הלו??? מה הלחץ?

faith2

New member
הלו??? מה הלחץ?

אנשים! קבלו את הקטע בצחוק! אני לא מבינה מה הקטע?...הרבה מנהלים נקטו בשיטות דומות לכבוד "יום השקר" לא הכל חייב להיות רציני וכתוב. אז תשתחררו!!! מווווורררררןןןןן....אני נשבעת לך שאמיתי לא רצה שום חלק במתיחה!....הבטחתי לו שאני יהיה השפחה שלו!!!.....ורק בגלל זה הוא הסכים שאני! ואני חוזרת אני....יעשה את המתיחה, הוא לא רצה חלק ממנה!!.... אמיתי אני מסכימה לך לפרסם את ההיסטורי שלנו! (אי.סי.קיו)

AvocadoWoman

New member
חחח את צודקת!!!

וזה במיוחד לעדי- צאי מזהההההההההההההההההההההההההההההההההה היא לקחה את זה ממש קשה.. ומיכל- אני בטוחה שהיא צוחקת
(כאילו מיכל..) אז 1 באפריל שמח לכולם!

paramedic

New member
לא לקחתי את זה קשה

וחוץ מזה למה את תמיד חייבת להתחיל איתי מריבה? אני לא רוצה לריב אז תעזבי אותי עם כל ההודעות האלו. שמת לב שלא הגבתי נכון? אז די כבר אנחנו לא ילדים קטנים. לא רוצה לריב איתך.

AvocadoWoman

New member
עדי..

לא התכוונתי לפגוע בך אבל התגובה הייתה ממש ממש מוגזמת, שלא נדבר על הודעותייך בפורום משוב. קחי את הדברים בפרופורציה.

paramedic

New member
שלומית..

זה הפעם זה ומה עם כל הפעמים האחרות? כל מילה שאני אומרת את תוקפת אותי, כאילו כמה זמן את מכירה אותי... זה ממש לא לעניין. לי אין שום דבר נגדך, מה שאני לא מבינה מה יש לך נגדי. כי גם בפורום ראשל"צ כתבתי הודעה שבכלל לא קשורה אלייךך ואת התפרצת עליי. אז דיי. בואי נתנהג כמו בוגרים.

AvocadoWoman

New member
תראי..

אני לא אפנה אלייך בבוטות כי בטוח ימחקו את ההודעה אבל יש לי רק דבר אחד לומר לך- את אומנם בכיתה י"ב אבל מתנהגת כמו ילדה בכיתה ד'. תביני מה שאת רוצה להבין מהדברים האלו .

paramedic

New member
וזה לא התנהגות של ילדה בכיתה א?

למה אני בכלל מתייחסת אל אחת כמוך? חחח נדליק לך נורה... כמו ילדה קטנה... את יודעת כמה אני מתייחסת להערות ה שלך..

AvocadoWoman

New member
עובדה..

את ממשיכה לענות כמו ילדה מטומטמת (לא כמו אבל חפיף..) וממשיכה להתעצבן וככה יותר ויותר מוכיחה את הטימטום שלך. אין מה לעשות- קבלי את העובדה שאת פשוט ילדה קטנה וממש לא חכה וזהו. ואת יודעת מה אומרים- שהאמת כואבת..

paramedic

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!!!!!!!!! היית מתה שיהיה לך קמצוץ מהשכל שיש לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ילדה סתומה חבל"ז לכי תריבי עם החברות שלך!!

paramedic

New member
את

כל הזמן מדברת על חכמה כאילו את איזה פרופסורית! יאללה שבי בשקט. אם את חושבת ככה את באמת מסכנה.. חכמה זה ממש לא הכל בחיים. את ממש אוהבת לריב אהה??? יאללה מעכשיו את ממש לא שווה התייחסות, למה אני בכלל רבה עם ילדה כזו פסיכית?.. אל תבזבזי אנרגיות להגיב לי כי אני בטח לא יגיב לך יותר את לא שווה את זה!!

AvocadoWoman

New member
בעע..

אני אתעלה על עצמי ולא אגיב בדרך שבה התכוונתי להגיב- בשביל שההודעה תישאר ושאמיתי ורותם לא יכעסו. את הדברים שיש לי לומר אני לא אומר מאחורי מסך ומקלדת- אני אומר לך אותם בפנים כדי שתדעי טוב טוב מה אני חושבת עלייך ועל הדברים שיוצאים לך מהפה. ככה לא תוכלי למחוק הודעות ושירשורים ולהאמין כי עצם העובדה שהם נמחקו- זה אומר שזה לא קיים.

למעלה