"המובן מאליו"

Deerest

New member
המובן מאליו

זה משהו שהופך את כולנו ל... אנדרוגינוס.

Dear Deerest

לא הבנתי חחחחחחחחח מה אנדרוגינוס? שבכל אחד/אחת מאיתנו יש את האמא ואבא(הגורם)? דיייי זה קשה תסביר ...... אחריות ההבנה על המשדר

Deerest

New member
אשתדל

בתור אחד שהשקפתו בחיים היא שהאחריות להבנה היא של השומע/רואה/קולט... אני לא עושה לכם חיים קלים. צטער. אז ככה שאלת מתי הוא נולד. שאלת מי האבא. שאלת מי האמא. ואני, עם האסוציאציות שלי, ועם ההכרות שלי עם ה"מובן מאליו" ישר חשבתי על: הוא נולד מתי שנוח לי. אני האבא שלו. אני האמא שלו. תחברי הכל, מה תקבלי? אנדרוגינוס.

לפחות בפורום שיהיו חיים קלים ../images/Emo13.gif

אתה יכול להגדיר לי את המצב הזה "נוח"

דירסט,

אז מדוע אתה בוחר לשוחח בנוסח חמיצר?תקל עלינו קצת לקראת החגים .....עכשיו הבנתי,ואתה היית אחראי לזה,חומר למחשבה.

Deerest

New member
דיסו יקר

"לעולם, השומע אחראי להבנתו" מתנה ממני. שים אותה במקום שתוכל לראות ולזכור שהיא שם. אתה יכול לחלק ממנה גם לעוזי.

לא עברה לך החשדנות הזו עדיין?

אתה לא חושב שזאת עובדה,שכשאתה מעוניין להיות ברור,אתה לוקח אחריות על ההבנה שלי,ושל עוד הרבה שלא מבינים בחידונים? זו עובדה שכשאתה רוצה להיות ברור,אז מבינים אותך יותר,וגם אם עדיין לא כולם הבינו אותך,אז יש לזה משקל לטובת הפעולה שנקטת אתה-להיות ברור ! מקווה שאתה מסכים איתי,ככה סתם,בשביל החג... אני אחלק רק מה שאני מסכים איתו,עם זה יש לי בעייה,ולא הייתי מחלק את זה עם עוזי...

Deerest

New member
עברה. זהו.

לקח לי כל כך הרבה שנים להבין עד כמה המשפט ההוא, נכון. זה מגיע במכה אחת, מין טראאחח כזה. זה רק שאלה של זמן ומצב. זהו בינתיים...

Deerest

New member
לא, לא של חמיצר

של דירסט, ההוא מהחיים "לעולם, השומע אחראי להבנתו"

ש איילת

New member
הי אישה

אני מאמינה שנולד מזמן נראה שיש לו חיי נצח..אלא אם כן מחליטים לעשות לגביו איזה שהוא סוויץ' בראש.יום יום... האמא והאבא?.. ממ..אנשים.
מה האמונה של אותם אנשים? מדוע הם רואים במשהו מובן מאליו? הרבה דברים נראים על פניהם כמובנים מאליהם. אפשר להרחיב.. אני נהנת לקרוא את מה שאתם כותבים בפורום הזה.. תודה. איילת.

כיף לשמוע שאת נהנית לקרוא אותנו!

אפילו כשמדובר במשתתפים פאסיביים,שלא "שומעים",אותם. תודה על המחמאות,לקחתי את זה אישית....

למעלה