הלו??? מה הלחץ?

faith2

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מה שהיא אמרה????...מה היא בסדר??????? חחחחחחחחחחחחח.....קרעת אותי! "חצופה מחוצפה מארץ החצופים!" חחחחחח!! בונא האישה הזאת קצת "משוגעת"! מתערבת שאחריי המריבה היא עשתה """"כזה""""" פרצוץ מטומטם לשלי!

שעומז

New member
קצת משוגעת?!

היא משוגעת לגמרי אחותי!!! ועוד עם מי היא מתעסקת עם פקעת עצבים קטנה כמו שלי אביסרור... אחרי המריבה אבל היה בלאגן עם טריגודה אל תשאלי!!! אבל המינוח הנכון הוא "חצופה מחוצפת מארץ המחוצפים" גזרי, שמרי והראי לחבר'ה!!! והיא לא צריכה מריבה כדי לעשות פרצוף מטומטם!!! היא תמיד עושה פרצופים כאלה!!! יום נעים

faith2

New member
מישהו צריך...

להסביר בצורה עדינה לאישה הזאת...שהיא לא יותר טובה מאחרים! יש לה בטחון עצמי+++++++++! גרררררררררררררררררררררררר....לא יכולה לראות אותה!

שעומז

New member
מיאו חתולה!!!

יענו בגלל הגרררררררר... רותמקה עוד לא הבנת? לכל המורים בשייבר יש ביטחון בשמיים קחי את פולומבו למשל שחושב שהוא מיס יוניברס לפחות!! או את דוד גיורא הוא היה מתחיל עם לובה חברה שלי הוא היה נכנס לכיתה וישר איך שהיה קולט אותה הוא היה עושה לה בדיבור ממזרתי כזה:"לובה , לובה, לובה..." או ריטה יום אחד היה סיפור מצחיק לגמרי עם אוהד שיטרית תזכירי לי לספר לך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיכל

faith2

New member
רגע שניה...

מזכירה לך לספר לי על הסיפור של ריטה
חחח....שעשינו פגנה...יוסי כזה בא אלינו עם היד כאילו הוא ראש הממשלה ואומר לנו לשתוק....כאילוווו רגע תני לי שניה לנסח את זה *זהו עברה שניה*...יענו מפלס את הדרך עם היד, כאילו הוא אישיות חשובה ואומר "שקט שקט אנשים"....בטון מכובד כזה....חחחחח נשפכתי באותו רגע *אגב אני דווקא מאוד אוהבת את יוסי, צחוקים איתו*

שעומז

New member
היי רותם רוצה לשמוע סיפור?!

הסיפור על אוהד- ואמיתי תקן אותי אם אני טועה... זה היה בקיץ ולמדנו עם ריטה ועכשיו אוהד הוא בחור שקצת שעיר באזור החזה (קצת=הרבה) והוא לבש חולצה פתוחה עם צווארון וי וכמה שערות ביצבצו לו מהחולצה (כמה=יער). אני חושבת שזה היה בזמן מבחן ואוהד הצביע כדי לשאול את ריטה שאלה והיא ניגשה אליו התכופפה ונגעה לו בחזה יענו להסביר לו משהו ואז היא כזה אמרה :"אוה אוהד איזה סוודר יפה!!" מה שהיא לא קלטה זה שבחלק שהיא נגעה בו לא היה שום סוודר, אלה היו השערות של אוהד!!! היא נגעה לו בשערות של החזה והיא חשבה שזה סוודר!!! אנחנו היינו כבר בהיפרוונטילציה מרוב צחוק ועד שהיא הבינה מה קרה היא הספיקה להגיד לא לא לא לא 20 אלף פעם.... אה ודרך אגב רותם תשימי לב בתגבורים אחד על אחד כאלו כשהיא עייפה אם היא תתן לך לפתור תרגיל נניח כמו 3+3 ואת תתני לה תשובה לא נכונה (וזה נוסה ונבדק מדעית!!!) היא תסתכל על התרגיל, את תשאלי אותה זה נכון? היא תגיד לך כן! ואת כזה מבסוטה- יאללה סוף סוף פתרתי תרגיל נכון!!! ושתי שניות אחרי זה היא תסתכל עוד פעם על התרגיל ותגיד לך לא לא לא לא... יום נעים ומקסים מיכל

שעומז

New member
ועוד משהו קטן לקינוח על ריטה...

יש לי אוסף ציטטות (שאגב אמיתי התחיל עם הכל- הוא הגאון!!!) מובחר מפיה מפיק המרגליות של ריטה- יענו משפטים דפוקים שהיא אומרת בלי שום קשר למציאות באמצע שיעורים!!! - "אני אתן לך סוכריה ואחר כך תרקוד ותעשה שמיניות באוויר, ואחר כך שתרצה לאכול אותה לא יהיה לך אותה!" (ריטה ליהודה רוזיליו) - "חברה תרשמו תרשמו, שיהיה לכם לפחות מה לעשות בשיעור..." (ריטה לערן כהן ואיתמר אסרף) - "נגזרת זה כמו סיסמה של מחתרת שצריך להיכנס, להתקבל ורק אחר כך אפשר לפתור אותה !" (ריטה לאופיר אלבז) - "למי שיש כוח לשים את הצ'ופצ'יקים האלה ממש מרוויח" (ריטה על הצ'ופצ'יקים של הווקטורים) - דודי כשתצא לרחוב יגידו לך, תצא לרחוב ותלך ימינה אבל אתה לא יודע איך ללכת ימינה אז אתה תלך ישר , וזאת התנועה של הווקטורים!!! (ברור לכולם שהוא הבין מה זה ווקטור נכון?) קיצור יש לי עוד הרבה כאלה ותודה לאמיתי הוגה וממציא הרעיון!!! מיכל

AvocadoWoman

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין אין!! קרעת אותייייייייייי!!!! חחח עם אוהד והמשפטים!! איזה קרועה הריטה הזאת זה משהו לא נורמלי!!
היא נכנסה לא מזמן אלינו, ל-4 יחידות, להסביר לנו על המיקוד או משהו כזה.. עזבו שכל מילה התבלבלה לה בפה ואז היא התחילה למהר אז היא אמרה משהו כמו" בקיצורי קיצורי" משהו כזה, לא זוכרת בדיוק.. אני רק יודעת- שעד היום אנחנו צוחקים בגלל זה..

anava1

New member
חחחחח היא אמרה מלא שטויות!

היא דיברה מלא זמן על הסיבות למה לא לדחות את הבגרות למועד חורף..ואז היא אמרה פתאום "בקיצור קיצוריי..." ואני נשפכתייייי...חחחח ועוד כל המשוגעים האלה אומרים כל 2 דקות- בקיצור קיצוריי ונשפכים מצחוק...אין כמה צחקתי!
אח"כ היא גם נתנה דוג' של שנים לפני כן ושהיא אמרה לתלמידים: "חברה,מה אתם עושים שטויות?" אבל איך שהיא אמרה את זה...חחחחחחחח....איזה קרועה!

שעומז

New member
חברה גם אתם יכולים!!!

יאללה תתחילו לאסוף משפטים וזה לא קשה במיוחד צריך רק לשגע אותה טיפה... אבל כל הקטע של המשפטים הוא שהם מטומטמים וללא כל קשר למציאות אם תרצו יש לי עוד מלא כאלה!!!

שעומז

New member
אין לי מושג..

עז עצם היום זאת חידה.... אבל היה אחלה של מבחן!! כולם נכשלו אבל אחלה של מבחן!!!

AmSaLeMiT

New member
חחחחחח....

גם אני הייתי לומדת עם ריטה, בעבר הרחוק!!! (העבר הרחוק= לפני שנתיים...) והיא הייתה אומרת דברים כאלה מפגרים שהיינו צריכים לשבת ולפענח אותם.. את רוב הסיפורים שלה לא היינו מבינים (לפחות לא את הפואנטה) אבל היא באמת אחת המורות הכי מצחיקות שהיתה לי איי פעם..! במיוחד כשהיא מתעצבנת...!!

AmSaLeMiT

New member
הקטע האחרון באמת בדוק!

תמיד היא הייתה בודקת תרגילים ואומרת שהם נכונים אחרי זה כשהיינו פותרים על הלוח היא הייתה אומרת "לא, לא, לא, לא"

למעלה