"המומלציה" (שם זמני) - 28/11/10

מעולה ../images/Emo45.gif

טוב גם לאלה מבינינו שבכלל לא יכולים להיכנס לבלוגים כשהם בעבודה (נראה לי שאני היחידה בעצם...)

wranger

New member
../images/Emo45.gif

גם לאלה שיכולים להיכנס לבלוגים, אבל אין להם זמן, או שהבוס בא להציץ להם מעבר לכתף יותר מדי
...

פנומן 72

New member
הזוי, אח שלו, הזוי ../images/Emo4.gif

זה בערך כמו שמשטרת ישראל יפנו לציבור ויבקשו מהם לעשות ריכוז של כל התלונות שהם מגישים. נראה לך ?! מי שמקדם, שיהיה אחראי לזה. ייקח לו 1% מהזמן שייקח לגולשים לעשות את אותו הדבר.

wranger

New member
יש טעם בדבריך, אבל

המצב הוא שאין כרגע ארכיון תפוזי. הזוי או לא - פשוט אין. ועד שיהיה, אני מציע שנעשה אחד משלנו.

פנומן 72

New member
זה יצור בלגאן

אנשים שירגישו שהם "מצילים את המולדת" יצלמו את המסך וידביקו בבלוגיה כפולים ומשולשים, יהיו כאלה שיקודמו וכולם יפספסו, ולא תהיה אחידות, רק בלאגן. שני דברים - או שהעורך הסמוי שאיש לא יודע מי הוא, בדומה לשחקן ששיחק את ALF, יהיה זה שיעביר לכם לינקים שהוא מקדם (לא נראה לי כטרחה יוצאת דופן), או שהבלוגרים שקודמו יעבירו על דעת עצמם את הלינקים אליכם ואני מניח שבלחיצת כפתור תוכלו להעביר מידע זה לכל הבלוגרים - אין לי ספק שתהיה הענות כי זו עוד חשיפה...

מחקני

New member
לגבי העורך הסמוי

ההערכה היא שיש גורמים מחוץ לתפוז שיודעים בדיוק מי הוא, כמו wranger, אבל הם שותקים.

wranger

New member
הו, אני חולה על תיאוריות הקונספירציה האלה ../images/Emo6.gif

פנומן 72

New member
לדעתי צריך לחטוף את ריינג'ר

כמו שארגון ג'דאללה באיראן חטף את עובד הכור האיראני ואילצו אותו לחשוף את הפעילות בכור... מה דעתך ? שנחכה לו מחוץ למשרדי תפוז בשד' בן-גוריון 30 ברמת גן ? אני אזהה אותו על פי הקריקטורה שלך.

מחקני

New member
"מבצע ריינג'ר"

רעיון טוב. אבל ככל הידוע לי הוא לא נמצא במשרדי תפוז כי הוא לא עובד שם. הוא מתגורר באיזור השרון. נוכל "לאסוף" אותו, להשיג את המידע ולהחזירו הביתה בשלום.

seymore butts

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif והדוגמה מצויינת

אני לא מבין איך זה שעד היום אין עמוד ובו ריכוז "בחירות העורך" על בסיס יומי. יכול להיות שהעורך מתבייש בחלק מהבחירות שלו ?...

wranger

New member
היה בטוח שהעורך יראה את השרשור הזה

ואם יוחלט ליצור מחר בבוקר עמוד שכזה, אז לא יהיה צורך ב"מומלציה" (מה, לאף אחד אין שם יותר טוב מזה?). אבל עד שזה יקרה (או עד שיתברר שרוב הגולשים נגד הרעיון, מסיבות שונות) - "המומלציה" חיה ובועטת.

seymore butts

New member
גם אם יחליטו ליצור עמוד כזה

זה מן הסתם ייקח לפחות חצי שנה, בהנחה שבמשך הזמן עד לביצוע זה לא יתמסמס לגמרי.

למעלה