"המומלציה" (שם זמני) - 28/11/10

מש1

New member
אשמח להציע קריאה אצלי בבלוג

ככה מפעם לפעם. הפעם לענין התרומה שאתן מכל ספר שימכר מסיפורה של מיני כלבת הגישוש, תרומה לעמותת "הכלבים שבצל," שעושים עבודה מופלאה הצעת כלבים לאימוץ ,כלבים שהולכים להיות מורדמים. בתי אימצה שם אתמול כלבון שכאילו הבין שאלה שעותיו האחרונות. הביט בה במבט אומלל מתחנן שתיקח אותו והיא לא יכלה להתעלם. ולקחה אותו, והכלבון ניצל.

wranger

New member
בדיוק לזה נועד שרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה"

אבל זה לא השרשור הזה.

motior

Member
אני לא יודע

הנימוק שלך לגבי התותים מתאים לכל רשימה שקראתי - עם או בלי קידום. הנמוק לגבי הסטטיטקות הוא יפה, אבל בשביל זה יש בולים. עקיפת באג אפשרי בתפוז ע"י שרשור בפורום לא נשמע לי הגיוני. ואני אף פעם לא "מת לדעת" איזה רשומות קודמו... אולי רק האם רשומות שלי קודמו - אבך על זה עונה הסעיף הקודם
הרעיון לרכז את כל הקידומים בפורום הבלוגיה נשמע לי מיותר - אני לא בטוח למה... בכל מקרה אני מבטיח לא להפריע לשרשורים האלה

לשונאי10

New member
שמות הולמים יותר (לבחירה):

הממליצים מומלצון המומלצייה חמומלץ (הלחם של חם + מומלץ) המלצת היום

Ronit FL

New member
הצ'תגעת?

מצאת עוד שוט להכות בו את אלו שלוקים בבולופוביה נרקסיסטית עוינת?

wranger

New member
כן, אה?

לא חשבתי על תופעת הלוואי הזו, אני מודה. ועדיין, אני מקווה שיצא מזה יותר טוב מרע.

הרעיון חביב - הדרך ../images/Emo31.gif

מעבר לכך שזה לא יפתור לך את הבעיה כי אם תחזור אחרי שבוע לחפש את הסביח בטעם תות לא תזכור אם הוא קודם ביום שני א רביעי ואם זה היה בבוקר בצהריים או באמצע הלילה - ככה שגם בדרך הזו לא תמצא אותו. אם זה חשוב לתפוז - אפשר לעשות שני דברים - אחד הוא ליצור ארכיון אוטומטי של בחירות העורך לפי נושא ("אוכל" "לימודים" וכו') - למרות שזה נותן קידום כפול למה שכבר קודם במקום להקדיש מאמצים לקידום אחרים ונוספים. השני הוא לשפר את מנוע החיפוש שלכם, שהוא פשוט, ואני אומר זאת בנימוס מחשש להדלפות לויקיליקס: בושה למנועי החיפוש באשר הם.

wranger

New member
אבל אם אני כן אזכור שזה היה בערך בתחילת השבוע

...אז זה כן יכול לעזור. מה גם שמציאת רשומה כמה ימים לאחר קידומה הוא רק חלק מהיתרונות של ארכיון שכזה, כפי שציינתי בהודעה הפותחת. ואני לא יודע אם זה חשוב לתפוז או לא, ואת הצעות הייעול שהעלית נקווה שמישהו מהם יראה. אני מסכים שמשהו מסודר ביוזמה תפוזית יהיה הרבה יותר עדיף, מסודר, יעיל ושימושי, אבל כל עוד לא נוצר כזה - לדעתי התחליף שנוצר כאן ראוי למדי.

just GL

New member
ברצוני לתת ח"ח

כבר היום חיפשתי משהו שקודם כדי לקשר אליו והשרשור הוכיח עצמו כיעיל מאוד. מקווה שיתפוס! תודה

המומלצייה

טל היקר, אתה כותב בצורה מאוד משעשעת וזה ממש כיף לקרוא את מה שאתה כותב, אפילו שלכאורה הייתה זו סתם הודעה אינפורמטיבית נטולת משמעות אומנותית. אהבתי בעיקר את סעיף התותים. חוץ מזה "המומלציה" זה שם גאוני בעיניי. ואני דווקא אחרי שעתיים של שינה

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זו הדרך שלכם לספר לכל הגולשים שאין תיאום בין המחלקות? למה לסרבל? כמו שאמרו: בקש מעורכת התוכן שכל קישור שהיא שמה בעמוד הראשי תדביק גם באיזה מסמך אחר. ממש לא סיפור. לא צריך כזה שירשורפלצת בשביל זה.

למעלה