הם באים! הם באים! יששששששש

RenanaD

New member
הם באים! הם באים! יששששששש

תפתחו וואינט! 18 באוגוסט!! האאאאאאאאאאא

Keren W

New member
אני בוכה פה כבר 10 דק' ברצף!!!!!!D:D:D:

לא הגבתי פה כבר מלא זמןןןןן, אבל הייתי חייבת להגיד שאניייייייי פשוט כרגע בהיי מטורף :)

וואי, אני לא מאמינה!!!

סוף סוף זה קורה!!!! לא יאומן שנראה אותם על הבמה!

chen krispin

New member
יואוווווו איזה אושר!!!!

חברה שלי הודיעה לי וישנתי קפצתי מהמיטה משמחה!! ואייייייייייייייי איזה יופי!!

אחרי שעברתי את הבכי

התחלתי עם הטלפונים. אפשר להזמין כרטיסים בהדרן. יש לי הרבה תוכניות בשבילנו בנות! מי בא למסיבת פיג'מות בתור בלילה לפני ההופעה? סורי אני פשוט עדיין בשוק חיי. אני לא מאמינה שזה קורה!

RenanaD

New member
הדרן 03‎-5215200‎

(על שאר ההודעות אגיב כשאחזור מהאוניברסיטה, אני כותבת מהאינטרנט הגרוע בפלאפון...)

TA127

New member
הממ אני יודע שזה חריג פה אבל אני בן

אני באמת הולך להיות הבן היחיד בהופעה? את כמה שאני אוהב אותם לא בא לי להיות במשהו שנראה כמו הופעה של בריטני ספירס או ג'סטין ביבר

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחחח אם בא לך אני יכולה

אולי לגרור איתי עוד מישהו להופעה....חחחחח

אתה לא תהיה הבן היחידי אני מבטיחה לך.. !!

נראלי שאתה היית איתי בצ'אט איתם בלילה יום לפני ההשקה של הדיסק.. ותאמין לי עוד הרבה בנים שמעריצים אותם שלא בפורום (ואני מכירה) יבואו.. !! תבוא, יהיה אחלה D:

TA127

New member
ישמצב שנכנסתי לשם אבל אפילו אני לא זוכר את זה

XDD מתפלא שאת זוכרת... טוב ממה שאני יודע עד עכשיו, אני מכיר בערך 10 בנות(לא מהפורום כמובן) שמתכוונות ללכת ו0 בנים XD

don't worry, be happy

הרבה בנים אוהבים את הלהקה כידוע לי, ורובם באים בגלל שני הדיסקים הקודמים אם אתה לא משופשף עליהם מספיק אפשר לעשות לך מכינה קטנה על this is war והכל יהיה בסדר D: חחחחחח איזה זיכרונות מהופעה (לא של 30) שהתחלתי ללמד את האנשים בקהל סביבי שלוש דקות לפני שההופעה התחילה את כל המידע החשוב עליהם D: חחחחח D: ויהיה נחמד להכיר בנים מהפורום (שאהמ אהמ לא מייצגים את עצמם במפגשים) D: קיצר תבוא יהיה שאנון, תומו וג'ארד, ואם תהיה שורה ראשונה אז יהיה את כ=ל ג'ארד XD

TA127

New member
פסדר נסתדר

קודם כל אני אוהב את TIW אז אני בקיא בו לגמראי XD ודבר שני...אני לא בא למפגשים כי זה פשוט יהיה מוזר שזה 15 בנות ואני

TA127

New member
אני סטרייט וממש סבבה עם בנות אבל

אם אני אבוא לבד אני ארגיש כמו פקאצה או כמו הידיד ההומו שלכן

למעלה