הדרישות הם לא 780 חברה שלי הסתכלה
על זה חח אבל זה משהו בסביבות
אמצע נובמבר נראה לי רחוק... אממ the end of the world as you know it והפרק שבא או לפני או אחרי אני לא בטוחה
אלה שהם עושים להם עכשיו פירסומות ביסטארז. פרקי הסופרבול
זה הפרקים היחידים שממש נהניתי מהם אבל זה לא קשור לעניין הרפואי. ויש הבדל כי אי.אר. היא הרבה יותר סידרת רפואה מהאנטומיה. האנטומיה זו פשוט סידרה על אנשים שבמקרה מתרחשת בבי"ח, כל קשר בינם לבין ביה"ח הוא מקרי לחלוטין, אני אתן את ההשוואה הנפוצה שלי, זה כמו להגיד שחברים היא סידרה על בית קפה, הם פשוט שם
ובER יש הרבה יותר רפואה והם גם מדוייקים בקשר לזה
^^' וברור שהויקודין משפיע פחות אבל אני לא חושבת שזו דווקא הייתה הסיבה שלה שם לדאגה, בכל מקרה תראי את דיטוקס ונחזור לזה.
את יודעת שאני בעיקרון עם האוס אבל אני לא בטוחה שהוא מסוגל להיות אובייקטיבי לגבי זה. מתי הוא הציע לקבל מנה פחותה של מורפיום בסקין דיפ? למה אני לא זוכרת את זה?
ובno reason (אני אוהבת להגיד no reason ואז meaning...אני יכולה להגיד אותם אחד אחרי השני לנצח. עוד סטייה
) הוא הוריד את המורפיום כי הוא לא האמין שהוא באמת בלי הכאב ואחרי זה לקחו לו את המורפיום כי הוא לא היה צריך אותו, מה שמוזר הוא שלא היו לו תסמיני גמילה וכאלה אבל הוא גם הלך נורמלי...הזיות וכאלה. אני לא בטוחה שהוא היה מאבחן אצלו את ההתמכרות הפסיכולוגית כי שוב, אני לא בטוחה שהוא מסוגל להיות אובייקטיבי בנושא הזה. אני אחזור שוב רגע לדיטוקס כי הוא פשוט מדבר בדיוק על זה- כשווילסון מתחיל לנסות ולדחוק בו אחרי שהוא אומר שהויקודין הוא לא בעיה מבחינתו הוא מתחיל להגיד לו דברים כמו- "you alienate people" והאוס עונה "i've been alienating people since I was three", אין לך מערכות יחסים, אני לא רוצה מערכות יחסים ואז כשהוא אומר לו don't you think you've changed in the past few years האוס עונה לו בכעס of course i've changed (רק אותי מטריד העניין שאני זוכרת את כל זה בע"פ?) ו-ווילסון ממשיך and everything is the leg, non of it is the pills? והוא אומר they let me do my job and they take away my pain. אני חושבת שגם אם הוא כן מודע פה לעניין של ההתמכרות הנפשית ומאחר ואני טוענת שכל דיטוקס היה על מנת להוכיח לו את זה אני אגיד שהוא כן מודע לזה, עצם העובדה שהוא כן הצליח להחזיק את עצמו במשך השבוע (שבוע עבודה אבל בקטנה) הזה ולא להיכנע לדחף שלו לקחת את הויקודין למרות הכאב ולמרות הכל היה מבחינתו הshove it in their face שלו הוכחה שהוא מסוגל אבל המשפט הזה בסוף, הthey let me do my job and they take away my pain הוא, למרות שהוא בעצם מכניס פה בעיקרון את התלות הפיזית, מעין משפט כניעה שכזה שאומר- כן, אני מודע לזה אבל ככה זה לטוב ולרע, אני לא יודעת, ככה לפחות זה נשמע לי (התאוריות האלה מתפתחות במקום, זה מדהים
)... אניוויי, רציתי להגיד עו משהו, אה כן- אני חושבת שאם מסתכלים על זה מקרוב אפשר לראות מעין הדרגה שבעזרתה הם מכינים אותנו לקראת who's your daddy שהוא מתחיל עם מורפיום, לא משנה אם בגלל הכאב, העיקרון הוא שהוא נכנע לזה, ולקראת no reason שבו הוא מחפש בעצם את המוצא מהמקום שהוא נכנס אליו וultimately (כל מה שאני כותבת באנגלית שזה לא שמות של פרקים או ציטוטים זה כי אני עייפה מדי בשביל לחשוב אם יש מילה כזו בעיברית או לא) אל המקום שהוא הולך להיכנס אליו בעונה הבאה. יש המון נקודות בדיטוקס ובסקין דיפ שהם נקודות מאוד דומות. בשניהם יש קייס דומיננטי ומפתיע שהאוס צריך לנסות ולפתור אותו תוך כדי התמודדות עם כאב. אני חושבת שההבדל הגדול הוא שאפשר לראות את הנסיגה שקיימת בין דיטוקס לבין סקין דיפ- בדיטוקס הוא מצליח לעמוד בהתערבות, מצליח להיות שבוע בלי התרופות, מה שמראה על הכוח רצון שלו ועל העובדה שהוא מצליח להאבק כנגד התרופות והדחף והצורך שלו (לא משנה כרגע אם נפשי או פיזי) אליהם ומצד שני גם נותן לו אפשרות להכיר בהתמכרות כמה שהיא ולהפסיק להתכחש. בסקין דיפ לעומת זאת הוא מתחיל בכניעה לסמים, לכאב. עצם העובדה שהפלסיבו עבד לאו דווקא מעידה על כך שהכאב היה פסיכולוגי לחלוטין כי (מישהי מכן אמרה את זה נכון?) אם הוא כל כך רוצה ובטוח שזה יעבוד, באיזשהו מקום גם אם הכאב קיים, הוא יחלש מעט בעיקר כשהוא מועסק (זה כמו שאומרים שאם ממש חם לכם תחשבו על מקום ממש קר, זה יכול לעזור לפעמים<ניסיתי ^^'> אבל זה לא מבטל את העובדה שהטמפרטורה איפה שאתה היא עדיין 40 מעלות <היה לי דימוי אחר אבל החלטתי לותר עליו
>) אבל עצם הבקשה למורפיום מראה על הנסיגה מדיטוקס כי אני מניחה שבדיטוקס, עם הכאב מהגמילה והכאב ברגל כשהוא לא לקח משככי כאבים היה גדול כמו בסקין דיפ, ההבדל הוא ששם האוס היה מוכן להיכנע לזה וזה כמובן נכנס לתהום עמוקה יותר כשהוא תכלס מזריק לעצמו מורפיום אחרי זה.... עכשיו באמת חפרתי