הלילה נמתח השיר מתקצר

רעוּת

New member
לסבא וסבתא שלי היה טלפון עם חוגה ../images/Emo6.gif

אהבתי לשחק בו ואז סבתא היתה צועקת עלי

ROTEM30035

New member
לקח שעתיים לחייג מספר

ואם טעית, אאאאאאז צריך לנתק ולהתחיל מההתחלה. מעניין כמה שיחות לא התקיימו רק מהתסכול שנוצר מלחייג...

hadarinke

New member
קצר ואובדני זה הכי טוב../images/Emo16.gif

לאן הייתם רוצים שייקחו אתכם|מוס|? לארץ המוסים. סתם, לחוף הים. איפה הזמן נוזל אחרת?במקומות שאוהבים משהו מוזר שעשיתם פעם מתוך שינה?צעקתי על מישהו שיכין לי מיץ פטל למה אתם אומרים לא?לסמים! מתי אתם צרכים יותר אוויר מבדר"כ בשביל לנשום?כשעולים במדרגות
"כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?"הרבה, אולי 7 מה גורם ללילה להימתח עבורכם?שיחות נפש ארוכות איזה שירי ערש היו שרים לכם כשהייתם קטנים?לא היו שרים, וטוב שכך איזה תינוקות הייתם?שקטים וחמודים רוצים ילדים? כמה? בן ובת, אני משערת מהו הקול שקורא לכם?רונה קוראת לי מן השדות הרחוקים "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie"?הקול שקורא לי

groishir

New member
אני בדיליי.

לאן הייתם רוצים שייקחו אתכם|מוס|? קנדה!
איפה הזמן נוזל אחרת? בבצפר. משהו מוזר שעשיתם פעם מתוך שינה? הלכתי, קיללתי... בערך כל מה שאני עושה כשאני ערה. למה אתם אומרים לא? גיליתי היום שאני ממש ממש גרועה בלסרב. ואני די כועסת על עצמי על זה. מתי אתם צרכים יותר אוויר מבדר"כ בשביל לנשום? כשהמורה לספורט לא באה חצי שנה כזה, ואז כשהיא באה היא אומרת "טוב, עכשיו 20 סיבובים סביב בצפר. ביי"
"כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?" פעמיים בדיוק. מה גורם ללילה להימתח עבורכם? סיוטים כזה. איזה שירי ערש היו שרים לכם כשהייתם קטנים? לא שרו, אבא המציא סיפורים מגניבים
איזה תינוקות הייתם? הייתי בלונדינית עם עיניים אפורות -כחולות. אני תוהה לאן כל זה נעלם. רוצים ילדים? כמה? אממ.. זה נע בין "ילדים זה דאגות!! אני רוצה להיות דאגות-פרי!" ל"אממ אני בכל זאת ארצה להשאיר משהו אחרי..", אולי שלושה כזה. ממוצע. מהו הקול שקורא לכם? שום דבר. "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie"? הקול שקורא לי!

גוזלה

New member
גיחונת...

לאן הייתם רוצים שייקחו אתכם
?
לתאילנד-ויטנאם-קמבודיה-לאוס. [אולי הקיץ?] איפה הזמן נוזל אחרת? מבעד למראה. משהו מוזר שעשיתם פעם מתוך שינה? למען האמת, יש לי בשבוע האחרון הזיות. אז זה לא משהו שעשיתי, אבל אם מישהו היה נכנס לי לראש, במצב החצי-הכרתי הזה, זה באמת היה נראה מוזר כל הסיגמות והאפסילונים שחישבתי.... למה אתם אומרים לא? לחופש :/ מתי אתם צרכים יותר אוויר מבדר"כ בשביל לנשום? כשאני רצה. חייבת לחזור לכושר! "כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?" תמיד העדפתי את ההליכון במזגן מאשר את השמש הקופחת בחוץ... מה גורם ללילה להימתח עבורכם? ההזיות? איזה שירי ערש היו שרים לכם כשהייתם קטנים? שירים ברוסית. היו ימים. איזה תינוקות הייתם? מהזן השקט מדיי, והלא מזיק. רוצים ילדים? כמה? בוודאי [בבוא הזמן], ממממ... 2+ כמה שאוכל להרשות לעצמי לאמץ.... "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie"? ב-רור ש"הקול שקורא לי" |אנטיאנגלית|

למעלה