הלילה נמתח השיר מתקצר

אני לא פה, אני בכלל לומדת../images/Emo9.gif

לאן הייתם רוצים שייקחו אתכם
?
רחווווווק. איפה הזמן נוזל אחרת?בחוף. בנסיעות ארוכות. משהו מוזר שעשיתם פעם מתוך שינה?אני לא יודעת, ישנתי! הדבר היחידי שסיפרו לי אי פעם זה שדיברתי... אבל זה סתם בנאלי. למה אתם אומרים לא?לקירבה. מתי אתם צריכים יותר אוויר מבדר"כ בשביל לנשום?אוף, יותר מידי. כשאני נתקלת באנשים שלא עושים לי טוב. "כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?"אלופה בזה. מה גורם ללילה להימתח עבורכם?נדודי שינה
איזה שירי ערש היו שרים לכם כשהייתם קטנים?וואי, הייתי מכורה לקלטות האלה של הסיפורים... ביטלס, שלושת המוסקטרים, וכמובן דיוויד קופרפילד... אמא מתה, אגנס מתה, כולם מתים, והכי כיף להירדם בוכים.
איזה תינוקות הייתם?מאוד מאווווד ג'ינג'ית. רוצים ילדים? כמה?בזמן האחרון כן, וזה מעט מטריד. לא יודעת כמה, אבל אני מאוד רוצה שאחד מהם יהיה מאומץ. מהו הקול שקורא לכם?קול שנדמה שהוא מחיים אחרים. "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie"?הקול שקורא לי, נאמנות לעברית וכאלה

רעוּת

New member
ללמוד זה מיותר ../images/Emo7.gif

כאילו, את חורשת לבגרויות, עוברת אותן, סבבה אז את מגלה שהכל ביחד שווה רק 50%. אז את חורשת לפסיכומטרי בשביל ה-50% הנותרים, ואז את מתקבלת לתואר ראשון, ואז את עושה אותו מוציאה ממוצע מעל 90, עושה מבחן קבלה לתואר שני, מוציאה ציון שהיית יכולה למכור בשוק השחור למורעלי קלינית, מקבלת B.A בקיץ, והולכת לחתום אבטלה בלשכה, או משו כזה. אז בשביל מה לעשות פסיכומטרי
אפשר להיות מובטלים גם בלי פסיכומטרי ותואר ראשון. ובסוף גם ככה כולם מתים, ואז מהזה משנה כמה תארים היו לך. הכי כיף לאלו שמתו בצבא, ואז נחסך להם כל הפסיכומטרי והתואר וזה. בעצם, אז כבר עדיף למות בגיל 6, ואז גם חסכת לעצמך 12 שנות לימוד
. |סניהליזם| קיצר- תחרשי, השכלה גבוהה זה חשוב
.

את מאוד משכנעת.../images/Emo6.gif

אני חושבת שבכל 12 השנים, לא ביזבזתי כ"כ הרבה זמן על מתמטיקה/גיאומטריה כמו בשבועיים האחרונים

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

אני ויתרתי על זה מראש, בתקווה שאני אהיה טובה מספיק בעברית ובאנגלית כדי לחפר על הדיסלקציה במתמטיקה
. ואם תתנהגי יפה, אולי אעשה לך אבחון תעסוקתי בחינם |שרמנט|.

ROTEM30035

New member
../images/Emo79.gifשיר ערש עתיק וקודר../images/Emo79.gif

שלא נמצא לו מקום בתוכנית שלמה על שירי ערש ויקיצה
לאן הייתם רוצים שייקחו אתכם|מוס|? פסטיבל רידינג, אנגליה. איפה הזמן נוזל אחרת? בכל פעם מחדש, כשמצפים למשהו שיקרה, פתאום השניות מ ת א ר כ ו ת משהו מוזר שעשיתם פעם מתוך שינה? לא שזכור לי, חלומות מוזרים לעומת זאת... מממ... למה אתם אומרים לא? סמים, סיגריות, רוע לב מתי אתם צרכים יותר אוויר מבדר"כ בשביל לנשום? כשאמא בסביבה "כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום?" רוצה להאמין שלאט לאט כולנו מתקדמים מה גורם ללילה להימתח עבורכם? הפורום הזה איזה שירי ערש היו שרים לכם כשהייתם קטנים? פיץ העכבר מזמר ושר, ציפי שביט, כנרת שלי איזה תינוקות הייתם? אמא טוענת שבגיל 8 חודשים עשיתי איתה ברוגז במשך 10 שעות רוצים ילדים? כמה? שלושה, ליותר מזה צריך רכב גדול מהו הקול שקורא לכם? קול הקמפוס "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie"? הקול שקורא לי

גם לי היו שרים את כנרת שלי../images/Emo23.gif

ותמיד חשבתי ש"השכמתי עם שחר לגן", אומר שקמתי מוקדם יחד עם ילד/ה בשם שחר והלכנו יחד לגן הילדים

ROTEM30035

New member
אף אחד לא שר, היה רדיו-טייפ

וקלטות כאלה עם סלילים שצריך לגלגל חזרה פנימה כל פעם שהטייפ מתחרפן.

רעוּת

New member
את עתיקה כמעט כמוני ../images/Emo7.gif

למרות שהמרחק שלך מגיל 30 עדיין לא שווה למרחק מגיל 18
.

היי, כל אלה היו גם בזמני!

טוב, אולי לא אסימונים... אבל כל השאר כן! :0 אני אישית השתמשתי בדיסקמן עד כיתה ח' או ט' (הייתי בדיליי של כשנתיים משאר העולם, אבל בכל זאת)

אני הייתי ב-ט' כמה שנים אחרי שאת היית ב-י'

ניצחתי!
(רק בעניין הדיסקמן, ברור לי שאת יותר עתיקה ממני :0)

ROTEM30035

New member
ברוררר

ולהתקשר ל-144 מטלפון ציבורי היה חינם, אז פיתחנו תחביב להציק להם מהטלפון הציבורי של חדר האוכל. היה טלפון ציבורי בחדר האוכל. היה טלפון ציבורי עם חוגה! הייתה חוגה לטלפונים! זהו, שלושים שניות של נוסטלגיה.

למעלה