הלילה נמתח השיר מתקצר

רעוּת

New member
הלילה נמתח השיר מתקצר ../images/Emo199.gif../images/Emo79.gif

קצר ואובדני
. עוכשיו תענו
. לאן הייתם רוצים שייקחו אתכם|מוס|? איפה הזמן נוזל אחרת
? משהו מוזר שעשיתם פעם מתוך שינה
? למה אתם אומרים לא
? מתי אתם צרכים יותר אוויר מבדר"כ בשביל לנשום
? "כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?" מה גורם ללילה להימתח עבורכם
? איזה שירי ערש היו שרים לכם כשהייתם קטנים
? איזה תינוקות הייתם
? רוצים ילדים? כמה? מהו הקול שקורא לכם
? "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie"?

ראשונה

לאן הייתם רוצים שייקחו אתכם|מוס|? מחוץ לכאן איפה הזמן נוזל אחרת? בחלום משהו מוזר שעשיתם פעם מתוך שינה? ביקשתי כוס מים למה אתם אומרים לא? לסמים מתי אתם צרכים יותר אוויר מבדר"כ בשביל לנשום? כשיש התקף חרדה "כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?" נכון ביותר מה גורם ללילה להימתח עבורכם? מחשבות... איזה שירי ערש היו שרים לכם כשהייתם קטנים? היה סיפור לא שיר, מצאתי את עצמי לאמזמן שרה לאחינית שלי את סיפור מגירה [מוטרד] איזה תינוקות הייתם? שמנמנה וחמודה רוצים ילדים? כמה? לא נראה לי מהו הקול שקורא לכם? הטלפון "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie"? לא מתה ולא מכורה (חוץ מלשירים של רונה)

עונה ../images/Emo11.gif

לאן הייתם רוצים שייקחו אתכם|מוס|?
איפה הזמן נוזל אחרת? הזמן אף פעם לא נוזל בצורה אחידה. טוב אולי הפיזיקה תחלוק על זה. משהו מוזר שעשיתם פעם מתוך שינה? דיברתי ברוסית עם חברה לא דוברת ברוסית, היא החזיקה מעמד כמה דקות. למה אתם אומרים לא? אני אומרת פחות מידי "לא", בטחון עצמי נמוך וכו'. מתי אתם צרכים יותר אוויר מבדר"כ בשביל לנשום? כשאני לחוצה "כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?" יותר מידי. מה גורם ללילה להימתח עבורכם? מחשבות שאני מדחיקה במהלך היום. איזה שירי ערש היו שרים לכם כשהייתם קטנים? היו מספרים לי סיפור הרפתקאות על שוקולד איזה תינוקות הייתם? אמא טוענת שהייתי בסדר והכל אבל היא קצת משוחדת רוצים ילדים? כמה? רוצה. לפעמים זה נראה אפשרי ולפעמים ממש לא. מהו הקול שקורא לכם? יש כמה ולפעמים הם רבים בניהם "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie"? לגמרי הקול שקורא לי

רעוּת

New member
אה! ../images/Emo2.gif

ועכשיו רונה מדברת על שירי הרס בציפורי לילה
. סליחה, שירי ערש
שירי הרס זה רק השירים שלה
.

ROTEM30035

New member
עלאק שירי ערש

יותר בכיוון "שירים שתמיד רצינו להשמיע ברדיו" והרי בפינתנו: שיר בצרפתית שיר ביידיש שיר ברוסית מרסדס סוסה שיר ערש אינדיאני עתיק זמריר של סבתא עתיקה דורי מנור ספק מקריא ספק שר שירה ג'ניס ג'ופלין טום ווייטס, לא סליחה טעינו רונה מבצעת את לילה לילה ניק קייב הופמן בסיפורי זוועות על איש החול יהודית רביץ יהודית רביץ יהודית רביץ יהודית מבצעת את הלילה הזה איפה אמורים לישון בכל זה?

ROTEM30035

New member
ואם כבר התחלנו לדבר ציפורי לילה

אז האמת, אחלה תוכנית הם מגישים. מקורית, מגוונת, אנקדוטות משעשעות, דורי מנור חולק חוויות שירה ורונה קינן מארחת את כל חבריה. היום יהודית, שבוע הבא ניסים קלדרון, עפ"י הדפוס הזה בפרקים הבאים נזכה לפגוש את... שלומי שבן גידי גוב ערן צור טל גורדון בסוף גם נגיע ליהוא ונפתור את כל סוגיית היהואפוביה מעל גלי הרדיו. אז בקצרה, כי כבר מאוחר, קטע אחד שהיה לגמרי שווה ציטוט: הקדמה ל-summer night בביצוע של ג'ניס ג'ופלין רונה: "... אני זוכרת שהייתי יושבת בחדר של אבא שלי עם הרדיו דיסק ומקשיבה לביצוע הזה בריפיט..." דורי: "... כן, גם אני הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק, אולי בגיל קצת יותר מבוגר..." רונה: "גם בחדר של אבא שלי?" דורי מנור טען שטוענים שהוא מקריא כמו קיבוצניק, וכאחת ששמעה המון קיבוצניקים מקריאים במשך השנים, בשביל להקריא כמו קיבוצניק הוא צריך להוריד שניים שלושה הילוכים ולהפסיק לשיר את המילים. ונקודה למחשבה, מי שם לב איך הטון של רונה השתנה ב-180 מעלות ברגע שיהודית נכנסה? פתאום היא הפכה לקצת ילדה קטנה, אולי קצת מאוהבת, אולי קצת מתגרה, אולי סתם חברמנית. אבל היה שם צד אחר של רונה, והצד הזה גם מחקה את אסי וגורי. וזהו. עכשיו כבר מאוחר ותורכם להעלות חוויות שמיעה או תירוצים ללמה לא שמעתם. לילה טוב!

Marlene G

New member
אני שמתי לב!

בחיים לא דמיינתי שרונה יודעת להפיק צלילים כאלה! כמעט ושלחתי ליוליה סמס ספוג בהלם-זעזוע-שעשוע, ואז התחלתי לפקפק בעצמי ולחשוב שאולי הקול הזה יצא בעצם מיודית. או מדורי מנור. או מהאייפון של רונה. (ושיוליה צריכה ללמוד או לישון). אה, לילה נפלא :)

ROTEM30035

New member
"הייייייייייייייייייייייייי"

"לא ציפיתי, לא ציפתי" נשמע כאילו הדייט הקדימה ותפסה אותה יוצאת מהמקלחת
זה היה חמוד לפרקים, פשוט מאד אוף-קריקטור. אבל נסלח לה, בכל זאת... יהודית רביץ שם לידה. "אולי נלך אלי לשמוע תקליטים" זה מעניין, אפשר לעשות מחקר על הריפלקסים של רונה. חוסר בגיטרה שווה תנועות ידיים מופרזות. יהודית רביץ שווה בייביטוק. אבל נו, היא התגברה על עצמה מהר מאד וחזרה לדסקס סוגיות פוביה משינה עם יהודית. אין ספק שמי שמעולם לא חווה פוביה משינה, אחרי התוכנית הזו - יתחיל לחשוב פעמיים לפני שהוא נרדם. אגב, בהנחה שרונה עדיין קוראת כל מילה שיוצאת לנו מהמקלדת, נראה לי שכדאי לפתח מנהג חדש על פיו אחרי כל ביקורת עוקצנית, נזכיר לה שהכל מאהבה. אז, אבל רונה - אנחנו באמת שאוהבים אותך.

רעוּת

New member
הזדהתי עם הפחד משינה ../images/Emo7.gif

תמיד חשבתי שזה רק אני
או ילדים, כשאני עושה להם בייביסיטר בלילה
. ואז זה פחות פחד, ויותר רצון שלהם למנוע ממני לקבל כסף על צפייה בטלויזיה כשהם ישנים
כמה נבזי.

Marlene G

New member
אבל זה היה אדיר! |מפרגן|

אם לא הייתי בטוחה שרונה נועדה לכתוב לי מוזיקה, הייתי בטוחה שהיא נועדה לרדיו (או להקריא שירה, אבל זה כבר ידוע. מה שכן - בטוח יותר מדורי מנור
) בפעם הראשונה ששמעתי אותה מתארחת בציפורי לילה אצל קרן פלס
וארז טל
הגעתי למסקנה שחייבים לתת לה תוכנית רדיו. לזה אני קוראת צעד נבון. thumbs up
לגל"צ. היה לי כיף.

רעוּת

New member
היה מגניב ../images/Emo16.gif

אפילו כמעט נרדמתי בסוף כשיודית רביץ שרה את 'לילה'
אחרי שמצאתי מושא חדש לפחד שלי- השיר ברוסית שהם שידרו, והבייביטוק של רונה
.

ROTEM30035

New member