הם באים! הם באים! יששששששש

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Keren W

New member
היי מישהו יכול בבקשה לעזור=\?

אני צריכה עזרה מי שיודוע לגבי זה משו... אני מתגייסת ביולי ואני רוצה לדחות תגיוס כדי שאני אוכל לבוא להופעה... . במקרה מישה עבר תתהליך של דחיית מועד גיוס?

תצטרכי לפנות למיטב ולשאול מה הפרוצדורה

לדעתי הם יגידו לך שאת צריכה לשלוח איזשהו פקס..

Keren W

New member
תודה:)

אני מקווה שזה יצליח, אני לא מתכוונת לפספס את זה!

A Modern Myth

New member
אני לא מאמינה!

אחרי ש20 דקות ניסיתי לנשום, אני מתחילה לעכל. זה אשכרה חלום שמתגשם, באמת שלא חשבתי שאני אהיה בהופעה שלהם בזמן הקרוב, ובמיוחד לא בישראל אני בעד לבוא יום לפני ולתפוס מקומות בטוחים בשורה הראשונה. איזה טירוף... זה אשכרה לא חלום הא?

../images/Emo224.gifעוד 114 ימים הם באיםם!!!!

אעאעאעאעא!! עוד 4 חודשיים זה נשמע יותר טובXD

ייואווו אני כולי עם דמעות פה אלוהיים !!! =]=]

אניייייייייייייי לאאא מאמינההה !!! ברוך השםם תודהה לאלל 3> 3> ברוררר שאני באהה ואנחנו כל כך באות לנתב"ג !!

adiiiXD

New member
איזה מצחיק זה לראות למטה את ההודעות שלכם

על זה שג'ארד מחרטט והם כנראה לא יבואו

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחחח נכון!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לי תמיד הייתה אמונה!!! חחחחחח

מיה 1342

New member
אדיר כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פעם ראשונה שאני מגיבה פה (אני חושבת) אבל זאת אחלה הזדמנות להפסיק להיות סמויה! איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Death Of Light

New member
וווהוווו!!!

כבר הזמנתי כרטיסXDDDDD עדן (EDDIE95) הייתה ליד הבית שלי והתקשרתי אליה וצרחתי והיא באה אלי בריצה וצרחנו והתלהבנוDDD:

OMFDG

די די די זה חלום, נכון?! פאק אם אין כרטיס אשראי איך אני מזמינה? שלא ייגמרו כי אני מרביצהההההההה (מישהוווו?!) סופסוף משהו טוב בשבועות המחורבנים האלו עם כל המגנים והבגרויות, אני עדיין לא מאמינה, עדיין לא.... פאק פאק פאק!!! חכו אני בלחץ כאן...אם זה לא קריא לא אשמתי.... יווווווווווווווו לראות אתכן ואותם!!!! ישישישישישיש אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצתי לעשות טלפונים זו קרוב לוודאי ההודעה הכי מפגרת שכתבתי אי פעם. שמים זין :)

tool2

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאלמח כסךצמךץתצאעאעאעאעאעאעאעא

עעעעעעעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא. אני מתה.

liron138

New member
איזההההההה אושר אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט בהלם רק השניה ראיתי את זה וישר נכנסתי לפה...כולי בהתרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

orLeto

New member
יווווווווו!!!

אני בוכה מאושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))) אני לא מאמינה...החיים שלי באיייייים!!!! יוו אני צורחת כאילו ובוכה....וואי אין לי מילים....:))))))))))))))))))))) פשוט מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!

maya254

New member
חחחח גם אני לא הפסקתיי לצרוווווח!!1

איזה כייייף שהם באייייייייייייייייים יוווווואאו! שיתכונננננו! למה המופע בישראל הולך להיות המופע של החיים שלהם!!! ושלנו :)))) וואי וואייי וואייי אז... הספירה לאחור החלה! איזה כיייף יהיה לפתוח איתם את הקיץ!! (למרות שזה דיי בסוף של הקיץ חח) אבל התאריך מעולה!!!

למעלה