הלוז המתהווה של התוכנית

tapuzo

New member
מפחיד אותי שהיא נרשמה ללימודי קרימינולוגיה..

עד כדי כך רף הכניסה שם מינימלי?

ואתה מאמין לה, אני בספק אם היא סיימה תיכון.

כל הסתומות מסוגה מתהדרות ברצון ללמוד קרימינולוגיה. טמבלית גמורה. הבינו והפנימו !היא המזרחית הנלעגת התורנית שצוחקים עליה ולא איתה. ערסית המחמד של ההפקה. היא כמו כל הדמויות המזרחיות שמופיעות בתכניות ריאליטי, שמשרישות ומעצימות את דמותו של המזרחי הנלעג והנחות. הלו חברה להתעורר. לא עוד סגידה לבורות, ותוקפנות. אני מזרחית גאה וכעוסה.

didush100

New member
סליחה? אחותי למדה קרימינולוגיה

והיא מאוד חכמה!!! למה להכליל וללכלך? גם אני מזרחית ואין לי שום בעיה עם אתי להפך אני חושבת שהיא מאוד מצחיקה וכייפית ומתאימה לטלוויזיה והיא בכלל לא טיפשה יש רופאים ועו"ד יותר טיפשים ממנה חבל שכל מה שאת מוצאת לנכון לכתוב מהול בכ"כ הרבה לעג וזלזול.

דידוש, כתבתי סתומות מסוגה ולא הכללתי

קרמינולוגיה היא מקצוע מכובד וגם העוסקים בו, אך יש נטיה להרבה טמבליות מסוגה רק להתהדר ברצון ללמוד קרימינולוגיה. אתי היא מזרחית נלעגת. דידוש, אני בד"כ מאוד אוהבת את בחירותייך, אך הפעם צר לי , ממש לא. כיצד את יכולה להתעלם מרכלנותה של אתי ולאחר דקה את התלקקותה למושא רכילותה? היא מזעזעת. מתחת לכל ההצחקות מסתתרת בחורה נבזית, רעה וקנאית.

didush100

New member
אני לא חושבת כמוך

אני חושבת שהיא בנאדם טוב נכון שהיא קולנית עם פה גדול וחסרת טאקט אבל אני לא חושבת שהיא כ"כ נוראית כמו שאת מציגה אותה ובעיניי היא ממש טובה לתכנית. ומעניינת אני מעדיפה לראות אנשים שמעניינים אותי ושלאוו דווקא יהיו מחר חבריי הטובים

SHELGIA21

New member
דידוש מה דעתך שאתי וקרן מנקות את החדר של

של הבנים
מה זה השפלות הזו
בא לי להרביץ להן הפלוצים האלו בבריכה והן מנקות איזה מושפלות
למה הן עושות את זה
סוג של הישרדות
התחנחנות לבנים מה זה
חזרנו מאה שנה לאחור

didush100

New member
לא מבינה מה הקטע הזה?

הן לא צריכות לעשות את זה והבנים לא צריכים לאפשר את זה זה מגעיל מה זה? האישה צריכה לנקות אחרי הגבר? הן ממש אהבלות בקטע הזה כל יום מישהי אחרת מנקה להם למה הן משתפות עם זה פעולה בכלל? לפחות יש להן שקט מכל השאר

אתי לא כזאת, היא לקחה את מונופול הנקיון

כדי לשלוט בבית, סתם "פרידה" בזעיר אנפין, חסרת מודעות, מניפולטיבית, רעה ומגעילה. בגללה התכנית מאבדת את המקוריות שלה. מפחידה!!!

didush100

New member
אתי כזאת וברור שהיא כך גם בחיים שלה

היא מצחיקה חולת נקיון ועם תרצי או לא היא עושה את כל התכנית אתמול

קרעה אותי אתי. אורן אומר לה אני מרגיש

לא נעים שאת מנקה, רק אם את מרגישה בנח עם זה, את לא חייבת. אתי עונה לו, אל תדאג נשמה, גם אתה תעשה משהו בשבילי אם ארצה.............

SHELGIA21

New member
לא מצחיק בכילל../images/Emo46.gif היא מחזירה אל כולנו 100

שנה לאחור לפחות שגם הפוץ ינקה קצת כעת כם ליהי השפוטה של קרן הצטרפה איכססססססססססססס לחהקיא הן באו לחפש אהבה או על תקן המנקות של הווילה

tapuzo

New member
זה די ברור שהיא בדרך החוצה

בין אם מטעמים בריאותיים או אישיים.. יעשו לה מסיבת פרידה והיא תעזוב

elvis18

New member
היא עושה טובה לערוץ 10 ..

ומקצרת להם את התוכנית בעוד שבוע .....אני בטוח שהם יותר מישמחו שהיא תצא מטעמים רפואיים מהווילה ולא תחזור עד שייצא עשן לבן בסוף העונה בגמר הגדול ..(אם יתרחש)

למעלה