המה המה המה המקורררר

ShukyD

New member
המה המה המה המקורררר ../images/Emo118.gif

רק לכבוד מירי מסיקה

ShukyD

New member
נשמע מעניין, מוזר

צריך להתרגל אולי ה"לשם" של האלבום השני <מה שאומר שאת האחרים אני אוהב יותר>

tkuihehr

New member
דווקא לשם היה טוב

איך היית מדרג את הסינגלים של מירי מהאלבום הקודם? באה אליכם נובמבר לשם טיפה טיפה אף אחת [הסדר לא קשור, אני אסדר גם]

ShukyD

New member
גם ל"לשם" לקח לנו זמן להתרגל

וכן, לשם היה יותר עוצמתי ודווקא את הסינגלים פחות אהבתי משאר השירים באלבום אבל יאללה 1. באה אליכם 2. אף אחת 3. לשם 4. טיפה טיפה 5. נובמבר <עם החלפות בין 4 ל5 כי לאף אחד לא מגיע להיות מקום אחרון>

tkuihehr

New member
חחח, נחמד

רוצה לדרג את כל השירים? נובמבר אתה אף פעם טיפה טיפה מפלס מצב הרוח בקרקס הזה באה אליכם אף אחת טיול לילי שיר תקווה לשם תן לי סימן שני כוכבים [רחוק מכאן] הצל ואני. אני לא מכיר את כולם אז אני לא יכול לדרג, אבל את הסינגלים אני יכול: 1. באה אליכם 2. אף אחת 3. לשם 4. טיפה טיפה 5. נובמבר דה זה וו?

ShukyD

New member
חחח יופי ../images/Emo13.gif שמח שאני לא לבד בזה

שכאילו "מה?! אתם אוהבים את לשם פחות מהשניים הראשונים?!?! ויאללה דירוג של כולם 1. שיר תקווה <עוזר לי להתפרק כשרע> 2. תן לי סימן <עזר לי פעם להתפרק, אבל אין כמו "רק לצעוק.. איך אני אוהבת אותךךךךךךך". כה עוצמתי> 3. מפלס מצב הרוח 4. באה אליכם 5. אתה אף פעם 6. הצל ואני 7. אף אחת 8. שני כוכבים 9. לשם 10. טיפה טיפה 11. טיול לילי 12. בקרקס הזה 13. נובמבר מבין? הסינגלים לא תופסים אצלי מקום גבוה וזה לא קורה נגיד אצל מוש או אצל דיןדין או אצל כל אחד אחר

tkuihehr

New member
אבל קנית או הורדת בעקבות הסינגלים

"הפרומואים", כך שלמרות שהסינגלים במקום נמוך גם אותם אהבת, מה שאומר שממש ממש אהבת את האלבום הזה...

ShukyD

New member
בוא נגיד שהסינגלים היו בסדר

<לדוגמא, הורדתי גם את האלבום של שירי מיימון> אבל האלבום מדהים וכן אהבתי אותם אבל את האחרים אני ממש ממש ממש אוהב במיוחד אחרי שלמדתי להתחבר לעוצמות שלה ואז השתנה לי כל הסדר עדיפויות והסינגלים ירדו למטה

limors2

Active member
ל"לשם" לא הייתי צריכה להתרגל בכלל!

מהפעם הראשונה זה היה סיפור אהבה אדיר
בכלל מירי הייתה. השיר הראשון שלה ששמעתי היה "טיפה טיפה" ברשת ג', ולא השמיעו אותו ככ הרבה באותה תקופה. זה היה לפני נובמבר. וכל יום חיכיתי שיהיה אותו והתאכזבתי מחדש
הקול שלה

ShukyD

New member
ליאורה

את זוכרת במצעד השנתי שאמרתי שקרן פלס היא תוצר לוואי של מירי ושבשנה הבאה מירי תהיה זמרת השנה? תזכרי!

limors2

Active member
אני זוכרת! לא אשכח!

אני גם זוכרת שנה שעברה שמירי בכתה ואמרה שנה הבאה קרן חברה שלי תוציא שירים והלוואי שאת תהיי פה! והיא הייתה וזה היה שווה.

tkuihehr

New member
נכון נכון, זוכר גם

והשנה קרן החזירה ואמרה ששנה הבאה מסיקה תזכה ,ואז עומרי רונן עצר אותה ואמר משהו כמו "מה זה המסחרה הזאת"..

limors2

Active member
את זה אני לא זוכרת

אבל המצעד עדיין במחשב מחכה שנאי אחתוך ממנו דברים שווים כמו ראיונות של קרן, אז אשמע מתישהו!

tkuihehr

New member
אני גם לא זוכר

לא שמעתי בכלל, חברה שלי אמרה לי ואת זה אני זוכר

limors2

Active member
כן, לא היית. וגם לא תהיה! למה?

שאלתי בשרשור סינגלס הזה אז כשאמרת שלא תהיה אבל לא ענית. איפה תהיה?

למעלה