הם..הם...הם!!

Hieros Gamos

New member
הם..הם...הם!!../images/Emo58.gif

הם הפכו את האוס לסרסור! מה לעזאזל הם עשו לשיער של יו?! OMFG אני רוצה למות. והוא לובש ורוד ונראה כמו סרסור, רק חסר שהוא יהיה עם הפימפקיין אבל הוא לא יצטרך מקל בפרק הזה. איכס אני רוצה למות. כנסו לhughlaurie.net בתמונות של האוס יש תמונות פרומו ל3X01-meaning. זה כל כך נורא

neurotica

New member
קישור

|לינק|http://www.hughlaurie.net/housepix301/house301_062906_2336abrFs3.jpg|סלינק| וכן, הוא נראה די מזעזע. (biatch?)

Benjamin Turner

New member
מה זתומרת מזויף? ואלוהים, הפחדתן

אותי... זה לא עד כדי כך נורא, רק השיער קצת רטוב ומצ'וקמק. בתמונה שלו עם ג'ניפר הוא נראה סקסי כרגיל
ומה יש לכן מסרסורים?

Hieros Gamos

New member
זה לא רטוב ולא סקסי כרגיל../images/Emo58.gif

זה או צבוע רע לחום או פאה ממש ממש ממש גרועה. זה מגעיל. את ראית איך הוא לבוש?! איכס. יאייקס. בתמונה עם קמרון זה יותר טוב אבל זה עדיין בצבע הזה. מה קרה לצבע האפור והיפה?! איק. *הולכת להקיא* אני ממש מקווה שזה ישאר עליו למשך אותו זמן שהמקל לא יהיה איתו ולא יותר מזה.

Benjamin Turner

New member
הבלורית הזו באמצע היא פאה? ../images/Emo58.gif

האמת שאני ממש לא שמה לב לדברים כמו צבע שיער וכאלה... בתמונות ליד המזרקה עם הסקייטבורד הוא נראה אחלה לדעתי. ו...אז הוא לובש חולצה ורודה, לא נורא. חולצה זה דבר זמני, ורוד וכחול הולכים טוב ביחד

Hieros Gamos

New member
גם שם זה חום! o_O השיער של יו אפור

וטוב שכך, הבנאדם בן 47 וגם הדמות שלו בגיל הזה, הוא לא צבע עד עכשיו אין סיבה להתחיל. חולצה ורודה מעלה לי תמונות של הערסים בבצפר. זה עשה את זה גם בNTK אבל שם זה עוד היה הרבה יותר נסבל כי הוא נראה מצויין

Koki Girl1

New member
אני יודעת שהיא מהעונה ה3

פשוט השיער שלו היה ככה גם בעונה ה2 ובתמונה ששמת הוא מוזר אבל זה לא משהו בצבע או לאדעת

princess taly

New member
תירגעי אחותי

החולצה הורודה הזאת היא עוד מהעונה הראשונה, רק שהפעם היא קצת פתוחה יותר. לא נבכה על זה נכון? והשיער פשוט רטוב, כנראה מהקפיצה למים, אולי גם bad hair day איזה קטעים לראות את יו בתמונות עכשוויות. ממש קרוב אליי.

Hieros Gamos

New member
אאממ לא

קודם כל החולצה הזאת היא מניד טו נו שזה פרק 11 בעונה 2 ולא מעונה ראשונה, זה סתם הפריע לי, ושם היא לא הייתה ככה היא הייתה מגוהצת ופאקינג סגורה. פה הוא נראה, אני אתן לכם אפשרות לבחור כי מישהי נתנה לי עוד אפשרות, או כסרסור, או כ-איך היא אמרה את זה-wannabe playboy bachelor on a bad day אין דבר כזה bad hair day כשאתה נמצא על סט של תוכנית. אם זה היה bad hair day של יו אז מקסימום רואים את הקרחת ותאמינו לי שלראות את הקרחת זה הרבה יותר טוב מאיך שהשיער שלו נראה

princess taly

New member
סתם מצחיק שהאוס לובש ורוד

תיכף ילבישו אותו במחוכים של קמרון ובתחרה של קאדי נתרגם את מה שהיא אמרה: הוא נראה כמו פרח(כאילו, פרחה)
פרח שלי. (כאילו פרחים) וכאילו שאת יודעת איך נראה סרסור למען האמת הם שמנים ולא לובשים ורוד אלא במקרים נדירים אגב מצאתי פאנפיק האוס ווילסון חמוד מאד http://community.livejournal.com/housefic/325743.html

Hieros Gamos

New member
אה ואני מניחה שאת יודעת איך נראה

סרסור? o_O אממ לא ממש ואם כבר ערס ולא פרח. אין פרח ממין זכר, זה פשוט ערס...או אם את רוצה להיות מאוד ספציפית רוב הגבעת אבניקים, יבנאלים וכאלה

למעלה