הם תוקפים גם דתיים

יוטו

New member
כול מי שתמך בגירוש עשה משהו

שנוגד את הדת היהודית ..כי לפי הדת (לא רק ) צריך לישב את הארץ .. ככה שהוא עוד חילוני עם כיפה , והוא לא שונה מאחד שמחלל שבת ושם כיפה על הראש ..

spoop

New member
אתה משווה פשע בזדון להכעסת ה'

שקורה פעם ב70 שנה,וגם זה יותר מדי,למה שהיה עם האלוף שטרן?

spoop

New member
איזה סקילה?

שהייתה פעם בימי בית המקדש? או ל"סקילה" שהייתה על האלוף שטרן?

../images/Emo60.gif אבל תראה

הם סותרים את התורה, אני לא אומרת שהם לא דתיים אבל יש נקודות שהם צריכים להשתפר בהם, בית מקדש שני נחרב בגלל שנאת חינם! והתורה כל הזמן מדגישה את העניין החברתי ואפילו יום כיפור לא מכפר על מצוות בין אדם לחברו אז זה לא שהדת לא בסדר זה הם לא בסדר בקטע הזה, הם שכחו את הקטע של בין אדם לחברו וחבל.

One Echoe

New member
תגובה לך ולנופר.

מה שאני מנסה להגיד, זה שהדת גורמת לאנשים לאבד את ההיגיון האנושי, היא ממריצה אותם. זה כמו טריגר. מבינה? ברגע שבנאדם חו-פשי, הוא יכול לחשוב יותר בצלילות, הוא לא תלוי בשום דבר ואין לו תנאי. הוא יכול להתאים כל מצב למוסר שלו. אצלכם זה ההיפך, אתם תתאימו כל דבר לאידיאולוגיה שלכם. כי ככה כתוב. אני חושב שזו כן אשמת הדת, בהחלט אשמת הדת. הדת זה הפשע האנושי הכי גדול, היא גם מפלה(כל דת נגד דת), ואין לנו צורך בה יותר! תחשבו על עולם בלי דת... רק תחשבו.

One Echoe

New member
תאמיני לי,

אם אלוהים היה קיים, גם אני הייתי אוהב אותו, או לפחות מנסה לאהוב.

yellow6

New member
מי אמר שהוא לא קיים?

אמונה זה הדבר הכי טוב שיש. בלי האמונה לא היינו בעולם הזה כי היינו מזמן הורגים אחד את השני.

One Echoe

New member
אני חושב שדווקא הפוך.

קודם כל, את צריכה להוכיח שהוא קיים, לא אני.(חובת ההוכחה מוטלת על הטוען, ולא על הנטען). דבר שני, אני חושב שמה שגרם לכל המלחמות ולהרג, זה הדת. ואמונה, בזמנים פרימיטיביים הייתה נחוצה, אך היום, אין צורך בה יותר. יש לחיות על בסיס סוציולוגי ומוסרי. ואין צורך בדת פרימיטיבית וטיפשית יותר.

yellow6

New member
אתה רוצה הוכחה שיש אלוהים?

התנ"כ לא מספיק לך? אתה חושב שמישהו המציא את זה כדי לקבל את כל התגמולים לעצמו? מאיפה בא כל הקטע הזה של המוסריות והסוציולוגיה אם לא מהיהדות שמעודדת את זה( לא תרצח, לא תנאף וכו')? אם לא היתה לנו אמונה לא היינו חיים כ"כ הרבה שנים. אם אתה רוצה הסברים יותר מפורטים אתה מוזמן לפנות אליי במסר. אני אשתדל לענות לך לעניין.

One Echoe

New member
חח חמודה.

אני התווכחתי על זה כבר המון.. את לא מחדשת לי כלום, ועל כל דבר יש לי תשובה. אני מעדיף לא להתווכח כאן על זה, כי זה באמת לא מתאים לפורום, את מוזמנת לפורום אתאיזם\חופש ונדון על זה שם. בכל אופן, את יכולה גם לשלוח לי מסר.

למעלה