הם באים! הם באים! יששששששש

BlackHeadAndy

New member
אני לא רוצה לקלקל לכם את התכנונים

אבל זה ממש מסוכן להיות שורה ראשונה, הייתי כבר בשתי ההופעות של סימפל פלאן ואנשים יצאו משם לבית חולים, והיו הרבה כאלה. בטח שגם אני הייתי רוצה להיות שורה ראשונה או הכי קרוב לבמה שרק אפשר אבל זה פשוט לא אפשרי עם הקהל בישראל ולא משנה כמה מוקדם נגיע ונתפוס את השורה הראשונה שם, אחרי כמה זמן יתחילו למעוך אותנו ולא יהיה שם אויר. אז אזהרה ידידותית למי שרוצה לשרוד את היום הזה, אל תיתאמצו על המקום הזה אלא אם כן אתם מבינים את ההשלכות. אחרי הכל, אפשר גם להנות מההופעה מאחורה

הייתי כבר ב10 הופעות של 30

5 מתוכן שורה ראשונה. קיבלתי הרבבבההה מכות. תשאלי את אנני ואופק מה קרה לי אחרי ההופעה בנוטינגהם- אני מבינה את ההשלכות ואני אשא בתוצאות, כמו שקרה בכל חמשת ההופעות האחרות בהם - קיבלתי מכה יבשה מעל לחזה ולא יכולתי לנשום כמו שצריך או לאכול במשך יומיים, כחולים בידיים, ברגליים, מעל החזה, איבדתי שיערות, כמעט שברתי ת'אף. אני אעמוד בזה

וואי זה ממש לא משנה

נוער זה נוער והאגרסיביות היא אותה אגרסיביות. תאמין לי, זה לא שאנשים באו ואמרו לי "סליחה? אפשר לדחוף אותך? למחוץ אותך?" אם אנשים באנגליה יצאו עם צלע שבורה ומכות יבשות אז אני אומרת לך שזה אותו הקהל. בנוטינגהאם פעם אחת בחור חנק אותי כמעט עד עילפון כדי להיות לפני - זאת הייתה הפעם היחידה שהוציאו אותי משמה, זה היה כל כך מפחיד...פעם הבאה שמישהו ינסה לעשות את זה אני אנשך אותו

XoLilMissLolaoX

New member
אני באמצע שיעור בבצפר ואני מתה פה

אני עוד שניה בוכה!!!!! אעאעאעאעאעעאעאעאעעאעאעאקשה לי לנשום פתאום אין מצב!!!!!!!!!! עזרה דחוף!!!!!

XoLilMissLolaoX

New member
אוקי חזרתי הביתה אבל עדיין אני לא מצליחה

להרגע!!! זה כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו עכשיו!!!!

DarkSecretLove

New member
הדמעות לא מפסיקות

עשינו את זה בננות פשוט עשינו את זה..אנחנו גדולות!! עכשיו מתחילות ההכנות..יש לנו הרבה ה-ר-ב-ה עבודה!

HARMONY224

New member
לפני המון זמן הייתי מגיבה פה אבל

אומיגאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! אני בוכה פה כמו ילדה קטנה! אין עליכן מלככותתתת!

DarkSecretLove

New member
תגובה למה שרשמו בווינט

היו כאלו שרשמו שהם אימואים ,אז החלטתי להחזיר להם קצת..Ofekita style הנה התגובה שרשמתי נושא: אויש תפסיקו להיות תינוקיים ההודעה: אין יותר מאושרת ממני שהם באים!! וכל התגובות האידיוטיות האלו של "לכו לקנות כרטיסים -אימואים" כל כך לא במקום. אתם לא אוהבים אתה הלהקה אל תגיבו,זה שאתם "קשוחים" ושומעים דום ודאת' כל היום יושבים מול המחשב ועושים מה שאת עושים כל יום עם יד ימין לא אומר שכולם פחות טובים ממכם. כי אני דיי בטוחה שברמה אינטלקטואלית אני יכולה לרמוס אתכם ולא להשאיר פירור אחרי. שיהיה לכונו יום מדהים ונתראה בהופעה! PROVEHITO IN ALTUM חח מקווה שהם יעלו את ההודעה שלי

XoLilMissLolaoX

New member
אוייייי גדולה!!!! מקווה שיעלו את זה....

הגיע הזמן שמישהו יענה לאנשים המעצבנים האלה....חחחחח גוד ג'וב !

../images/Emo224.gifאומג,אומג,אומג,אומג..

אווווווווומייייייייייייייייייייייגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סופסוף!!@#$!@$!$!#%#@%!

XoLilMissLolaoX

New member
זה לא סתם

אם כתוב בווינאט ואת יכולה להזמין כרטיס זה אמיתי! בטח סתם לא עידכנו....

BtHeS 94

New member
אעאעאעאעאעאעאע!@#$%^&*)(

אני לא יכולה לנשום מרוב התרגשות >< !@#$&*)*() אני כ''כ כ''כ כ''כ הולכת להיות שם D:::: ונעשה מפגש בנתב''ג ב-24 שעות שלפני כדי לקבל את פניהם כשהם נוחתים בישראל כע? D:

למעלה