הלו??? מה הלחץ?

faith2

New member
מיכלושקה...

ההודעה שלך במשוב ריגשה את כולנו

שעומז

New member
רותם...

בטח בכיף אני אומרת, תגרמי לי לרצות לקבור את עצמי עוד יותר!!! חחחחחחחחחחחחחחח לא נורא העיקר שהאתר פתוח למרות שזה לא נראה לי הגיוני בכלל (זה גם כי יש לי זיכרון חרא של זיכרון תאריכי, למשל ימי הולדת אין מצב שאני זוכרת!!, ולא זכרתי שהיום האחד באפריל...). קיצור לא נראה הגיוני שיסגרו אותו כי הוא אחד מהפורומים המועדפים... תסתכלי בדף הראשי של תפוז... יום נעים ומקסים ודרך אגב אני לא קונה את התירוץ שאמיתי השתכנע, הוא המתכנן, היוצר וההוגה של התכנית השטנית הזו!!!!

faith2

New member
חמודהההההה......../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על התמיכה! ותודה שאת מבינה שהכל בהומור
ודבר שני, נמצא בדף הראשי? איואיו את רצינית???..טוב דייי להתעלל בך!!!!....הסיבה שהוא נמצא שם זה בגלל שהוא נמצא במועדפים שלך..... אל תסמיקי, גם אני בהתחלה התלהבתי, וברגע שהבנתיי....איי איי איי....

שעומז

New member
אאוץ' הרסת אותי היום רותם!!!

ואני לא מסמיקה בקלות סבבי, בכיף, מתיחת האחד באפריל יאללה איך אנשים נפגעים בקלות!!! אם הייתי זוכרת שזה היום גם אני הייתי מתכננת משהו שטני משלי... ואני הראשונה שתודה שאני לא מבינה בחרא הזה של האינטרנט... את יודעת כמה זמן לקח לי רק להירשם לפורום וגם זה היה בדאחקה!!! קיצקוץ בסוף יצאה אחלה מתיחה אבל שנה הבאה באחד באפריל אין מצב שמישהו מאמין לכל מילה שיוצאת לכם מהפה!!!! וגם אם תנסו לעשות את זה ב31 למרץ או ב2 לאפריל!!! אוי, שיט שכחתי אמיתי כבר לא יהיה... יום נעים ומקסים לכוווולם!!! מיכל

faith2

New member
../images/Emo13.gif...חחחח.......

אמיתי לא יהיה כאן?...אאוץ'....בגלל הצבא...או סיבה אחרת שהיא נורא נורא סודית?..ומשום מה קשורה ל-1 באפריל?

עזבי...מיכל סתם טיפשה ../images/Emo13.gif

אני מתגייס ב-13 למאי (איך את לא זוכרת את זה עדיין?
)

faith2

New member
בטח זוכרת!

פשוט חשבתי שמיכל מתכוונת להעלים אותך איכשהו כנקמה.....

שעומז

New member
רותם...

מה רצית שאני אגיד? אין לי כוח להתווכח איתו כבר!!! הוא אומר שאני טיפשה? סבבי צוחק מי שצוחק אחרון....

שעומז

New member
רותם ואמיתי!

בקשר לעניין עם העלמת אמיתי- אכן התכוונתי לעובדה שהוא הולך להתגייס אולי לצבא יש רצון להעלים אותו, לי בכל אופן אין. התכוונתי לעובדה הפשוטה שבלעדי אמיתי לא נראה לי שנראה את מתיחות האחד באפריל ורותם אל תנסי לשכנע אותי שאת תכננת את זה!!! את אולי שוכחת/לא יודעת שאני מכירה את אמיתי מכיתה א', ולכן אני מזהה מתי רשום שמו של אמיתי על רעיון כלשהו כמו רעיון המתיחה!!! יום נעים ומקסים שיהיה לכם! מיכל

אם היית באמת מכירה אותי...

היית יודעת שכשאני מתכנן משהו אני גם מכריז שהוא שלי. ולא מסתתר.

שעומז

New member
יאללה אמיתי...

בוא נעזוב ת'נושא בסך הכל היה סבבי של מתיחה וזהו אני עדיין לא מבינה למה אנשים מרעישים ככה על נושא ולמה הם כל כך נעלבו... קיצור שיהיה לך יום נעים ומקסים אמיתיוש... מיכל

faith2

New member
|רותם כועסת|....חחח...

נשבעת לך שאמיתי מזה לא רצה חלק בעניין!!
סמכי על המילה של רותם!!! אגב אמיתי, תזכיר לי באי סי להגיד לך על "מתיחה" מאוד מעניינת....חחח,

שעומז

New member
רותמקה...

ככה ריטה בטוח קוראת לך, נכון? יאללה נו אני מאמינה לכם אולי בגלל שאני חולה ואין לי כוח להתווכח איתכם כבר!!! אז רותם יא @#$%^&* ואני לא אומרת לך מה זה אומר!!! ננה לך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום נעים ומקסים רותמקה!!! מיכל

faith2

New member
../images/Emo4.gif

ככה לא ריטה קוראת לי...למעשה היא בכלל לא קוראת לי.....אלא סיגלית! וגם סיגלית לא קוראת לי ככה....היא קוראת לי בת- ^$&#^@@ כלבה בצירוף...אמא שלך תביא לפיטוריי, אבל מצד שני גם ככה אני מפוטרת אז אני ידפוק אותה במגן...אבל מצד שני יוסי יקרע אותי....טוב חחח הבנת את הרעיון?
ובקשר למתיחה....מכלושקה אני יודעת שאת אוהבת אותי...את לא צריכה לצנזר מילות אהבה

שעומז

New member
אחותי אני מתה עליך!

ועוד תגידי שלנו אין חוש הומור!!! תסתכלי בהודעה שכתבתי לאמיתי אחרי שגיליתי שזו הייתי מתיחה זה מה שכתבתי לו ואני צחקתי!!!! אז יענו בגלל שאת הוגת המתיחה החזרתי הכל אליך...
וחוץ מזה אם את לומדת עם סיגלית אז היא בטח אומרת לך :"חצופה מחוצפת מארץ המחוצפים!!!" כי זה מה שהיא אמרה לשלי אביסרור יום אחד ולא צריך הרבה כדי לתאר איזה מריבה הלכה שם!!! שתי חמומות מוח...היה שווה!!! יום נעים ומקסים רותמקה!!! אה ושבת שלום גם!!! מיכל

למעלה