הם..הם...הם!!

princess taly

New member
מכירה אישית.

ואין כזה דבר bad hair day על סט של סדרה? תעיפי מבט בקמרון יקירתנו. היא צריכה ללמוד מהחבר שלה כמה טיפים על שיער בריא גם אחרי מיליון ושלוש צביעות. בכל אופן אני מסכימה איתך שאם גם יו צובע את השיער שלו (אהה זאת מגיפה !) צריך לשלוח אליו מכתבי נאצה אנונימיים ולהפציר בו תוך הבטחת טובות הנאה להחזיר את הפסים הכסופים הסקסיים.

Hieros Gamos

New member
מה שיש לג'ניפר על הראש זה לא

bad hair day על סט של הסידרה, זה bad hairdo של השחקנית...

Hieros Gamos

New member
eek ../images/Emo58.gifז אני לא יודעת אם אני

מאושרת או רוצה לדפוק את הראש בקיר (מאושרת מעצם נוכחות הספוילר, לדפוק את הראש בקיר מ...הספוילר עצמו) "Fox Fall Preview had an extended preivew clip of House. He has run to the office (8 miles)=="because he can". Cuddy warns him that the Ketamine can wear off. House responds that it's been two months "It's not going to wear off." "The team are discussing House's major change of demeanor 'It means he's getting better...or he's getting worse.' "He's arguing with Cuddy at her front door, pleading with her that he can heal the patient. "Cuddy saying the House was right; Wilson claiming that he was just lucky and the next time he could kill somebody. "VO talks about House being more dangerous and possibly more gifted; awesome shot of House standing (in wonderment is the only way I can describe it) in the fountain, soaking wet, gazing up at the sky...." "Plaindog" added to the information on the clip from the Special: "Fox Fall Preview had an extended preview clip of House. There was also a shot of House performing some kind of medical experiment/procedure on someone and demanding that they increase the ... electricity? Ampage? "Anyway, Foreman was disagreeing, saying they were already at the limit." חודשיים?! והוא רץ?! כאילו, אתם צוחקים עלי?! בלי שריר ברגל, בלי פיזיותרפיה של כמה חודשים כי אלוהים יודע שהוא לא עשה פיזיותרפיה בשנים שלאחר האינפרקשן. give me a break o_O אם זה לא עובר יחד עם השיער אני כל כך מתה

Benjamin Turner

New member
אבל את הרי כבר יודעת ../images/Emo58.gif

שהמקל חוזר. מממ, לראות את יו רץ דווקא יכול להיות מדליק
חוץ מזה, ידוע לכל שהסדרה הזו לא מדויקת מבחינה רפואית. דווקא היעדר השריר שלו הוא מה שמפריע לך?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

לא אכפת לי זה עדיין מעצבן. יו רץ ב2X22
אבל כן זאת תהיה סצינה נחמדה, חוץ מזה שהיא תגרום לי לרסק את הראש על הקיר... כן
אני לא באמת מבינה בכל מה שקורה שם מבחינה רפואית בPOTW ולכן היעדר הדיוק הרפואי לא באמת מזיז לי, מה גם שלא איכפת לי מהPOTWs הם שם כדי לספק את הרקע ולגרום לנו לגלות דברים על הדמויות שמהן כן איכפת לי אבל פה אני יודעת שזה לא הגיוני ונכון וזה האוס אז כן, זה מעצבן אותי... ובנימה זו הלכתי לישון

Benjamin Turner

New member
לילה אור../images/Emo42.gif ../images/Emo58.gif

גם אני לא באמת מבינה בכל מה שקורה שם מבחינה רפואית, אני מתייחסת לאמינות בסיסית (כבר הדגמתי כאן בעבר). לא נראה לי שמקומנו לקבוע אם זה הגיוני אם לאו-לכי תדעי, אולי באמת השרירים הנותרים מספיקים? ופיזיותרפיה לא ממש קשורה לענין, כי הרי שרירי הירך שלו מופעלים כל הזמן. זה לא כמו גבס או משהו כזה. בכל מקרה, המקל יחזור במהרה, למה לרסק את הראש על הקיר? לא ראיתי את 2x22 עדיין...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

זה עדיין לא הגיוני ומעצבן אותי. יש לי כמה סיבות לרסק את הראש על הקיר בפרק הזה- האוס בלי מקל, האוס בלי כאב, האוס בלי צליעה, האוס רץ, השיער של האוס, השיער של קמרון, העובדה שיהיו הרבה יותר מדי סצינות האוס/קמרון
לא הפסד גדול, הmust-see scenes של הפרק הזה הם בערך 10 דקות וגם זה בהגזמה...ופורמן הכי מעצבן בעולם

lovely max

New member
אתם לא שומעים אבל אני ממש

נאנחת לרווחה. סוף סוף יש תקווה שהפרקים האלה לא הולכים להיות כשלון קולוסאלי. (הם כן, מקסי, הם כן.)

LoLo16

New member
Fox Preview ../images/Emo58.gif

למי שרוצה לראות, זה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=nRbG3VD6H7Q HIEROS, נראה לי שנסתדר יחד מצויין
אני מתה על האוס/קאדי...
הוא עומד מחוץ לחלון שלה... רטוב... ואז היא נופלת באושר על המיטה.... אני מתה לדעת מה גרם לה ליפול ככה על המיטה!! אני שמחה שהוא רץ, והוא מאושר... הנפילה תהיה קשה

Hieros Gamos

New member
אני בכלל בעד

האוס/ווילסון אבל האוס/קאדי עדיף על קמרון/האוס
הנפילה תהיה הדבר הכי טוב שקרה בסידרה
(וזה גם כמעט הדבר הכי טוב שיכול לקרות. מה שיכול להיות יותר טוב הוא כמובן שיתברר שהחולצה הורודה של האוס היא, כמו שהציעו, של ווילסון הוא פשוט לא מצא את שלו כשהוא קם מהמיטה...בכל זאת, הכל היה זרוק בערימה וזה
)

neurotica

New member
יש את זה באיכות טובה איפושהו?

או שזה באיכות גרועה רק אצלי?

Hieros Gamos

New member
אוקיי עזבו../images/Emo58.gif ראיתי את הפוקס

פול פריוויו ולא אכפת לי אני הולכת כל כך להנות מהעונה הזאת אם היא טובה לפחות כמו הפריוויו שלה
לא אכפת לי שהוא רץ 8 מייל. הוא נמצא על אדן החלון של קאדי והיא לבושה ב...כותונת לילה?
והולכים להיות קטעים מצויינים כשיתחיל לכאוב לו וכל הסאדיזם שמסתתר בי הולך להינות ברמות. *כבר לא בדיכאון* לכו לmarykir תורידו את הדברי הראשון בnew things שלה...

Benjamin Turner

New member
../images/Emo58.gif

חשבתי על זה, ו... איך את יכולה אפילו לחשוב על להיות בדיכאון, כשאת יודעת איזו נפילה הולכת להיות להאוס כשהקטמין יפסיק לעבוד? תראי כמה הוא שמח! אם להיות האוס-עונות-1-2 זה מה שנגרם מהפגיעה הראשונית, תארי לעצמך מה תעשה לו החזרה למקל... לא כל כך הבנתי למה הוא מודה לקאדי (הוא זה שביקש את הקטמין, מה הקשר אליה?), אבל כל כך כיף לראות את האוס מאושר, בידיעה הברורה שזה לא יהרוס את הסדרה (כי א. נראה שהוא מרגיש את עצמו יותר בלתי מנוצח מתמיד=מתכון לצרות וב. it ain't gonna last that long) מממ, האוס, מחוץ לחלונה של קאדי לבושה בכותונת לילה... טוב, לא אכפת לי אם הסדר יהיה קאדי-קמרון-וילסון
, וליסה אדלשטיין נראית מעולה. וגם יוּ! סתם הלחצתן אותי עם קשקושי הסרסור שלכן

Hieros Gamos

New member
הי בתמונה ההיא הוא נראה ככה../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי אני כבר לא בדיכאון
עכשיו מרוח לי חיוך הרבה יותר מדי גדול על הפנים רק מהמחשבה על הפרק
(אני חושבת שאני צריכה ליתיום
) הסאדיזם שבי מאושר מתמיד
הוא מודה לה כי זה עדיין בשלב של ניסויים והטיפול לא מאושר בארה"ב (נדמה לי) אז ההחלטה אם לאפשר לו לעשות את זה או לא היא בידיים של קאדי ותכלס, הוא כזה חמוווודדד
כמו ילד קטן
וכן, זה כנראה היה משהו בתמונה הזאת שעשתה אותו...לא מושלם שכזה
ומה זאת אומר קאדי-קמרון-ווילסון? ווילסון הוא קונסטנט הם פשוט לא שומרים על אקסקלוסיביות אז הוא יכול להיות עם קאדי מדי פעם

Benjamin Turner

New member
יוּ הרי אמר שהוא מאמין שאם הסדרה

תרוץ מספיק זמן, האוס יהיה עם שלושתם, אלא שהוא לא יודע לומר באיזה סדר
אז אם זה הסדר, זה מקובל עלי
וילסון קבוע בתור חבר-נפש, לא בתור בן זוג, את יודעת את זה, נכון?
אה, אוקיי, חשבתי שאולי לא הבנתי נכון את no reason. הוא פשוט נראה כל כך אסיר תודה (טוב, יחסית להאוס), וצורת ההתנסחות שלו... זה נראה כאילו הוא נותן לה את כל הקרדיט, והרי זה בכלל הרעיון שלו. גם לי! העונה הזו הולכת להיות כל כך טובה, OMG... אני אמנם אצטרך להתמודד עם שתי בחינות לפי כן
, אבל בכל זאת אני כל כך רוצה שהיא כבר תגיע! לא יכולה לחכות יותר! אז תמונה אחת לא מוצלחת, who cares? הוא נראה כל כך טוב כשהוא רץ, וכשהוא שמח ומאושר... באמת קצת כמו ילד קטן שקיבל צעצוע שווה במיוחד. זה רק מחזק את דעתי על מה שעשו לו סטייסי וקאדי
, ולא אכפת לי כמה יטענו שהוא היה כזה גם לפני הרגל.

Hieros Gamos

New member
היי! ילדים מתחת לגיל 15 אל תכנסו

you say buddy, I say fuck buddy
לא, הבנת נכון אבל פשוט הייתה לה את האפשרות ואת היכולת לסרב לו כי..נו, מה שכתבתי בהודעה הקודמת
לי יש פסיכומטרי באוקטובר. איק.
אני שוקלת אם לראות את הפרקים בתקופה שלפני (זה רק 4 פרקים. זונות) או לחכות ולעשות מרתון אחרי שאני אסיים עם זה אבל אני לא חושבת שאני אוכל לחכות אז זה לא רלוונטי. אני לא מסוגלת למנוע מעצמי לקרוא ספוילרים אז אני אהיה מסוגלת לא לראות את הפרקים? i don't think so
הוא תמיד נראה טוב, אני אוהבת אותו גראמפי זה מצחיק. ראו כמה הוא ילד קטן ב2X24 כשהוא מקפץ במדרגות
אממ אני לא חושבת שהוא אי פעם היה בנאדם שמח, מאושר וטוב לב אבל בטוח שכל העניין שינה אותו, בין אם זה את הביטחון והאמונה שלו באנשים שזה בטוח הרס כי זה נופץ ע"י הבנאדם שהוא הכי אהב והיה הכי פתוח איתו באותו זמן וזה גרם לו להתרחק ובלה בלה בלה....אבל אני לא רואה אותו כ...ווילסון או משהו גם לפני האינפרקשן
וכמובן יש את כל עניין הסמים וזה... אה אגב, מה עם הויקודין? הוא פשוט הפסיק להשתמש בזה בלי דיטוקס או משהו, בלי שום גמילה נפשית?:-* או שזה חלק מהדברים שאנחנו לא הולכים לראות בחודשיים שעברו מאז?

Benjamin Turner

New member
השאלה אם את מייחלת לבואה של העונה

השלישית למרות שאת יודעת שזה מקרב את הפסיכומטרי, כמו שזה מקרב אצלי את הבחינות
פסיכומטרי זה כיף (אבל מגלים את זה רק אחרי שמסיימים עם החלק הפורמלי של עצם ההיבחנות), בהצלחה עם זה
לא טענתי שהוא היה וילסון-אני מניחה שהסגנון היה אותו סגנון, אבל הוא היה שונה מאוד ממה שהוא היום, ולא רק ברמת האמון שלו באנשים אחרים. אפשר לכתוב ספר על המשמעות הפסיכולוגית-התנהגותית של הניתוח הארור הזה עליו. כעת הוא כל כך מאושר כי זה כמו הסיפור עם הרב והעז, והוציאו לו את העז מהבית
לגבי הויקודין, א. אין לו התמכרות נפשית!
, ב. הוא באופוריה, זה אחלה סם תחליפי עד שהתלות הפיזית עוברת וג. סימפטומי הגמילה נמשכים עד שבוע-שבועיים, כך שאנחנו בטח לא הולכים לראות את זה חודשיים אחרי.

למעלה