הם תוקפים גם דתיים

Rotema3

New member
גיל, כל מילה זהב../images/Emo70.gif

הדת אחראית למלחמות, לממות מיותר, לגזענות, לרצח בשם הדת. בלי דתות, בלי מדינות, היית רואה עולם ואנושות אחרים. חבל חבל חבל שמשהו המציא את הדתות.

spoop

New member
זה ממש לא נכון

שאתיאסטים טוענים שהדת הובילה לכל המלחמות. מה עם לאומיות? מה עם כלכלה ומעמד חברתי? מה עם חילוקי דעות? מה עם מלחמות כבוד? אבל אתם צודקים,אפילו לפי התורה חזון אחרית הימים הוא:לא ישא גוי אל גוי חרב,לא ילמדו עוד מלחמה"

../images/Emo60.gif אבל זה לא בדיוק ככה

התורה היא מוסרית. זה שאנשים לא לוקחים את כל המצוות בתורה לא הופך אותה ללא מוסרית. ואני באמת לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם כל אדם היה הולך רק ע"פ המחשבה שלו וע"פ המוסר שלו.

Rotema3

New member
ראינו כמה התורה 'מוסרית'

תעשי לי טובה. בספר הזה כתוב שצריך להשמיד את כל עמלק, בגלל הספר הזה אתם חותכים לתינוק בן 8 ימים את האיבר מין, בגלל הספר הזה אתם נלחמים ללא סוף על שטחים מיותרים שגורמים למוות מיותר. הספר הזה מלא בגזענות, הספר הזה הכי גזען שיש מכל הדתות-מעמיד את היהודים כשמשהו נשגב. אל תתחילי להסביר לי, תאמיני לי שמעתי מספיק. כל דת באשר היא מיותרת. התורה מתירה לך לאכול חיות {נכון שגם בלעדיו אוכלים} הורה מפלה בין גבר לאישה, בין גוי ליהודי. התורה מתרחקת מלהיות מוסרית.

k e l l y 1 8 1

New member
אוי נו

בשילכם כל אחד אם כיפה נקרא דתי אז סתם שתדעו לא כל אחד עם כיפה זקן ופאות הוא נקרא דתי ושאתה אומר "הם" אתה מכליל... אני בחיים שלי לא יעשה דבר כזה וזה שיש כמה שעושים כזה חילול ה' זה לא אומר שכול ההדתיים כאלה.. יכל להיות שחזרתי על עצמי אבל לא משנה רק תבינו כבר כי נמאס להיכלל אם אנשים כאלה...שובע טוב...

מגורשת

New member
אנחנו תוקפית אנשים שגרשו.

ואיש שהשתתף בגרוש, כמו אלעזר שטרן, לא נקרא דתי. הוא נקרא חובש כיפה...

למעלה