הלוז המתהווה של התוכנית

didush100

New member
אין סיכוי לדעתי איילת תגיע מאוד רחוק

ואולי אפילו לגמר ואני בכלל לא מתלהבת ממנה

didush100

New member
לדעתי הן צריכות לקבל החלטה משותפת

שהן לא נלחמות עליהם ושמי שתנצח תנצח בזכות עצמה

tapuzo

New member
תופס פוזת ידוען שמצפה לחנופה והתבטלות כלפיו

אחרי סיפור דניאל של ההפקה, אם לבנות היה שכל - היו אורזות את המזוודות כולן יחד, יוצאות מהוילה ומשאירות את איתן וחבריו עם הז.. ביד.

SHELGIA21

New member
אתי משקיעה כעת "בבורסה" היא תיקח את הכסף

ככה זה נראה מי שאיתן לא יבחר לא מעניין כי לא אוהבים אותו ולא הרבה אוהבים את הבנות שכרגע הוא מעדיף מה שיקרה וכמובן כרגע זו עיין בגדר ספקולציה בלבד שהצופים לא יצביעו לאיתן ובחירת ליבו כי זה ממש מזוייף ואהבת אמת לא תהיה שם, מקסימוםלצורך ההפקה ולמראית עין הם יהיו ביחד כמה חודשים ולא יותר ואז אתי שכמובן וכנראה לא תודח כי כולם אוהבים לא אותה אלא לצחוק עליה תישאר עם הכסף

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gif אם ככה... אני סופר איכותי ../images/Emo8.gif

את צריכה לראות את השפתיים שלי
מה הקשר בין איכותי לשפתיים? מישהו אמר שהוא לא נראה טוב??.... הוא פשוט משעמם, פוץ וחסר יכולת בתקשורת בין אישית.

tapuzo

New member
ההפקה צריכה לתת לבנים לנקות את הבית לבד..

לעשות את זה כל שבוע בימי חמישי - יום נקיון של הבנים בבית. בכלל הם חיים שם יותר מדי טוב עם טייק אווי ושפחות שמבשלות מנקות ומפנקות אותם.. ההפקה צריכה להעביד את הבנים האלו

didush100

New member
כל התכנית הזאת שוביניסטית ברמות

ומציגה את הנשים כנחותות

ראיתי את אתי מנקה בחדר של הבנים ומה זה התעצבנ

ברצינות. מה מחזיקים את אתי בתור שפחה?מה זה צריך ליהיות? יש בנות שלא מרימים סחבה ולא שוטפות כלים מין ליידיס כאלה. זה מרגיז מקומם. .איתן לקח את אתי לדייט כדי שידבר על הבנות האחרות. כזאת חוצפה. אולי אתי עושה את מה שעושה כדי למצוא חן. עובדה ריחלה עם קרן. "תתקרבי תוכיחי שאת טובה בשביל איתן" בקיצר מקפלת מכנסיים ומרכלת כמו כולם. אתי באה בתור שפחת נקיון. ואולי הכל בשביל להשאר עד הסוף ואולי לזכות בזכות זה במליון.

tapuzo

New member
הכל אצל אתי זה משחק למצלמה fake fake fake

הרי לפני שבוע היא צווחה בקולי קולות שהיא עושה הכל והבנות האחרות לא עושות כלום.. צעקה לאיתן מה אני אביא לך קפה אתה נכה.. והופ פתאום היא מנקה להם את כל החדר.. צביעות. כנראה הבינה שזה חלק מההצגה שלה כדי לזכות במליון שקל, יגידו כמה הייתה נחמדה, ניקתה, טיפחה את כולם, שמעו אותה כל הזמן.. ניתן לה. נמאסו עלי הטיפוסים האלו, נכון הם מייצרים עניין אבל הנה בנושא של הנקיונות זה בדיוק מראה כמה היא צבועה ומשחקת אותה הנחמדה למצלמות.

sivan513

New member
דניאל ואיתן מבחילים ביחד...

יש לה קול כל כך מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 פיכס הם מורידים את החשק לצפות בזה... ואתי הזאת, רכלנית דוחה.. היא סיפרה שהוציאה חלק מהבנות רע בדייט שלה עם איתן

למעלה