המדור לרישום וקבלה

HatulTaalul

New member
שאלה לגבי תאריך (משוער) לקיבול זימונים למו"ר

(וגם למרק"ם ובאר שבע, כמובן). מתי נדע האם נקבל, או שלא?

אמיל 8

New member
תאריך לקבלת הזמנות למיונים

לפי בירורים שערכתי עם האוניברסיטאות אז הזמנות ראשונות יצאו רק משהו כמו שבוע אחרי תוצאות מבחן הפסיכומטרי. כנראה באמצע חודש מאי אולי עוד שבוע יותר יצאו הזמנות ראשונות.

HatulTaalul

New member
אז נצטרך להישאר במתח עד אז...

תודה רבה, וכמובן - *קבלת. לא יודעת מה עבר עלי ברגע הכתיבה...

yaronsaiet

New member
משהו יודע איך ציון של רקע אקדמי חלקי מחושב?

השאלה היא בנוגע לרקע אקדמי חלקי, איך מחושב הממוצע בתא ובעברית. ראיתי בשאלות הנוספות שיש שם אופציה כזאת. היה רשום שפסיכו של 790 וממוצע 88 יתן סגם של 730. אם משהו יודע בדיוק איך ההמרה מחושבת זה ממש יכול לעזור תודה

HatulTaalul

New member
בעברית יש להם נוסחאות סודיות

או אולי לא סודיות, אבל כאלה שהם לא מפרסמים. אם תשלח מייל לאדם הרלוונטי, יחשבו עבורך בשמחה. תל אביב - אין לי מושג. בטכניון, לעומת זאת, השקיפות רבה - אפילו במחשבון חישוב הסכם יש אפשרות להקליד "רקע אקדמי" (במידה והוא חלקי).

אלעד אפ

New member
עץודה רפואית

יש לי פסיכומטרי 740 וממוצע בגרות בערך 111 רציתי לדעת באופן כללי האם ציונים אלו מספיקים לקבלה לצמרת כל זאת בערך כמובן מכיוון שעדיין לא עשיתי מבחני אישיות תודה למי שיוכל לענות לי

nazar1

New member
מילוי קורות חיים לאונ' בן גוריון

כמו שבטח ידוע לכם, על המועמדים לבית הספר לרפואה בבן גוריון להגיש את טופס קורות החיים שהאוניברסיטה חיברה. השאלה הראשונה בשאלון מתייחסת לרקע המשפחתי, ההשכלה, השרות הצבאי וכל נתון אוטוביוגרפי שנראה לי רלוונטי להכניסו. אשמח לקבל הכוונה מאנשים שכבר עברו זאת בעבר לגבי אילו פרטים יש להכניס ברקע משפחתי? האם מדובר בפרטים כמו מאיפה הורי הגיעו? במה הם עוסקים? איפה אני גר? כמה אחים יש לי? ולגבי ההשכלה: האם הכוונה לכמה יחידות עשיתי ובאיזה מקצועות? בנוסף, הייתי שמח לשמוע אילו נתונים נוספים יכולים להיות רלוונטיים להכניס לקורות חיים הללו?

נא לשרשר להבא, פרטים בתקנון הפורום

אתה יכול לכתוב בקורות החיים כל פרט עליך שנראה לך חשוב ושתרצה לדבר עליו בראיון. מעבר לזה, זה באמת נתון לשיקול הדעת שלך. לפעמים גם יכולים לשאול בראיון למה בחרת לכתוב פרט מסוים, אז באמת כדאי שמה שאתה כותב יהיה מבחירה שלך ולא משהו שאחרים המליצו לך לכתוב.

TheHa

New member
טפסי ממליצים - ב"ש

אפשר לקבל המלצות וטיפים לגבי טפסים אלו? נשמע לי מגוחך שממליץ צריך לכתוב את המגבלות האינטלקטואליות או החברתיות שלי שהן רלוונטיות לרפואה. מה הם אמורים לרשום שם? הם חייבים למלא את החלקים האלה? אשמח לתגובות

לגבי השאלה שלך, רצוי שימלאו את כל החלקים. מילוי יכול להיות גם לכתוב שהם לא יודעים על מגבלות כאלה אצלך.

noale33

New member
מנסה לשרשר.. ככה זה עובד?

בכל מקרה, נרשמתי לעברית לפני חודש+, נכנסתי עכשיו לסיכויי קבלה וראיתי שהנק' בגרך עלתה והיא ממש מתחת לקו הכחול..! הגיוני? או שאני הוזה..? קבלה לאונ' העברית היא מבחינתי ה-חלום.. קיימים אנשים שלא התקבלו למקומות אחרים ולעברית כן? אני שואלת כי ניסיתי שנה שעברה בב"ג והראיון היה קטסטרופה.

כמעט ככה

כדי לשרשר את צריכה להוסיף תגובה להודעה עליה את רוצה להגיב. לגבי השאלות שלך: יותר הגיוני שהקו הכחול ירד, מה שקורה כל שנה. אפשר בהחלט להתקבל לאוניברסיטה אחת ולאחרות לא. אפשר גם להתקבל לשתיים ולאחרות לא. אין ממש קשר בין קבלה לאוניברסיטאות השונות.

noale33

New member
יותר הגיוני מאשר מה? שהאדום ירד?

זה לא אמור להיות להיפך (הם לא מעלים את הרף ככל שיותר אנשים עם נתונים גבוהים נרשמים..)? וחוצמזה הם עושים את זה עוד תוך כדי הרישום? אני פשוט לא רוצה לפתח ציפיות ולגלות פתאום שהוא עלה בחזרה. ולגבי השאלה השניה- בשנה שעברה לפני ששיפרתי את הפסיכומטרי כמעט ונכנסתי לת"א, אבל ירושלים היה ממשש רחוק מהסכם, בגל זה אני שואלת.. תודה!

מה שהתכוונתי שיותר הגיוני

זה שיותר הגיוני שהגרף הכחול ירד מאשר שהנקודה עלתה. הנקודה מייצגת את הנתונים שלך. אם לא שיפרת משהו בשבועות האחרונים, לא סביר שהיא עלתה.

אלעד אפ

New member
מבחני מור ומרקם

האם ניתן להתכונן למבחנים אלו האם מישו יודע מה מומלצ להגיד ואיך המבחני בנויים אודה מאוד למי שיוכל לענות לי

להתחיל לקרוא מידע על המיונים בשאלות הנפוצות, במאמרים ובמילון המונחים של הפורום (בסרגל הכחול למעלה). בנוסף, לא יזיק להריץ חיפוש בפורום או אפילו לדפדף טיפה בדפים הנוכחיים של הפורום.

למעלה