המה המה המה המקורררר

tkuihehr

New member
מותר לך, חופשי

זו לא הערצה עיוורת, זו הערצה בעקבות משהו ,בעקבות הדיסק הראשון שאהבת כן בצדק.

ShukyD

New member
כן אבל זה טיפשי

זה כמו לאהוב את הראל סקעת בעקבות נינט <אני לא באמת חושב שאם הדיסק השני יהיה גרוע אני אוכל לאהוב אותו, פשוט מעדיף לחשוב שאין אפשרות שהוא יהיה גרוע>

tkuihehr

New member
זה לא אותו דבר

אם תשנא את השני, אז לא תקנה את השלישי. אתה קונה את השני מתוך נקודת הנחה שהוא יהיה טוב כמו הראשון, שאותו אהבת באמת... אין לך דרך אחרת לדעת אם הדיסק טוב ושווה קניה או לא בלי לשמוע אותו..

ShukyD

New member
נו ברור

אקנה, אשמע, אחליט אם לשמוע עוד או לא. ולשלישי אתן צ'אנס תמיד אזכור את הראשון ומוקי גם צריך דחוף להוציא אחד חדש כבר שנתיים כמעט..

tkuihehr

New member
אממממ

אצל מוקי הראשון היה תותח, השני פחות ואת מירי החתימו ל5 אלבומים אם אני זוכר נכון, אז צפויות לך עוד שנים רבות רבות...

ShukyD

New member
רציני חותמים כל כך הרבה מראש?

ואם פתאום נמאס לה ממוזיקה? והשני של מוקי היה הרבה יותר טוב מהראשון טוב לא הרבה אבל יש לו כמה שירים לגבות

tkuihehr

New member
מאחר ואני מושפע מגלגלצ

אז כמוהם אהבתי את הראשון יותר מהשני. ועל החתימה של מירי קראתי עוד לפני שהיא הוציאה את הראשון! לפני ההצלחה של הראשון! כנראה ממש מאמינים בה. ובטח יש איזה סעיף שחרור, אבל היי, אם היית מירי מסיקה, היה נמאס לך ממוזיקה?

ShukyD

New member
שמע היא מזדקנת

ועם הקצב שהיום זקנים הופכים בו למטפלים אלטרנטיבים אין לדעת

ShukyD

New member
זה נוראי אני אומר לך

אמא שלי מכשפה היא הכינה לי אתמול שיקוי נגד פצעים וזה עושה לי עור מה זה נעים אבל אני חושב שהיא עובדת אלילים

ShukyD

New member
כן..

וואי אני מתחיל להתעייף נראה לי שאפרוש לסרט או משו קודם סיגריה ולכתוב לנומי.. יש לי הרבה לכתוב היום אז שיהיה לכם לילה נהדר.. אנחנו נדבר

tkuihehr

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

לא אמרנו שאנחנו בגמילה מהסיגריה? מתי זה נהרס?

ShukyD

New member
לא בדיוק נהרס

אני מעשן אבל פחות וסיגריות יותר חלשות וסתם כי אני בתקופה מגעילה אז זה נחוץ וזהו סתם פתאום נזכרתי ביום הראשון שהייתי בפורום הגעתי וראיתי שירשור היכרות וליאורה בכחול וכולם בני 13-15 ואז שאלתי אותה משהו על זה שכולם פה קטנים והיא אמרה שהיא בת 20 אז נשארתי ומאז כל הקטנים נעלמו חוץ מנעמה הקטנה ושמרית <
>

tkuihehr

New member
חחחח,

כיף להזכר בעבר, אני דווקא זוכר שהפורום לא היה במלא ילדים קטנים, וגם הקטנים שכן יש פה הם בי"א, י"ב [ובלי קשר אני ילדותי אז זה מסתדר]... צריך באמת לעשות עוד שרשור הכרות, מי כן כאן ומי לא...

ShukyD

New member
גם אני ילדותי

וגם הם נורא בוגרים ככה שזה מסתדר טוב לפעמים אני אפילו מרגיש הכי קטן פה
קפוא בחוץ רצח ולא לשכוח היום בלילה מטר מטאוריטים ב3 יהיה השיא אבל כרגיל לא נראה כלום ונתבאס אז בואו נוותר מעכשיו

tkuihehr

New member
לא שמעתי את השיר

זה היה שלום לאמונות? שכתבה [איך לא] קרן פלס? אם יש קרן ויש מירי, זה נשמע כמו מתכון מעולה לשיר חזק חרוש ואהוב

ShukyD

New member
יופי נגמר זילברשטיין

עכשיו יחזרו השירים הטובים <זה זילברשטיין נכון?> סעמק מה הם מדברים שם כל כך הרבה על שמן עם חצ'קונים, אני כזה!

ShukyD

New member
נו למה אנחנו רצים לאט?

יאללה להזרים כמה במקביל שעד שמגיבים למשהו אחד יהיה כבר משהו אחר להגיב אליו

למעלה