבינתיים. ועל אתי היא באמת הלב של התכנית אבל היא סובלת משיכרון הכח ואני לא אוהבת שהבנות פוחדות ממנה. זוכרת את פרידה

didush100

New member
פרידה מי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חולה על אתי היא התכנית שילגי ההפקה הפכה השבוע את התכנית להצגה 1 גדולה לא נראה לי שלנו יש מה לעשות עם זה בכלל וכרגע דני היא הכוכבת הראשית שמספקת להם את הסחורה

didush100

New member
אתי מדהימה לא משנה מה היא עושה

אני על הריצפה ממנה היא לא אמיתית חחחחחח

אתי הורסת את מצב הרוח, סתם ערסית בשקל

מגעילה, רכלנית, תחמנית, רשעית, צבועה וטיפשה.

למעלה