A a b u y a New member 27/8/06 #18 לילה../images/Emo29.gif טוב../images/Emo70.gif אחרי ישיבה מול המחשב במשך שלוש שעות, כבר לא מוותרים לי פה
לילה../images/Emo29.gif טוב../images/Emo70.gif אחרי ישיבה מול המחשב במשך שלוש שעות, כבר לא מוותרים לי פה
C chen010189 New member 27/8/06 #42 הולכים לישון איזה 10 שעות במקום לישון ב2 ולקום ב5 לתוכנית השכמה לחיילים איזה תענוג לישון 3 שעות בלילה, עוד לא ניסיתי
הולכים לישון איזה 10 שעות במקום לישון ב2 ולקום ב5 לתוכנית השכמה לחיילים איזה תענוג לישון 3 שעות בלילה, עוד לא ניסיתי
T tkuihehr New member 27/8/06 #30 אשכרה, איזו פתיחה מצויינת, שירים מהרמה הכי גבוהה , ומשום מה אני גם מרגיש שהשירים האלה כאן בזמן..
C chen010189 New member 27/8/06 #36 לגמרי נעים להאזין להם בשעות האלה באמת אחלה פתיחה. בכלל, כל היום היו שירים טובים רק מה? חרשו בטירוף על רג'ינה ספקטור עם כל הכבוד לשיר היפה הזה, כל 5 דקות שמו אותו.
לגמרי נעים להאזין להם בשעות האלה באמת אחלה פתיחה. בכלל, כל היום היו שירים טובים רק מה? חרשו בטירוף על רג'ינה ספקטור עם כל הכבוד לשיר היפה הזה, כל 5 דקות שמו אותו.
T tkuihehr New member 27/8/06 #55 וואלה? חבל שפספסתי, אני פשוט אוהב את השיר הזה, אותו אני מוכן לשמוע המון פעמים
T tkuihehr New member 27/8/06 #26 חחח, השם הללויה שהומצא כאן ורק כאן הגיע לחלונות הגבוהים, אפילו אסף כבר קורא לשעתיים האלה ככה...
ג גינגימניה New member 27/8/06 #35 אסף, אם אתה עובר פה קצת אז אני ממש מעריכה את כל הלילות שאתה עושה..העיקר שאתה נהנה וגורם לנו להנות גם
B b o n c h New member 27/8/06 #60 בדר"כ כן. אולי הוא לא יכול כרגע אבל כולם יכולים לאמת את זה שהוא נכנס.