המה המה המה המקורררר

limors2

Active member
כן, זה קורה

בשרשור סינגלס פעם אמרת שלא תהיה במצעד השנתי. למה לא? כי כבר לא ענית כששאלתי שם. ועד שאנ יאשלח תהודעה בטח כבר תבין לבד ותכתוב!

tkuihehr

New member
נדמה לי שזה היה ברור

יום לפני המצעד השנתי ,היה קוקה קולה לייב, יום לפני זה הייתי ער מ6 ,בגלל ביצפר, סיימתי ב4 והמשכתי ישר להופעות. חזרתי ב8 בבוקר, והמצעד התחיל ב12, ישנתי. היו כמה כאלה...

ShukyD

New member
נו את זה אפילו אני זוכר

אז מה היא אומרת שלא אמרת? אולי אז אמרת שלא תהיה בבינלאומי?

limors2

Active member
אהה נכון, שכחתי

אבל על המצעד הבינלאומי! למה לא תהיה בו?

tkuihehr

New member
כי אני בביצפר

המצעד תמיד משודר ב31/12 ב12:00, זה יוצא יום ראשון, יותר מזה, זה יוצא בשעה שאני אהיה באמצע מבחן במערכות הפעלה... יכול להיות שאני טועה, כי עוד לא אמרו יום ושעה למצעד, אז לא בטוח, אבל בגדול, כן, אני מפספס גם את השנתי...

tkuihehr

New member
נכון, כאילו יותר חשוב להם

גם לי זכור שחודש+ לפני המצעד כבר חפרו עליו. וגם הפרסומת של "קנו לעצמכם מתנה לחג, מתנה מתנה מתנה לחג" לא היתה לקראת החנוכה..

tkuihehr

New member
מה עובר עליהם

חסרים להם מלא דברים, המלחמה והחילופים בהנהלה דפקו גם אותם

ShukyD

New member
אולי כי התלוננו כל הזמן?

אז הם מקצרים את הזמן הצבעה לאיזה שבוע או שבועיים? <נדע עוד יומיים, או עוד תשעה ימים
>

tkuihehr

New member
לאאאא, אבל אני רוצה כבר לראות

את הרשימת הצבעה ולהתחיל את ההתלהבות מהמצעד השנתי הבינ"ל

limors2

Active member
אז גם אני אפסיד../images/Emo12.gif לא חשבתי על זה!

אבל זה לא יוצא ביום שישי כל שנה?

ShukyD

New member
לא זוכר אבל טוחר!

<בואנה זה מעולה הטוחר הזה, ליאורה, עשי לי קידוש>

tkuihehr

New member
מירי מצויינת, ואני שמח שיוצא לה אלב

אלבום חדש. מקווה שהיא לא תאכזב ותעמוד בציפיות הע-נ-ק-י-ו-ת שאני מצפה בעקבות האבלום הראשון וה-מ-ע-ו-ל-ה...

ShukyD

New member
היא לא יכולה לאכזב

לדעתי לפחות זה כבר ברמה כזאת שכמה שהאלבום יהיה גרוע אתה תכריח את עצמך לאהוב ואני מה זה הולך לקנות אותו! <בניגוד לראשון
> תאמין לי היא הדבר הכי טוב שקרה למוזיקה הישראלית בשנים האחרונות בלי הגזמה ותמיד אני מתבלבל בין איילה לתמי
אבל תמי יותר חמודה

tkuihehr

New member
יש בזה משהו

מעין הצלחה עיוורת, הרבה יקנו בכל מקרה, הביקורות בטח יהיו טובות, כי מי יעז להגיד משהו רע על מירי מסיקה, וככה האלבום ייצא טוב בכל מקרה... אמרו מתי הוא יוצא?

ShukyD

New member
ליאורה והילה דיברו על פברואר משו

<אחלה מתנה ליומולדת> אני לא אוהב את ההערצה העיוורת שיש לנו פה אבל על קרן פלס ואיה כורם אני יודע לרדת טוב מאוד וכוכב נולד אני לא אוהב אז מותר לי, נכון? זה לא הופך אותי לחלק מהעדר

למעלה