הם..הם...הם!!

Hieros Gamos

New member
הממ כן../images/Emo3.gif לא אכפת לי מה זה מקרב

זה מקרב את הצבא, פסיכומטרי, כל דבר בערך אבל אני כל כך רוצה לראות את העונה הזאת! כיף? איך זה קורה? ותודה
אני אוהבת את הסיפור הזה
וכן ברור שהיו לו המון השפעות על האוס והוא בטוח נעשה יותר קיצוני ו...נו כמו שאמרת, אפשר לכתוב המון המון המון דפים על זה. א. אה, נכון, ברור
אנחנו שוב בקטע של "לא ראינו את זה אז זה לא נכון?"
ב.כן זה סביר להניח נכון... ג. מעצבנים. אני שונאת שיש טיים-גאפס בין הקליפהאנגרס למה שבא אחרי אבל אני מניחה שלא בדיוק יכלו להראות לנו את האוס בתרדמת מהקטמין כי זה פשוט לא היה מעניין
בשביל זה יש פיקים

Benjamin Turner

New member
כיף, כי זה כמו חידות כאלה (כלומר לא

כל סוגי השאלות, אבל חלק ניכר מהם), אך כמובן שכשנמצאים תחת לחץ להוציא ציון גבוה זה נהיה הרבה פחות כיף. עדיין לא ראיתי את detox, כך שבינתיים יש לי את הפריווילגיה לטעון שhe doesn't have a pain management problem, he has a pain problem. אני מסרבת לקבל את גישת ההתמכרות עד שלא יוכח לי באותות ובמופתים אחרת. את לא מתכוונת ברצינות לחזור לויכוח המטופש ההוא, נכון? זה כל כך מתחת לרמתך...
מממ, פרקים שלמים של האוס שוכב במיטה... קמרון עושה לו אמבטיית ספוג... וילסון מתגנב באישון לילה לחדרו, מספר לו שהוא מתגעגע ומנשק אותו... יכול להיות לא רע
אבל רגע, מה, לוקח חודשיים להתעורר מהתרדמת הזו? אגב, שאלת את אבא שלך?

Hieros Gamos

New member
כן אז אני די אהיה בלחץ, אולי כמה זמ

ן אחרי אני אוכל להסתכל על זה ולחייך...או לבכות שאני צריכה לעשות עוד פעם
תמשיכי להגיד את זה לעצמך, זה לא יהפוך את זה ליותר נכון
ההתמכרות הנפשית שלו באה בעקבות צורך אמיתי לתרופות, זה לא אומר שאין התמכרות נפשית
רמתי? יש לי רמה? באמת?! *מופתעת
* אני אוהבת ויכוחים מטומטמים כאלה. אני נוהגת לנהל כאלה בקביעות עם חברים שלי(כאלה שנמשכים שנים והולכים- כן הוא כן, לא הוא לא...are too! am not! are too וכו' וכו'. הם כיפיים
)
לא, זו תרדמת של שבוע אבל גם שבוע זה יותר מדי זמן לבזבז על לראות אותו שוכב במיטה
אלא אם כן ווילסון שם ואז אני מוכנה לסבול
שאלתי. הם שלחו את זה ברשום ואמא שלי הגאונה זרקה את הפתק
אני לא מבינה למה זה לא מגיע...

Benjamin Turner

New member
אני לא מאמינה! ../images/Emo2.gif

טוב, ניתן לזה עוד כמה ימים ואחר כך נראה מה עושים. תוכלי לשלוח לי במסר את הכתובת המדויקת שאליה שלחתם את החבילה? לא תצטרכי לבכות, I'm on to you... את מסוג האנשים שמוציאים 750 בנסיון ראשון
את טוענת שיש אלמנט נפשי של התמכרות? בססי טענתך. עד אז לחזור על מה שכבר כתבת קודם לא ממש ישכנע אותי

Hieros Gamos

New member
את זוכרת את הכתובת שכתבת לי

במסר? העתקתי אותה בדיוק, זו הכתובת ששלחתי לך, עד המספר דירה... אה, ברור...אם אני אוציא מעל 700 אני אהיה כל כך מאושרת. אוף עכשיו גם את בדיעה של החברים שלי ואת אפילו לא יודעת איך אני או התעודה שלי נראית
כן, יש אלמנט נפשי של התמכרות ואני אבהיר פה כמה דברים לגבי דיטוקס כי מקסי לא דייקה שם בהכל. בדיטוקס מלכתחילה יש טעות בהגדרה(וגם כתבתי על זה פה לפני די הרבה זמן)- קאדי באה אל האוס ואומרת לו שהוא מכור תוך כדי שימוש במילה addicted. עכשיו אני לא מבינה כל כך הרבה אבל בכל זאת קראתי קצת על הנושא כשעשיתי את הפרוייקט באנגלית וaddiction זה מצב בו X פיתח לא רק תלות פיזית בחומר הממכר אלא גם תלות נפשית. הטעות בפרק היא שקאדי אומרת משהו כזה (אני לא מצטטת אני לא זוכרת את זה בע"פ והמחשב שלי איטי מדי בשביל שאני אפתח את המדיה פלייר)- אתה לא מסוגל להיות שבוע בלי הכדורים. נכון, אם אתה פשוט יורד ממשככי כאבים אז יהיה לך לא נוח ויכאב לך אבל אם אתה עובר גמילה יהיו לך סחרחורות, בחילות, אינסומניה בלה בלה בלה....עכשיו, הבעיה היא שמה שקאדי מתארת הם תסמיני גמילה שלא קשורים לעניין של התמכרות נפשית, הם כולם תסמינים של גמילה מסמים והם יופיעו בין אם הבנאדם תלוי בסמים רק באופן פיזי או גם באופן נפשי והרי ברור שאחרי שימוש של כמה שנים בחומרים שמכילים אופיודים כמו ויקודין או כל חומר ממכר אחר (קפאין, ניקוטין...) הגוף של X (אם זה היה באנגלית זה היה one's body
אבל אי אפשר להגיד את זה בעברית) הופך לתלוי באספקה של החומר הממכר הזה. למרות הטעות הזאת, הכוונה שלהם בפרק היא להראות להאוס שהוא מכור לסמים ולא מבחינה פיזית כי גם לקאדי וגם לווילסון, שהציע את כל העניין בדיטוקס אבל ששש אל תגלי להאוס, בתור רופאים, ברור שהאוס תלוי פיזית בכדורים וברור להם שהוא צריך את הכדורים, מה שהם רצו לברר ולהראות לו הוא שהוא צריך וצורך את הויקודין להרבה מעבר להתמודדות עם הכאב, להראות לו שהוא בעצם מכור, כמו כל ג'אנקי שאת יכולה למצוא ברחוב והוא בעצם מודה בסוף הפרק. יש בסוף את הסצינה שווילסון נכנס למשרד שלו אחרי שנגמר השבוע ושואל אותו אם הוא למד משהו מכל זה והוא אומר שכן I learned i'm an addict. עכשיו, אם הוא היה אומר yes, i'm addicted זה היה יכול להתפרש אחרת אבל כשהוא אומר את זה כמו שהוא אמר את זה i'm an addict זה כאילו שגם הוא בעצמו בעצם הבין ש, כן, הוא מכור בדיוק כמו בנאדם שמזריק הרואין, ההבדל הוא שלו יש סיבה ושלמרות שכן יש לו התמכרות נפשית, הוא עדיין באופן מסויים מצליח לשמור על שליטה. וואו חפרתי. אממ יכול להיות שהעובדות פה לא נכונות (לגבי הסמים) שוב, אני מדברת רק לפי מה שקראתי כשעשיתי את הפרוייקט ועשיתי אותו בשעות הלילה המאוחרות (מאוד) לפני 5 חודשים

Benjamin Turner

New member
אוקיי, נורא קשה לי להגיב ברצינות

מבלי לראות את הפרק, אבל בכל זאת: אם ההגדרה הראשונית של קאדי היתה addiction ויוחסה לתלות פיזית, נראה לי די בטוח להניח שהמילה הזו על כל נגזרותיה מקושרת לתלות פיזית בפרק, ולא לתלות פסיכולוגית. כמו שכבר כתבתי, אני די בטוחה שיש לו תלות פיזית כי זו תגובה בלתי תלויה בהאוס, של הגוף שלו, לצריכת סם. היות והאוס משתמש באותו שורש, אני לא רואה סיבה לחשוב שזו עדות לכך שהוא מסכים שהוא מכור לויקודין מעבר לתלות הפיזית. ממה שקראתי על הפרק, מה שעלה בו מסתובב גם הוא סביב הפיזי ולא סביב הנפשי (אם כי זה צפוי, החלק הנפשי לרוב נכנס לפעולה רק אחרי ש"בועטים" את התלות הפיזית). an addict is someone who's addicted, לא? אני לא בטוחה שהבנתי את דקות ההבחנה בין השניים. ולגבי הפסיכומטרי, mark my words, את תהיי מאלה שאני לא מובכת לענות להם כששואלים אותי כמה קיבלתי
, ואמנם לא ראיתי אותה, אך אני מהמרת שאם יש בה ציון שספרת העשרות שלו אינה 9 או 0, זה רק חנ"ג

Hieros Gamos

New member
שוב, לפי דעתי ולפי מה שקאדי אומרת

שם בהתחלה, יש בעיה באיך שהם מגדירים את זה (מה שציינתי) אבל הם לא מתכוונים לתלות פיזית בלבד אלא בעיקר לתלות הפסיכולוגית אחרת אין טעם לומר "אם אתה רק יורד ממשכחי כאבים אז כן, יכאב לך, לא יהיה לך נוח" ולעשות את ההבדלה בין זה לבין הwithdrawl כי שוב, קאדי היא רופאה, ווילסון הוא רופא, שניהם יודעים שאחרי צריכה ממושכת של חומרים כאלה תלות פיזית בטוח מפתחת והם יודעים שהאוס יודע את זה, עצם העובדה שהוא מודה שהויקודין הוא משהו שהוא חייב כדי לתפקד מראה שהוא יודע את זה ושהם יודעים שהוא יודע את זה(they don't know that we know they know we know!!) אז אני לא רואה שום סיבה שהם יגרמו לו לרדת מהכדורים לשבוע כדי להוכיח לו את זה. מה הטעם בלהוכיח את זה למישהו שיודע? זה כמו להגיד לאנשים בארה"ב שלא תומכים בבוש- כן, בוש גרוע הוא יוצא לחופשה ולא מבין מהחיים שלו. הם יהנהנו ויגידו היר היר, אתה צודק אבל מה יהיה הטעם בזה אם הם כבר ידעו את זה וחשבו ככה מלכתחילה? עוד דבר הוא כמות הכדורים שהם מזכירים שם. קאדי לא מודאגת מהכבד שלו, כשהיא מעירה לו על העובדה שהוא הכפיל את כמות הויקודין שהוא צורך מאז שהיא שכרה אותו היא גם לא עושה את זה כי היא מודאגת מזה שכואב לו יותר, שם, וגם בסקין דיפ האמת, היא לא חושבת שכואב לו יותר והיא גם לא חושבת שהכמות שהוא צורך היא בגלל שהוא פיתח חסינות לסם והאוס יודע שזה לא מה שהיא חושבת אחרת הוא לא היה מרגיש צורך להתגונן ולהגיד moderation is the key. unless there's pain . קאדי מודאגת כי מבחינתה הוא לוקח מינון גבוה יותר כי הוא רוצה להיות בהאיי וכי הוא פיתח תלות של מעבר לזו של הכאב ברגל אחרת אני חושבת שכל הפרק הזה הוא פשוט חסר משמעות. אממ לדעתי יש הבדלה בין שניהם, אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה אבל להגיד i'm addicted זה להגיד כן, אני תלוי בתרופות האלה כי זה נותן לי אפשרות לתפקד ואיך שהאוס אמר את זה ה-i'm an addict היה שונה איכשהו אני לא כל כך יודעת איך להסביר את זה לי זה פשוט מצלצל שונה מבחינת המשמעות של זה. עכשיו בהמשך של הסצינה הזאת, אחרי שהוא אומר לווילסון I'm an addict ונכנס למשרד שלו ווילסון נכנס ומתחיל להגיד- טוב, ההכרה בבעיה היא הצעד הראשון בלה בלה בלה אבל האוס חותך אותו באמצע ואומר שמבחינתו הוא לא רואה את זה כבעיה כי הוא עדיין מסוגל לתפקד. עכשיו, אני אחזור על זה שוב, אני לא מבינה איך ולמה ווילסון מסוגל לראות התמכרות פיזית בלבד לסם כבעיה. כבר סיכמנו שהוא רופא ומודע ששימוש ממושך בחומרים ממכרים יביא לתלות פיזית והוא יודע שמבחינה פיזית להאוס יש צורך בכדורים או בכל סוג שהוא של פיין מנג'מנט ואם זה מה שעובד מבחינתו ואין פה עניין של התמכרות שהיא מעבר לצורך הפיזי, אין סיבה שווילסון יראה את זה כבעיה ואין סיבה שהאוס ירגיש צורך להסביר למה הוא לא רואה את זה כבעיה. אני מתחילה לבלבל את עצמי, אני מקווה שמה שכתבתי מסביר את הכוונות שלי באיזשהו אופן ולא מבלבל עוד יותר
אממ טוב אם היינו מתערבות על זה הייתי מקבלת כסף אז חבל שלא עשינו את זה אבל לא משנה כן?
ולגבי הפסיכומטרי, נראה לי שאת תהיי מאוד נבוכה לספר לי מה הציון שלך אבל מה אני יודעת, מעולם לא האמנתי בעצמי

Benjamin Turner

New member
לשמחתי, התקבלתי ללימודים לפני

שדרישות הקבלה הפכו לפסיכומטרי 780 וממוצע בגרויות 120, כך שאני בספק, אבל נדבר שוב באמצע נובמבר
אני חושבת שהבנתי למה התכוונת. אני מקווה לראות את detox בקרוב ואז אוכל להגיב בצורה יותר מושכלת. לגבי הבעייתיות בתלות פיזית בויקודין, אינטואיטיבית נראה לי שזה בעייתי מלא מעט אספקטים (בעיות בריאות, הגדלת מינונים, חוסר יכולת לאתר התפתחות של תלות פסיכולוגית), אבל אני לא מבינה בזה. מנסה לבדוק עם מקורות אחרים. אה, ואני לא חושבת שהכאב מתגבר, אבל כן שהויקודין משפיע פחות ופחות, כמו שטבעי שיקרה.
ולגבי קאדי, היא אמנם לא רעה בקריאת אנשים, אבל את באמת רוצה לסמוך על אבחנה שלה לגבי מצבו של האוס? אני מהמרת על האוס any day of the week
אני חושבת שאם האוס היה באמת מכור הוא א. לא היה מציע לקבל מנה פחותה של מורפיום בskin deep וב. לא היה מפחית לעצמו את המורפיום בno reason. אני גם חושבת שאם האוס היה מאבחן אצל עצמו התמכרות נפשית הוא היה זורק מיד את החומר הממכר בשניה, פשוט כדי להוכיח ששום דבר בעולם הזה לא "יכול עליו" (ועמך הסליחה על הניסוח הקלוקל). אגב, את זוכרת את מה שבריאן סינגר אמר ליוּ כשהוא התחיל לבנות לעצמו את האוס, נכון? אז נכון שהאיש כנראה מסנגר על עצמו בעקיפין, אבל בכל זאת... אה, וראיתי עכשיו עוד פרק של grey's anatomy (נזכרתי שיש היום אחרי שנתקלתי ברפרנס לgray's anatomy בthe gun seller
). מה ההבדל בין הסדרה הזו לבין ER, בעצם? ולאילו שני פרקים מעולים התייחסת בזמנו-לאלה שישודרו בשבועיים הקרובים?

Hieros Gamos

New member
הדרישות הם לא 780 חברה שלי הסתכלה

על זה חח אבל זה משהו בסביבות
אמצע נובמבר נראה לי רחוק... אממ the end of the world as you know it והפרק שבא או לפני או אחרי אני לא בטוחה
אלה שהם עושים להם עכשיו פירסומות ביסטארז. פרקי הסופרבול
זה הפרקים היחידים שממש נהניתי מהם אבל זה לא קשור לעניין הרפואי. ויש הבדל כי אי.אר. היא הרבה יותר סידרת רפואה מהאנטומיה. האנטומיה זו פשוט סידרה על אנשים שבמקרה מתרחשת בבי"ח, כל קשר בינם לבין ביה"ח הוא מקרי לחלוטין, אני אתן את ההשוואה הנפוצה שלי, זה כמו להגיד שחברים היא סידרה על בית קפה, הם פשוט שם
ובER יש הרבה יותר רפואה והם גם מדוייקים בקשר לזה
^^' וברור שהויקודין משפיע פחות אבל אני לא חושבת שזו דווקא הייתה הסיבה שלה שם לדאגה, בכל מקרה תראי את דיטוקס ונחזור לזה.
את יודעת שאני בעיקרון עם האוס אבל אני לא בטוחה שהוא מסוגל להיות אובייקטיבי לגבי זה. מתי הוא הציע לקבל מנה פחותה של מורפיום בסקין דיפ? למה אני לא זוכרת את זה?
ובno reason (אני אוהבת להגיד no reason ואז meaning...אני יכולה להגיד אותם אחד אחרי השני לנצח. עוד סטייה
) הוא הוריד את המורפיום כי הוא לא האמין שהוא באמת בלי הכאב ואחרי זה לקחו לו את המורפיום כי הוא לא היה צריך אותו, מה שמוזר הוא שלא היו לו תסמיני גמילה וכאלה אבל הוא גם הלך נורמלי...הזיות וכאלה. אני לא בטוחה שהוא היה מאבחן אצלו את ההתמכרות הפסיכולוגית כי שוב, אני לא בטוחה שהוא מסוגל להיות אובייקטיבי בנושא הזה. אני אחזור שוב רגע לדיטוקס כי הוא פשוט מדבר בדיוק על זה- כשווילסון מתחיל לנסות ולדחוק בו אחרי שהוא אומר שהויקודין הוא לא בעיה מבחינתו הוא מתחיל להגיד לו דברים כמו- "you alienate people" והאוס עונה "i've been alienating people since I was three", אין לך מערכות יחסים, אני לא רוצה מערכות יחסים ואז כשהוא אומר לו don't you think you've changed in the past few years האוס עונה לו בכעס of course i've changed (רק אותי מטריד העניין שאני זוכרת את כל זה בע"פ?) ו-ווילסון ממשיך and everything is the leg, non of it is the pills? והוא אומר they let me do my job and they take away my pain. אני חושבת שגם אם הוא כן מודע פה לעניין של ההתמכרות הנפשית ומאחר ואני טוענת שכל דיטוקס היה על מנת להוכיח לו את זה אני אגיד שהוא כן מודע לזה, עצם העובדה שהוא כן הצליח להחזיק את עצמו במשך השבוע (שבוע עבודה אבל בקטנה) הזה ולא להיכנע לדחף שלו לקחת את הויקודין למרות הכאב ולמרות הכל היה מבחינתו הshove it in their face שלו הוכחה שהוא מסוגל אבל המשפט הזה בסוף, הthey let me do my job and they take away my pain הוא, למרות שהוא בעצם מכניס פה בעיקרון את התלות הפיזית, מעין משפט כניעה שכזה שאומר- כן, אני מודע לזה אבל ככה זה לטוב ולרע, אני לא יודעת, ככה לפחות זה נשמע לי (התאוריות האלה מתפתחות במקום, זה מדהים
)... אניוויי, רציתי להגיד עו משהו, אה כן- אני חושבת שאם מסתכלים על זה מקרוב אפשר לראות מעין הדרגה שבעזרתה הם מכינים אותנו לקראת who's your daddy שהוא מתחיל עם מורפיום, לא משנה אם בגלל הכאב, העיקרון הוא שהוא נכנע לזה, ולקראת no reason שבו הוא מחפש בעצם את המוצא מהמקום שהוא נכנס אליו וultimately (כל מה שאני כותבת באנגלית שזה לא שמות של פרקים או ציטוטים זה כי אני עייפה מדי בשביל לחשוב אם יש מילה כזו בעיברית או לא) אל המקום שהוא הולך להיכנס אליו בעונה הבאה. יש המון נקודות בדיטוקס ובסקין דיפ שהם נקודות מאוד דומות. בשניהם יש קייס דומיננטי ומפתיע שהאוס צריך לנסות ולפתור אותו תוך כדי התמודדות עם כאב. אני חושבת שההבדל הגדול הוא שאפשר לראות את הנסיגה שקיימת בין דיטוקס לבין סקין דיפ- בדיטוקס הוא מצליח לעמוד בהתערבות, מצליח להיות שבוע בלי התרופות, מה שמראה על הכוח רצון שלו ועל העובדה שהוא מצליח להאבק כנגד התרופות והדחף והצורך שלו (לא משנה כרגע אם נפשי או פיזי) אליהם ומצד שני גם נותן לו אפשרות להכיר בהתמכרות כמה שהיא ולהפסיק להתכחש. בסקין דיפ לעומת זאת הוא מתחיל בכניעה לסמים, לכאב. עצם העובדה שהפלסיבו עבד לאו דווקא מעידה על כך שהכאב היה פסיכולוגי לחלוטין כי (מישהי מכן אמרה את זה נכון?) אם הוא כל כך רוצה ובטוח שזה יעבוד, באיזשהו מקום גם אם הכאב קיים, הוא יחלש מעט בעיקר כשהוא מועסק (זה כמו שאומרים שאם ממש חם לכם תחשבו על מקום ממש קר, זה יכול לעזור לפעמים<ניסיתי ^^'> אבל זה לא מבטל את העובדה שהטמפרטורה איפה שאתה היא עדיין 40 מעלות <היה לי דימוי אחר אבל החלטתי לותר עליו
>) אבל עצם הבקשה למורפיום מראה על הנסיגה מדיטוקס כי אני מניחה שבדיטוקס, עם הכאב מהגמילה והכאב ברגל כשהוא לא לקח משככי כאבים היה גדול כמו בסקין דיפ, ההבדל הוא ששם האוס היה מוכן להיכנע לזה וזה כמובן נכנס לתהום עמוקה יותר כשהוא תכלס מזריק לעצמו מורפיום אחרי זה.... עכשיו באמת חפרתי

Benjamin Turner

New member
אני לא מאמינה!!! כתבתי מגילה,

והטיוב המטופש שוב זרק אותי ובדרך גם סגר לי את כל שאר החלונות!!! ארגגגגגגגגגגג
טוב, ננסה לשחזר: ראשית, זה לרוב לא ציון פסיכומטרי ספציפי, אלא סכם, שבמקרה של רפואה מושפע גם מהבגרויות ועוד יותר ממבחני מו"ר ושנית, האם יגיע אי פעם היום שבו לא תקחי את כל מה שאני כותבת באופן כל כך מילולי?
בכל אופן, אין מצב שהייתי מתקבלת היום עם הסכם שלי. לא היו אפילו מזמנים אותי למו"ר. יש לא מעט אנשים שטוענים שגם האוס אינה סדרה רפואית (על אף שזמן המסך שמקבלת הרפואה מוכיח אחרת
), אז מה? זה לא הענין, האנטומיה פשוט... משעממת ואיטית. אבל אנסה את הפרק הכפול הבא עלינו (לטובה?). אגב, אם כבר (לא) מדברים על דברים שמזכירים לי את האוס: ד"ר קוקס מסקראבס, במיוחד בפרק ששודר היום, אלא שהוא נראה יותר כמו פארודיה על האוס, והוא לא דמות ראשית. בskin deep, כשהאוס חוזר אל קאדי למנה שניה, היא שואלת אותו אם הוא רוצה אותה כמות, והוא עונה לה משהו בסגנון if it makes you feel better, I might be able to do with a few less ccs of morphine. בno reason (מה הקטע עם הmeaning?)
הוא מפחית את מינון המורפיום כי the stomach's killing me, my neck is throbbing... my leg feels better. הוא יודע מיד שהכאב פחת-על פי המשך השיחה עם קאדי. האמת שזה גרם לי להרהר כי... מה, הכאבים האחרים לא מפריעים לו? זה כאילו רק הכאב של הרגל משמעותי. אבל זה מחזק את הטענות שלכן ולכן לא אחקור את זה כרגע יותר מדי לעומק
לא היו לו תסמיני גמילה כי זו הזיה, ועבורו הפגיעה המנטלית גרועה בהרבה מכל תסמין גמילה שהוא. לגבי השאר, אני כבר רואה שהטייק שלי יהיה שונה משלך (ובאופן ביזארי ובלתי מובן, הסצינה שציטטת נורא מוכרת לי, ולא כי קראתי אותה בהודעות אחרות שלך-יכול להיות שנתקלתי בה מתישהו כשזפזפתי, הרבה לפני שהתחלתי לראות האוס?) אבל נחכה כדברינו לכשאראה אותה ואת הפרק. DNR מועלה כעת לטיוב, כך שההמתנה לא צפויה להיות ארוכה מאוד. מה שכן, אם האוס ממשיך להתפרק בפרקים הבאים, אז אני באמת סתם מקשקשת ומפדחת את עצמי כרגיל. כל מה שכתבתי מסתמך כמובן רק על מה שראיתי, ובינתיים אפילו לא קראתי סינופסיס של הפרקים הללו. עצם העובדה שהפלצבו עבד לא מעידה על כך שהכאב פסיכולוגי כלל. שוב, אפקט הפלצבו עובד גם על מחלות ממשיות ומוכחות לחלוטין. אה, ותחפרי away, אני דווקא מאלה שנהנים מזה

Hieros Gamos

New member
אז לא רק המחשב שלי זורק אותי משם?

הממ. טוב אבל שלי פשוט סוגר את עצמו בלי קשר לכלום
כן אני יודעת שזה לא רק הפסיכומטרי עצמו וטוב אני אפסיק לקחת אותך ליטרלי (אוף איזה סצינת האוס/קמרון זו
) אי אפשר באמת להגיד שהאוס היא לא סידרה רפואית כי גם אם יש התמקדות מסויימת בדמויות אין פרק שלא מתמקד בכמות כמעט שווה ולפעמים אפילו יותר במחלה כלשהי. זה פחות רפואי מאי.אר. נגיד מבחינת זה שאנחנו פחות רואים את הטיפול בחולה (סצינות טראומה וכאלה שER מומחים בהם) אבל זו הרבה יותר סידרה רפואית מהאנטומיה...ושמעי, אני אהבתי את שני הפרקים האלה אבל לכי תדעי מה תהיה דעתך, אני גם לא אומרת שאם תאהבי אותם את צריכה להמשיך לראות את שאר הסידרה כי אחרי שני הפרקים האלה חוזרים לאותו מסלול בעיקרון. וכן בקוקס יש משהו אבל הוא...לא *shakes head* אוקיי נכון, לא זכרתי את הסצינה הזאת משום מה... זה הסדר של הפרקים. No Reason ואז Meaning וזה הולך כל כך טוב ביחד.
(ליתר ביטחון, אני לא שולטת בעצמי מבחינת ספוילרים) אני יודעת שזו הסיבה, בסאבקונצ'ס שלו הכל טוב ויפה ונהדר והוא הולך כרגיל ומצליח להשתחרר מאזיקים וללכת לאכול טאקוז
יכול מאוד להיות. אני לא יודעת כל כך להגיד לך איך אני תפסתי את הכל כשראיתי האוס ואת הפרק הזה בפרט בפעם הראשונה, זו פשוט ההרגשה והתובנה שהתגבשו לי עליו אחרי שהמשכתי לראות את זה. אחד הדברים היפים בסידרה, וגם דייויד שור אמר את זה בראיון שנתתי לך לינק אליו הוא שהיא נותנת המון נקודות מחשבה על כל כך הרבה תחומים שונים. אני לא יודעת אם אחת הכוונות שלו הייתה לעורר דיון על אם האוס מכור פסיכולוגית או רק פיזית (ואני בטוחה שהכוונה לא הייתה לגרום לאנשים לעשות פלור פליין של PPTH
) אבל עצם העובדה שהסידרה כן מביאה לזה היא דבר מאוד חיובי לטעמי. (יכול מאוד להיות, או שראית את זה באיזה סירטון ביוטיוב או משהו? לוידעת). DNR הוא פרק מצויין שלטעמי מחזק נקודות מסויימות על האוס אם הן לא היו ברור לאנשים עד אז.. את לא מקשקשת ולא מפדחת את עצמך וכל מה שקורה זה רק בWho's your daddy (בפוראבר לא באמת קורה משהו
אני שונאת אותו ואופוריה לא כל כך מתעסקת בכל נושא הכאב של האוס...הרבה יותר נפשי שם כל מה שעוסק בו והשאר זה על פורמן) ובwho's your daddy אני כן מאמינה שכואב לו יותר אבל הוא פשוט נכנס לתוך התיאוריה שנתתי שם בקשר לנפילה שלו וזה גם נותן עוד סיבה טובה לבקשה שלו בno reason...

Benjamin Turner

New member
DNR הוא פרק קשה. מאוד קשה. הוא

חושף המון פגיעות מצד האוס בבת אחת ומבלי שהוא יתנגד לזה או ינפנף את זה בסרקזם האופייני לו. פרק מאוד לא טיפוסי למה שראיתי עד כה. אהההההה... meaning זה השם של 3X01... לא התחלתי עדיין לחשוב על העונה השלישית במושגים של שמות פרקים
אגב, כשראיתי את no reason שוב אתמול, הבנתי אותו ואת כל הדיאלוג של האוס עם "מוריארטי" אחרת לגמרי. זה לא קשור לדעתי לויקודין בכלל, זה קשור לעובדה שבהאוס יש חלק שרוצה לחיות כמו בנאדם נורמלי, וחלק חזק יותר ומטורף שנשבה באומללות של הרגל ואובדן סטייסי ומדכא את החלק הנורמלי כמו גם כל סיכוי לאושר בקפדנות של כומר מתודיסטי. האוס אומר I'm sorry אחרי שמוריארטי מבכה את ההקרבה העצמית של האוס ואת החיים שלו כמת-חי. מוריארטי בכלל לא מדבר על אשתו-זה האוס שעובר אליה מתאבדת וכאילו משחק באופציה הזו (ורק עכשיו שמתי לב שאשתו של מוריארטי היא אשתו-כביכול של הלשון. לא חשבתי עדיין על משמעויות). זה כאילו שהחלק הדומיננטי בהאוס כמו שאנחנו מכירים אותו מתנצל בפני החלק הנורמלי ואוהב החיים שבו על שלא אפשר לו לחיות, וכעת... הוא מוכן לאפשר לו (hence the ketamine). הוא באמת זורק גם אותך? חשבתי שהמחשב שלי הוא הבעייתי.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

מעולם לא אמרתי שno reason וכל מה שקשור בו הוא דווקא בגלל הויקודין, אמרתי שהפרקים האחרים קשורים אבל אפשר לקשר אותו גם לויקודין- (ואני מצטערת שאני עושה את זה אבל)בשיחה האחרונה בדיטוקס בין האוס לווילסון הוא לא מכחיש את העובדה שהויקודין שינה אותו וסגר אותו, זה לא רק בגלל הפגיעה שהוא חש מסטייסי, זה לא רק אובדן השימוש ברגל שגרם לו להפוך למי שהוא נעשה אלא גם הכדורים עצמם וזו גם יכולה להיות סיבה לכך שהוא רוצה את הטיפול, זה יכול ליצור לו מצב שאין בו כאב כלומר אין בו את ההרגשה הזאת של השוני (כמו שהוא אומר בפיילוט כשהוא הולך עם ווילסון, מטופלים לא רוצים רופא חולה, הוא לא אוהב שאנשים מסתכלים עליו ככה, לא רוצה את הרחמים שלהם) וזה לוקח גם את הויקודין שהוא עוד משהו שהוא הסתתר מאחוריו, בעזרתו.... הממ, על מה הגבתי?

Benjamin Turner

New member
זה לא קשור לדעתי לויקודין

האוס לא מסתתר מאחורי הויקודין, ואם הוא רוצה הוא יכול להימנע מלקחת ויקודין בפני מטופל. הוא התייחס בפיילוט למקל, לא לויקודין. ולא את אמרת, נדמה לי שזו היתה מקס שאמרה שכל סוף העונה השניה מוביל לענין ההתמכרות ושno reason סובב סביבה. אני לא יכולה כידוע להתייחס כרגע לdetox, ולשאלתך, אני לא ממש בטוחה

Hieros Gamos

New member
הממ לטעמי הויקודין הוא כן דרך לברוח

באיזשהו אופן, אולי אפילו סתם לצאת בעזרתו ממצבים מביכים וכאלה אבל שוב, זה דברים שנורא פתוחים לאינטרפטציה (ככה כותבים את זה? מאוחר לי מדי, קמתי ב6:30
) אני יודעת שאת לא יכולה ואממ, טוב חשבתי שלפחות אחת מאיתנו תדע

shanistern

New member
../images/Emo26.gifגל- לא קשה להוציא 700 ../images/Emo26.gif

בפסיכומטרי. מניסיון. ועל אף שלא ראיתי את התעודה שלך, אני יכולה לומר בוודאות קרובה לוודאי שאת תוציאי יותר מ-700. כי פסיכומטרי לא קשור להישגים שלך בלימודים אלא על חדות השכל והיכולות שלך. ולפי הדיונים, הנימוקים והכתיבה שלך, אפשר לומר בהחלט שאת (ובנג'מין טרנר ומקסי) תוציאו יותר מ-700. רק צריך לזכור לנשום כי זה כל כך מלחיץ בהצלחה

Hieros Gamos

New member
לא אמרתי שזה קשה, פשוט

פקפקתי בסיכוי שלי לעשות את זה
ותודה לך

למעלה