המדור לרישום וקבלה

רפואת שיניים הרשמה לשנה א' ירושלים

אני רוצה להרשם לשנה א' בירושלים באוקטובר הקרוב. כרגע אני לומד באותה אוניברסיטה תואר מדעי אחר בשנה ראשונה(ביוכימיה). האם לוקחים בחשבון ומסתכלים על הציונים מהשנה הזאת או שמחשיבים אותי בתור מועמד שלא למד מעולם באוניברסיטה?

חומר לתנ"ך/ספרות מוגבר

היי, אני יודע שהנושא הזה כבר חרוש מאוד... אבל אני כבר אובד עצות... אני מחפש חומר בתנ"ך/ספרות מוגבר... אם למישהו יש ויכול להפיץ בד"כ כלשהי אני אודה לו מאוד על כך. באינטרנט אין חומר על זה, יואל גבע עושים קורסים של בגרויות רק ת"א ואני חיפאי.. כך ש... אני די בבעיה... אשמח לעצות ועזרה מאנשים... תודה למגיבים ולעוזרים.

תשרשר להבא בבקשה

ולגבי השאלה שלך, תנסה להציק למורים בתיכון שלך, או אם יש תלמיד תיכון טוב שאתה מכיר, עוד יותר טוב.

HatulTaalul

New member
ברגע שיהיה לי, אשמח להעביר אליך

אני מקווה שזה יקרה בקרוב...

smile77

New member
יש לי חומר להשלמת 5 יח"ל תנ"ך

למדתי לבד ולקחתי ממישהו שעשה קורס ביואל גבע , החומר ממש טוב ומאורגן לפי נושאים ויחידות. אשמח לעזור ולהעביר לכם אותו :)

hellsing1991

New member
היי!האם החומר מודפס,או שיש לך אותו בצורה

שעוברת מייל? אם זה עובר במייל,אני מאד מאד אשמח לקבל אותו תודה רבה רבה מראש

hellsing1991

New member
ויש לי עוד שאלה ברשותך,באתר המפמר של תנך

כתוב שהיחידה החמישית היא על-פי החלטת בית הספר,ובכפוף לאישור משרד החינוך, האם יש בעיה לגשת לזה כנבחן משנה,כשלא למדתי את זה בבית ספר? תודה שוב

smile77

New member
למיטב ידיעתי אין שום בעיה לגשת ליחידה החמישית

גם אני ניגשתי בתור תלמידת משנה ולא הייתה עם זה שום בעיה . בנוגע לחומר - החומר מרוכז בקלסר, אין לי אותו במחשב לצערי .

בייברס

New member
תאריכי המיונים בפקולטות השונות

היי חבר'ה, בשעה טובה אני רוצה לרכוש כרטיסים לטיול בחו"ל, ולא בטוחה עד מתי צריך לחזור לארץ. למישהו יש מושג?

למעלה